Previzualizare foto – fotografie originală aici

Conest Edifici
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Troscotului, 15-17, zona Vitan, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocul

str. Troscotului, 15-17, zona Vitan, Sector 3, București (Conest Edifici)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

Conest Edifici pe hartă București

str. Troscotului, 15-17, zona Vitan, Sector 3, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare strazidrum privat
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftlift marca Schindler
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeS+P+4E+5R
🟧 Securitatevideointerfon
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela alb
🟧 Număr camere2‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe48–148 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare perfectă cu vecini importanți și aproape absolut de tot

Ansamblul rezidențial „Conest Edifici” se găsește poziționat în zona Mall Vitan/Mihai Bravu, pe strada Troscotului, la numărul 15-17, în sectorul 3 din orașul București și beneficiază de acces atât prin Calea Vitan cât și prin Șoseaua Mihai Bravu.

Lângă complex sunt supermarket-urile Mega Image și LIDL, nu departe este Piața „Bobocica”, este o librărie, un salon de înfrumusețare, funcționează multe sucursale bancare, sunt diverse cafenele, pizzerii, terase, restaurante, cinema și sunt fast food-urile KFC și McDonald’s. În proximitate se află Stadionul Olimpia, este sala de fitness „Sporty Club”, clubul sportiv „Stay Fit Gym”, „Apollo Sports Center”, „Lotus Club Mihai Bravu” și sala World Class Asmita Gardens, iar până în Parcul Tineretului se ajunge pietonal în 25-28 de minute parcurgând circa 2,6 km.

Nu departe de complexul locativ se află multe instituții de învățământ și sunt următoarele organizații educaționale: Universitatea Titu Maiorescu, Universitatea Dimitrie Cantemir, Colegiul Tehnic ”Mihai Bravu”, Liceul Gheorghe Șincai, Liceul Traian Vuia, Școala Gimnazială Nr. 80, Școala Gimnazială Nr. 84, Școala Gimnazială „Mihai Botez”, Școala Nr. 87, Școala Nr. 95, Școala și Grădinița ARC, Grădinița și Școala Primară „Just4Kids”, Grădinița și Școala Primară „Castelul Fermecat Olimpia”, Grădinița „Gan Eden Din Copilărie”, Grădinița „BRÂNDUȘA”, Grădinița „Bamboo”, Grădinița „Wonderland” și Grădinița Sincron.

De la apartamentele complexului rezidențial „Conest Edifici” este ușor și repede de ajuns până la centrele comerciale „Mall Vitan” (1,2 km), „Sun Plaza” (3,7 km), „Unirea Shopping Center” (3,6 km), Bricostore, hipermarket-urile Auchan și Kaufland sunt localizate la mici distanțe față de blocul locativ, nu departe este magazinul JYSK, iar magazinul Leroy Merlin se află la 3,7 km. În apropiere de clădire este Spitalul Victor Babeș, Centrul Medical „Bio Terra Med - HIFU”, HyperClinica „MedLife”, centrul medical „Mivaderm”, centrul medical „Napocensis” și funcționează farmacii.

Complexul locativ dispune de o bună conectare la punctele importante din capitală cu acces rapid de la stațiile de tramvai și de autobuse de lângă casă. Stația de metrou Mihai Bravu se află la doar 500 de metri, unde pe jos se ajunge în maxim 6 minute. Până în centrul capitalei sunt de parcurs în jur la 3,7 km, iar până la Gara de Nord sunt 7,8 km. Distanța până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” este de 22,1 km și 15,7 km sunt până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa.

Caracteristici de structură și informații de amenajare a complexului

Proiectul imobiliar „Conest Edifici” este prezentat cu un singur bloc locativ, care este construit într-un stil arhitectural minimalist cu un Subsol plus Parter plus 4 Etaje și plus Etajul 5 este Retras și are un aspect atrăgător de o eleganță remarcabilă.

Clădirea este realizată cu o deosebită atenție la durabilitate și siguranță cu utilizarea celor mai moderne soluții și utilaje de ultimă generație și se bazează pe o fundație de tip radier general de 60 cm cu suprastructură cu sistem format din stâlpi, grinzi, diafragme și planșee și cadre din beton armat de clasă 20 pe 25 p8/10 xc2, cl=o, 2 Dmac = 16mm, cu armatură de tip B500, C STB. Închiderile exterioare sunt zidite din cărămidă Porotherm de 25 cm plus tencuială decorativă, ca și compartimentările interioare, care au grosimea de 11,5 cm și pereții perimetrali ai apartamentelor către casa scării la fel sunt formați din cărămidă și au 20 cm plus tencuieli. Sistemul de termo izolație exterioară a pereților este format din vată bazaltică cu capacități ignifuge și are grosimea de 10 cm, care garantează locatarilor costuri mici pentru utilități. Tâmplăria exterioară, ce este instalată la blocul locativ, la fel este aleasă de cea mai bună calitate de clasă energetică „A” pentru a oferi un nivel optim de eficiență termică și fonică și este realizată din profil PVC de la Salamander în 7 camere termice cu geam termopan în trei rânduri de sticlă securizată de tip „4 season” cu acoperire low-e și tratată UV.

În bloc este instalat un ascensor de ultimă generație, de la renumita marcă cu nume mondial Schindler, care are capacitatea de ridicare a maxim 4 persoane, dispune de un design modern și atrăgător și care funcționează într-un sistem minim de consum a energiei electrice și funcționează foarte liniștit fără a face zgomot. Spațiile comune din interiorul blocului rezidențial se predau în folosire rezidenților absolut finisate și beneficiază de pardoseli placate cu gresie antiderapantă și cu granit, precum și toate treptele și contratreptele la fel sunt placate cu granit și gresie plus balustrade din metal.

Subterane se află poziționate toate locurile de parcare ale complexului rezidențial „Conest Edifici”. Sistemul modern de parcare este compus din două tipuri de platforme Klaus (simple și duble). Compania Klaus este liderul mondial în proiectarea, instalarea și fabricarea sistemelor de parcare. Locurile de parcare pot fi achiziționate separat. Și toate drumurile și căile de acces către complex sunt iluminate și asfaltate. Accesul în incintă se face prin barieră pusă în funcțiune prin telecomandă.

Iar accesul în incinta locuințelor este securizat și fiecare apartament beneficiază de câte un videointerfon instalat.

Apartamente cu caracter exclusivist și spații generoase

În clădirea rezidențială „Conest Edifici” este prevăzut un număr redus de apartament, în total sunt proiectate doar 21 de apartamente armonioase, ce oferă un grad înalt de intimitate. Apartamentele sunt rafinate și au scheme decomandate de 5 modele cu două camere și 2 modele cu patru camere, cu suprafața cuprinsă între 48-128 mp. Locuințele sunt atent structurate și facil compartimentate la cele mai înalte standarde de confort și eficiență.

  • Suprafețele locuințelor cu 2 camere sunt de: 48,10 mp, 52,70 mp, 54,80 mp și 67,70 mp;
  • Suprafețele apartamentelor cu 4 camere sunt de: 111,20 mp și 148,80 mp.

Aveți prezentate locuințe confortabile de un confort înalt, finisate cu materiale de cea mai înaltă calitate, unde este bine gândit totul până la fiecare detaliu pentru a oferi locuințelor o funcționalitate la maxim și cu raport către toate nevoile cotidiene a unei familii contemporane. Beneficiați de apartamente cu dotări și finisaje de Premium calitate, unde pentru placarea pardoselilor este folosită gresia antiderapantă importată din Spania și parchet stratificat, faianță Keros plus uși interioare celulare de la firma Pinum. Tavanele și pereții interiori sunt tencuiți și sunt vopsiți cu vopsea lavabilă.

Locuințele dispun de toate instalațiile termice montate, au calorifere instalate din aluminiu și beneficiază de centrale termice pe apartament de la firma Viessmann și țevi PEX, ce sunt montate în sapă.

Instalațiile sanitare sunt montate și obiecte sanitare instalate sunt de la Ideal Standard, toate conductele traseelor de alimentare cu apă rece și apă caldă sunt formate din țevi PEX și sunt montate prin sape, iar în nișe speciale se află montate toate traseele de evacuare a apelor menajere și acestea sunt formate din coloane PVC.

Toate instalațiile electrice sunt dotate și izolate prin tuburi PVC/COPEX și sunt formate din conductori din cupru plin cu secțiune de 1,5 mmp (pentru circuitele de iluminat) și 2,5 mmp pentru circuitele de prize și toate prizele și întrerupătoarele ce sunt instalate sunt alese de la firma Gewiss. Tablourile electrice instalate au siguranțe fuzibile și declansare automată.

În apartamente este instalat sistem de aer climatizat cu echipamente de la Mitsubishi.

Cu branșament la toate utilitățile orășenești: CATV; Gaz de la GDF Suez; Apă de la furnizorul Apa Nova, canalizare și curent electric de la furnizorul Enel. Pentru consumul și controlul apei reci folosite în locuințe sunt instalate apometre de firma Zenner și sistem wireless. Este contor la gaz și electricitate, toate fiind amplasate pe casa scării.

Locuințele sunt echipate cu sisteme de detecție în caz de incendiu, au instalați senzori și detectori de fum, sirene și module de la Det Nov Spania.

Dezvoltatorul și antreprenorul general al complexului de locuințe „Conest Edifici” este compania „Conest” SA, care are o experiență vastă de peste 55 de ani în domeniul construcțiilor civile, industriale, lucrărilor de instalații, restaurări de monumente și dezvoltarea infrastructurilor rutiere.

Există posibilitatea de plată a apartamentelor prin achitarea integrală, plata prin creditare imobiliară, creditare ipotecară și este acceptată plata prin programul „Prima Casă”.

Pentru a rezerva unul dintre excelentele apartamente, vă rugăm să treceți direct pe web pagina ansamblului rezidențial „Conest Edifici”, de unde puteți alege locuința Dvs dintre schemele prezentate, unde găsiți mai multe informații utile și unde sunt afișate contactele consultanților de vânzare ale Dezvoltatului.

Acest proiect mai este numit și Conest Edifici Troscotului.

Unde se află Conest Edifici?

str. Troscotului, 15-17, zona Vitan, Sector 3, București.

Termen de finalizare Conest Edifici?

Conest Edifici – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Conest Edifici în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Conest Edifici din București?

Dezvoltătorul Conest Edifici este – Conest.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC