Previzualizare foto – fotografie originală aici
Complex Quantis
în Iași
Prețul / m2
de la ‍1 500 €
Dezvoltator
Adresa
șos. Națională, 180 - 182, zona Cantemir, Iași

Schițe și prețuri în Quantis

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 25 iulie 2022
1 cameremp utilide la 35.6 m2de la ‍1 500 € / m2de la ‍53 400 €
2 cameremp utili39.5–55.7 m2de la ‍1 600 € / m2de la ‍63 200 €
3 cameremp utili55.7–65.3 m2de la ‍1 608 € / m2de la ‍95 100 €

Quantis pe hartă Iași

șos. Națională, 180 - 182, zona Cantemir, Iași

Etape dezvoltare

Quantis
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare
finalizare4 trimestrul 2022

Modalități de achiziție a unui apartament în Quantis

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Facilităţivideo interfon
🟧 Încălzire încălzire în pardoseală, centrală termică
🟧 Lift4 lifturi marca Kleeman
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai
🟧 Număr apartamente63
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+10E
🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA
🟧 Сurte închisăacces securizat

Despre apartamente

🟧 Finisare apartamentefinisate complet
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente35–65 mp utili

Informații despre Ansamblul rezidențial

Poziționare centralizată

Ansamblul rezidențial „Quantis” este localizat în cartierul Podu Roșu, pe Șoseaua Națională, la numerele 180-182, zona Cantemir din orașul Iași. În apropiere de ansamblul rezidențial se află complexul comercial „Palas Mall” – la doar 1,4 km pietonal și în proximitatea locuințelor noi sunt obiective istorice și instituții administrative. Imediat lângă clădirea rezidențială funcționează clubul sportiv „SAN GYM” sunt saloane de înfrumusețare, multe cafenele, pizzerii și restaurante. Până la supermarketurile LIDL, Profi și Penny Market se parcurg pietonal în jur la 800 – 900 de metri și în apropiere de clădirea „Quantis” pentru copii funcționează Creșa Nr. 10, Grădinița Nr. 18 și Școala Gimnazială „Ion Simionescu”, Școala Gimnazială „Ion Neculce”, Școala Gimnazială „Titu Maiorescu”, Liceul Tehnologic Economic de Turism și Liceul Teoretic Dimitrie Cantemir.

Către principalele puncte de interes din orașul Iași este acces facil atât cu transportul personal cât și cu mijloacele de transport în comun cu rute de autobuz și tramvai, ce circulă în apropiere de blocul rezidențial. Până în centrul orașului Iași sunt 1,8 km, este de parcurs o distanță de 1,5 km până la Gara Mare și sunt aproximativ 8 km până la Aeroportul Internațional din Iași.

Prezentarea generală a complexului imobiliar

Proiectul rezidențial „Quantis” este prezentat cu un bloc de locuințe modern proiectat de un regim de înălțime cu Subsol plus Parter și plus 10 Etaje de apartamente. La construcția blocului sunt folosite elemente structurale calitative, materiale durabile în timp și idei performante de design. Imobilul este bazat pe o fundație realizată de Terra Test și dispune de pereți mulați și piloni forați executați la fel de compania Terra Test. Structura constructivă este compusă din cadre din beton armat cu închideri exterioare și pereții ne portanți zidiți din blocuri BCA Ytong. Planșeele au grosimea de 15 cm și grosimea pereților între apartamente este de 25 cm pentru o eficiență termică sporită și un confort fonic maxim. Cu capacități fonoabsorbante este aplicat sistemul termic pe partea exterioară a clădirii și este format din vată bazaltică de 10 cm, peste care este aplicat un strat de finiș de tencuială decorativă, iar fațada este de tip perete Cortină SCHUCO și sticlă Climaguard de tip „patru anotimpuri”. În incinta imobilului sunt proiectați 4000 de mp de spații de birouri/spații comerciale/show room/puncte de retail. Clădirea locativă este echipată cu patru ascensoare de marca Klemann de un grad înalt de siguranță și toate cu funcționare silențioasă. Accesul în incinta complexului rezidențial este securizat și accesul vizitatorilor poate fi controlat prin intermediul sistemului cu videointerfon.

Locurile de parcare ale complexului rezidențial „Quantis” sunt organizate supraterane și subterane (cu acces securizat), iar accesul către locuințe se face prin străzi amenajate.

Apartamente moderne cu dotări și finisaje de top

În blocul locativ „Quantis” sunt prezentate în total 63 de unități locative mixte, toate fiind excepțional proiectate cu scheme funcționale cu una, două și trei camere și dispun de suprafețele utile de la 35,60 mp până la 65 mp. Locuințele sunt asigurate cu multă lumină naturală, au spații mari vitrate și au plafoane înalte de 335 cm. La dispoziția cumpărătorilor sunt prezentate apartamente finisate complet cu finisaje de calitate superioară, cu modele de top de producere italiană, spaniolă și franceză. Ușile instalate sunt din lemn masiv, parchetul placat este triplu stratificat, iar gresia porțelanată are capacități antiderapante. Instalațiile sistemului termic sunt realizate prin pardoseală și fiecare apartament este echipat cu câte o centrală termică în condensații. Toate instalațiile sistemului electric și instalațiile sanitare la fel sunt realizate și blocul se predă în folosință cu toate utilitățile racordate. Din ferestrele complexului rezidențial „Quantis” se deschid vederi panoramice asupra orașului Iași.

Pentru mai multe detalii ale apartamentelor noi, vă invităm să treceți direct pe pagina web a complexului rezidențial „Quantis”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Quantis?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Quantis în Iași?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Quantis?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1500 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în Quantis în Iași?

Modalități de plata în Quantis: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Quantis?

Quantis – finalizare în trimestrul 4, 2022.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC