Previzualizare foto – fotografie originală aici

Boemia Apartaments
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
bd. Mărășești, 125, zona Unirii, Sector 4, București

Mai detaliat despre blocul

bd. Mărășești, 125, București (Boemia Apartaments)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 2
Indisponibil

Boemia Apartaments pe hartă București

bd. Mărășești, 125, zona Unirii, Sector 4, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţismart home, supermarket
🟧 Încălzirecentrală termică centralizată și încălzire în pardoseală
🟧 Lift3 ascensoare marca SCHINDLER
🟧 Mijloace de transportmetrou, autobuz, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente75
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și exterioară
🟧 Regim inalțime2S+P+5E
🟧 Securitatemonitorizare cu sistem de camere video
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, duplex
🟧 Suprafața locuințe57.11–139.51 m²

Despre ansamblu rezidențial

Adresa complexului locativ

În vecinătatea Bibliotecii Naționale și nu departe de Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” se află amplasat ansamblul rezidențial „Boemia Apartments”, anume pe bulevardul Mărășești, nr. 125 la sectorul 4 din București. Pentru confortul rezidenților în apropiere de apartamente se află magazine, scoli, colegiu, clinici, spitale, saloane de înfrumusețare, centre comerciale, cafenele și restaurante.

Descrierea tehnică a ansamblului rezidențial

Complexul rezidențial „Boemia Apartments” se prezintă cu un imobil elegant, construit cu două etaje la subsol, cu un parter și cu 5 etaje locative. La construcția blocului rezidențial sunt folosite planșeele, stâlpii, diafragmele și grinzile din beton armat. Închiderile sunt construite din materiale durabile și rezistente la foc și cu o izolare acustică la maxim. Pentru construcția pereților exteriori sunt folosite blocurile ceramice Wienerberger Porotherm Profi, care au grosimea de 30 de cm și sunt termoizolați cu un sistem din polistiren ignifugat de 10 cm grosime. La compartimentarea interioară din apartamente sunt folosite blocurile din BCA cu grosimea de 15 cm, iar pentru compartimentarea dintre apartamente grosimea blocurilor este de 30 cm. Fațada clădirii locative este finisată cu tencuială decorativă texturată. Membranele hidroizolatoare utilizate la construcție sunt de producere germană cu sistem Bauder. Ferestrele montate sunt mari cu spații vitrate de la pardosea până la tavan și sunt efectuate din profil PVC Salamander cu 7 camere izolatoare și cu feronerie ROTO și cu pachet triplu de sticlă. Spațiile tehnice, boxele și locurile de parcare sunt amplasate la etajele de la subsol. Blocul locativ dispune de ascensoare și de scară unde ascensoarele instalate sunt fiabile și de calitate înaltă de marcă Schindler, cu un nivel redus de zgomot și care asigură confort la maxim pentru pasageri. Locuințele sunt dotate cu videointerfoane și interfoane. Accesul în bloc este controlat și se efectuează prin cartele de acces.

Informații și specificații despre apartamete

Blocul locativ „Boemia Apartments” cuprinde 75 de unități locative de clasă Premium printre care sunt de menționat duplexuri și apartamente cu 2 și cu 3 camere cu schițe logic compartimentate. Apartamentele sunt oferite spre vânzare complet finisate unde pereții interiori sunt prelucrați cu tencuială și cu glet și sunt zugrăviți cu vopsele lavabile albe. Tavanele la fel sunt prelucrate, nivelate și finisate cu glet și vopsea albă și sunt realizate din plăci din gips-carton, instalate pe o structură din metal. Pentru finisajul pereții camerelor de baie sunt folosite plăcile ceramice porțelanate, iar în bucătării placajul cu faianță este efectuat conform standardelor pe o înălțime de 60 cm deasupra blatului. Plăcile porțelanate sunt folosite și pentru placajul pardoselilor din blocurile sanitare. Iar pentru finisarea pardoselilor altor încăperi din apartamente este folosit parchetul laminat/stratificat. La intrare în locuințe sunt instalate uși securizate cu antiefracție și cu toc din profil din oțel cu sistem de închidere multipunct. Iar ușile interioare montate sunt efectuate pe structură din lemn cu finisaj CPL. Sistemul de încălzire este de la Rehau și este montat în pardosea și este centralizat pentru tot blocul locativ, încălzirea se efectuează prin intermediul a trei centrale termice pe bloc. Toate obiectele sanitare care sunt dotate în apartamente sunt de la Ideal Standard de gamă Premium. Este racordare la rețeaua publică de apă, iar apa caldă în apartamente este furnizată centralizat de către un sistem personal al ansamblului. Fiecare apartament are branșament la energia electrică (trifazic) și ansamblul rezidențial dispune de un transformator propriu și plus un generator electric. Cablajul instalat în apartamente este efectuat din cupru și este îmbrăcat în tuburi de protecție. La fel locuințele sunt dotate cu detectoare de fum și apă, termostate și cu ventilatoare pentru ventilația mecanizată a băilor. În locuințe este prevăzută posibilitate de montare directă a unităților pentru aer condiționat. Balcoanele generoase a apartamentelor dispun de balustrade de securitate și sunt finisate cu gresie porțelanată. Locatarii din apartamentele de la parter vor beneficia de grădini private cu spații verzi, care sunt delimitate cu gard din lemn ornamentat.

Ansamblul rezidențial „Boemia Apartments” este dezvoltat de către Compania „Prima Residence”.

Pentru a face o programare la bloc și pentru a cunoaște despre toate facilitățile locuințelor, metodele de plată și contactele dezvoltatorului, accesați pagina oficială a complexului locativ „Boemia Apartments”.

Acest proiect mai este numit și Boemia Apartaments Mărășești, Boemia Residence.

Unde se află Boemia Apartaments?

bd. Mărășești, 125, zona Unirii, Sector 4, București.

Termen de finalizare Boemia Apartaments?

Boemia Apartaments – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Boemia Apartaments în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Boemia Apartaments din București?

Dezvoltătorul Boemia Apartaments este – Prima Development.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC