Previzualizare foto – fotografie originală aici

Quantis
în Iași

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
șos. Națională, 180-182, zona Cantemir, Iași

Mai detaliat despre blocul

șos. Națională, 180-182, Iași (Quantis)
11 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 4
Indisponibil

Quantis pe hartă Iași

șos. Națională, 180-182, zona Cantemir, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Facilităţivideo interfon
🟧 Încălzire încălzire în pardoseală, centrală termică
🟧 Lift4 lifturi marca Kleeman
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai
🟧 Număr apartamente63
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+10E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe35–65 m²

Despre ansamblu rezidențial

Poziționare centralizată

Ansamblul rezidențial „Quantis” este localizat în cartierul Podu Roșu, pe Șoseaua Națională, la numerele 180-182, zona Cantemir din orașul Iași. În apropiere de ansamblul rezidențial se află complexul comercial „Palas Mall” – la doar 1,4 km pietonal și în proximitatea locuințelor noi sunt obiective istorice și instituții administrative. Imediat lângă clădirea rezidențială funcționează clubul sportiv „SAN GYM” sunt saloane de înfrumusețare, multe cafenele, pizzerii și restaurante. Până la supermarketurile LIDL, Profi și Penny Market se parcurg pietonal în jur la 800 – 900 de metri și în apropiere de clădirea „Quantis” pentru copii funcționează Creșa Nr. 10, Grădinița Nr. 18 și Școala Gimnazială „Ion Simionescu”, Școala Gimnazială „Ion Neculce”, Școala Gimnazială „Titu Maiorescu”, Liceul Tehnologic Economic de Turism și Liceul Teoretic Dimitrie Cantemir.

Către principalele puncte de interes din orașul Iași este acces facil atât cu transportul personal cât și cu mijloacele de transport în comun cu rute de autobuz și tramvai, ce circulă în apropiere de blocul rezidențial. Până în centrul orașului Iași sunt 1,8 km, este de parcurs o distanță de 1,5 km până la Gara Mare și sunt aproximativ 8 km până la Aeroportul Internațional din Iași.

Prezentarea generală a complexului imobiliar

Proiectul rezidențial „Quantis” este prezentat cu un bloc de locuințe modern proiectat de un regim de înălțime cu Subsol plus Parter și plus 10 Etaje de apartamente. La construcția blocului sunt folosite elemente structurale calitative, materiale durabile în timp și idei performante de design. Imobilul este bazat pe o fundație realizată de Terra Test și dispune de pereți mulați și piloni forați executați la fel de compania Terra Test. Structura constructivă este compusă din cadre din beton armat cu închideri exterioare și pereții ne portanți zidiți din blocuri BCA Ytong. Planșeele au grosimea de 15 cm și grosimea pereților între apartamente este de 25 cm pentru o eficiență termică sporită și un confort fonic maxim. Cu capacități fonoabsorbante este aplicat sistemul termic pe partea exterioară a clădirii și este format din vată bazaltică de 10 cm, peste care este aplicat un strat de finiș de tencuială decorativă, iar fațada este de tip perete Cortină SCHUCO și sticlă Climaguard de tip „patru anotimpuri”. În incinta imobilului sunt proiectați 4000 de mp de spații de birouri/spații comerciale/show room/puncte de retail. Clădirea locativă este echipată cu patru ascensoare de marca Klemann de un grad înalt de siguranță și toate cu funcționare silențioasă. Accesul în incinta complexului rezidențial este securizat și accesul vizitatorilor poate fi controlat prin intermediul sistemului cu videointerfon.

Locurile de parcare ale complexului rezidențial „Quantis” sunt organizate supraterane și subterane (cu acces securizat), iar accesul către locuințe se face prin străzi amenajate.

Apartamente moderne cu dotări și finisaje de top

În blocul locativ „Quantis” sunt prezentate în total 63 de unități locative mixte, toate fiind excepțional proiectate cu scheme funcționale cu una, două și trei camere și dispun de suprafețele utile de la 35,60 mp până la 65 mp. Locuințele sunt asigurate cu multă lumină naturală, au spații mari vitrate și au plafoane înalte de 335 cm. La dispoziția cumpărătorilor sunt prezentate apartamente finisate complet cu finisaje de calitate superioară, cu modele de top de producere italiană, spaniolă și franceză. Ușile instalate sunt din lemn masiv, parchetul placat este triplu stratificat, iar gresia porțelanată are capacități antiderapante. Instalațiile sistemului termic sunt realizate prin pardoseală și fiecare apartament este echipat cu câte o centrală termică în condensații. Toate instalațiile sistemului electric și instalațiile sanitare la fel sunt realizate și blocul se predă în folosință cu toate utilitățile racordate. Din ferestrele complexului rezidențial „Quantis” se deschid vederi panoramice asupra orașului Iași.

Pentru mai multe detalii ale apartamentelor noi, vă invităm să treceți direct pe pagina web a complexului rezidențial „Quantis”.

Acest proiect mai este numit și Quantis Residence.

Unde se află Quantis?

șos. Națională, 180-182, zona Cantemir, Iași.

Termen de finalizare Quantis?

Quantis – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Quantis în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Quantis din Iași?

Dezvoltătorul Quantis este – Quantis.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC