Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Conest Vision
în Iași

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Pantelimon Halipa, 1, zona Galata, Iași

Schițe și prețuri în Conest Vision

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
1 camere
de la 39.17 m2totul e vândut
3 camere
de la 80.85 m2totul e vândut

Conest Vision pe hartă Iași

str. Pantelimon Halipa, 1, zona Galata, Iași

Etape dezvoltare

Conest Vision
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţispații comerciale
Încălzirecentrală termică murală marca Viesmann
Liftda
Mijloace de transportautobuz, tramvai
Număr clădiri1
Parcaresubterană si supraterană
Regim inalțimeP+10E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
Tip imobilbloc locuințe
Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente32–80 mp utili

Informații despre Ansamblul rezidențial

Ideal localizat cu toate punctele de interes învecinat

Proiectul rezidențial „Conest Vision” se află poziționat pe strada Pantelimon Halipa, la numărul 1, în zona Galata din orașul Iași.

În proximitatea complexului de locuințe se află o mulțime de puncte de interes, sunt bănci, funcționează multe magazine alimentare, este supermarket-ul LIDL și Penny Market, sunt cafenele, pizzerii și restaurante, se află Plaja Nicolina, sunt saloane de înfrumusețare și este centrul de sport și relaxare „Oxygen Sports & SPA”. În apropiere de locuințe este Spitalul Clinic de Recuperare, Centrul Medical „DELV”, sunt farmacii și multe alte cabinete medicale.

Pentru educația copiilor în această zonă se găsesc următoarele unități de învățământ: Liceul Teoretic „Dimitrie Cantemir”, Liceul Tehnologic Economic De Turism, Școala Gimnazială „Ion Simionescu”, Școala Gimnazială „Titu Maiorescu”, Grupul Școlar „Ion Holban”, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 24, Grădinița nr. 18, Creșa Nr. 19 „Piticot” și Creșa Nr. 15.

De la locuințe se ajunge până la stația de autobuze doar într-o minută și nu departe se află și stația de tramvai. Sunt doar 2,2 km pietonal până la centru comercial „Pallas Mall” și 2,9 km până la centrul comercial „Iulius Mall”. Este o distanță de 3,6 km până în centrul orașului Iași, sunt 3,9 km până la Gară și 9,3 km până la Aeroportul Internațional din Iași.

Prezentarea ansamblului și detalii constructive

Ansamblul rezidențial „Conest Vision” dispune de un bloc locativ de o arhitectură modernă și de un regim de înălțime cu un Subsol + Parter + 11 Etaje.

Blocul imobiliar este construit din materiale durabile și calitative cu folosirea soluțiilor moderne, este bazat pe fundații continue din beton armat și are o structură de rezistență duală din beton armat turnat monolit cu cadre, stâlpi, diafragme, grinzi, planșee și cu pereții exteriori formați din zidărie din blocuri din beton celular autoclavizat de 25 cm și toate compartimentările interioare sunt realizate din blocuri BCA de 15 cm, iar pereții perimetrali între apartamente sunt groși si au grosimea de 25 cm pentru a asigura o bună izolație fonică. Fațadele clădirii sunt izolate calitativ cu un sistem termic de 10 cm format din vată minerală bazaltică, peste care este aplicat un strat de finiș format din tencuială decorativă. Locuințele dispun de ferestre instalate cu profil din PVC cu 5 termo-camere și geam termopan (3 sticle) de tip „four season” și acoperire low-e.

Scara locativă a blocului are instalate două ascensoare moderne, de ultimă generație, ce sunt foarte sigure, funcționează rapid și foarte silențios inclusiv până la nivelul locurilor de parcare subterane. Întreagă zona de la Parterul clădirii rezidențiale este dedicată doar spațiilor comerciale, acest fapt semnificativ influențează la confortul rezidenților, deoarece chiar la pragul casei se găsește tot de ce ai nevoie.

Toate parcările din complex sunt iluminate, au acces controlat și sunt structurate pe 58 de locuri subterane și 63 de locuri supraterane de parcare.

Detalii, finisaje, dotări și echipamente pentru apartamente

Complexul locativ „Conest Vision” dispune de un total de 117 locuințe moderne. Sunt prezentate apartamente cu scheme cu 1 sau 2 sau 3 camere cu compartimentări impecabile și la maxim de confortabile cu suprafețele utile cuprinse între 32,41 mp și 80,95 mp, Cumpărătorii au posibilitatea de a alege dintre două tipuri de apartamente cu o cameră, care au mărimea de 32,41 mp și 39,17 mp, sau pot alege dintre opt modele de planimetrii ale apartamentelor cu 2 camere, suprafața cărora este cuprinsă între 47,04 mp și 62,35 mp și există un singur tip de locuințe cu 3 camere cu suprafața de 80,95 mp utili.

Pardoselile apartamentelor sunt placate cu gresie din Spania de trafic intens și parchet Eger (dormitoare și camere de zi), iar pereții parțial sunt placați cu faianță de import Spania (băi și bucătării) restul sunt tencuiți și vopsiți cu lavabil, precum și toate tavanele sunt nivelate tencuite și vopsite cu var lavabil de culoare albă. Ușile instalate interioare sunt celulare și au fețe HDF, iar ușile de la intrare sunt din metal.

Toate camerele de baie din complex sunt complet finisate și absolut echipate cu obiecte sanitare de la Kolo, au dotat mobilier spaniol RoYo și vasul wc este cu rezervor îngropat, iar bateriile sunt de la Grohe. Sistemul termic din apartamente este autonom și este compus dintr-o centrală termică murală cu puterea de 24 kw de firma Viesmann plus radiatoare din oțel și dispune de termostat de ambient, toate instalațiile termice și sistemul de alimentare cu apă rece și caldă sunt din țevi PEX. Întreg sistemul electric din apartamente este format din instalații din cupru, sunt montate prize și întrerupătoare de firma Schneider. Locuințele beneficiază și de sistem de aer condiționat, dispune de senzori de incendiu, au utilitățile general complet racordate și sunt separat contorizate cu contoare instalate în afara locuințelor (pe spațiile comune). La intrare în locuințe sunt instalate interfoane și apartamentele au cablaj pentru TV și internet .

Antreprenorul general al complexului de locuințe „Conest Vision” este compania „Conest” SA și pentru a cumpăra un apartament în acest complex rezidențial, vă rugăm să treceți pe site-ul web al companiei „Conest” SA și să contactați direct cu Dezvoltatorul.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Conest Vision?

str. Pantelimon Halipa, 1, zona Galata, Iași.

Termen de finalizare Conest Vision?

Conest Vision – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Conest Vision.

Cine este dezvoltatorul Conest Vision în Iași?

Dezvoltator Conest Vision – Conest.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC