Previzualizare foto – fotografie originală aici

Cartier Rezidential La Plop
în Iași

Preț
la cerere
Adresă
str. Mircea Eliade, zona Valea Ursului, Iași

Cartier Rezidential La Plop pe hartă Iași

str. Mircea Eliade, zona Valea Ursului, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispații verzi
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftnu
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri30
🟧 Parcaresupraterană proprie
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilcase individuale
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate la cheie cu optiuni de finisaje la alegere
🟧 Număr camere3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe90–120 m²

Despre ansamblu rezidențial

Confortabil localizat și ușor de accesat

Ansamblul de locuințe „Cartier Rezidențial La Plop” se află dezvoltat într-un loc liniștit în vecinătatea satelor Valea Ursului și Vorovești. Căsuțele noi se găsesc amplasate pe strada Mircea Eliade, în satul Proselnici din comuna Miroslava în județul Iași și sunt localizate chiar lângă Drumul Județean Iași – Voinești. De la complexul de locuințe se ajunge parcurgând circa 5 km până la Primăria comunei Miroslava și până la magazinul alimentar „La Doi Pași”, de asemenea la aceeași distanță de circa 5-6 km față de imobilele noi se află sala de fitness din Miroslava, sunt cafenele, este frizerie, stomatologie și se află Școala Gimnazială „Colonel Constantin Langa” în incinta căreia este creșă și grădiniță.

De la ansamblul locativ „Cartier Rezidențial La Plop” sunt de parcurs 13,2 km până în centrul orașului Iași, la o distanță de 15,2 km se află Gara Mare și sunt de parcurs 18,3 km până la Aeroportul Internațional din Iași.

Caracteristici generale ale proiectului rezidențial

Complexul de imobile „Cartier Rezidențial La Plop” reprezintă o comunitate de locuințe individuale, formată din case și vile drăguțe, ce sunt calitativ realizate. Toate locuințele sunt construite cu egale regimuri de înălțime și fiecare casă are un Parter și plus Pod. Toate casele sunt atent construite cu folosirea tehnologiilor inovative și a materialelor calitative și durabile în timp. Structura constructivă a imobilelor este formată din beton armat și toți pereții perimetrali inclusiv și toate compartimentările sunt zidite din cărămidă roșie. Fațadele caselor sunt finisate cu tencuială decorativă combinată în două culori contraste alb cu wenghe, ce perfect se privesc în contrast cu culoarea țiglei metalice a acoperișurilor, precum și ideal se evidențiază culoarea ferestrelor, acestea au profil PVC și geam tripan termopan.

Locurile de parcare sunt organizate proprii și se află poziționate în curtea fiecărui imobil. Calea de acces către complexul de locuințe „Cartier Rezidențial La Plop” este pietruită și nocturn iluminată.

Finisarea și utilarea caselor

În incinta complexului locativ „Cartier Rezidențial La Plop” sunt concepute 30 de proprietăți locative superbe, ce beneficiază de curți proprii. Casele au scheme inteligente și sunt proiectate cu 3 sau 4 camere: un hol, un living, 2 sau 3 dormitoare, o cameră de baie și o bucătărie, din casă este ieșire direct spre terasă (de aproximativ 10 mp) și în pod este oferit un spațiu mare pentru depozitare. Suprafața utilă a vilelor începe de la 90 mp și acestea dispun de curte proprie cu suprafața de 410 mp, iar cu suprafața de 70 mp sunt proiectate casele și beneficiază de curte proprie cu mărimea de 425 mp. Se livrează imobilele complet finisate și în versiune de finisare „la cheie” sunt predate cu posibilitatea de personalizare a fiecărei locuințe. Cumpărătorilor li se oferă posibilitatea de alegere a finisajelor interioare (parchet laminat, gresie și faianță). În case tavanele și toți pereții sunt mecanizat tencuiți și în culoarea albă sunt finisați cu vopsea lavabilă, instalate sunt ușile interioare din MDF și este ușă din PVC la intrare. Toate instalațiile sanitare sunt conduse și obiectele sanitare sunt prezente în camera de baie. Câte o centrală termică proprie este dotată în fiecare casă și toate caloriferele sunt instalate. Sistemul de electricitate este realizat cu contor individual instalat. Complexul de locuințe dispune de racordare la sistemul de asigurare cu curent electric și gaze naturale. Toate casele sunt alimentate cu apă și au sistem de canalizare cu fosă septică, au instalate apometre și contoare individuale la gaze.

Pentru informații mai desfășurate despre construcție, despre finisarea locuințelor și despre toate metodele de plată acceptate, vă invităm să treceți de pe site-ul nostru direct pe pagina oficială a Dezvoltatorului, unde sunt oferite toate contactele managerilor de vânzare.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Cartier Rezidential La Plop?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Cartier La Plop, La Plop Eliade, La plop.

Unde se află Cartier Rezidential La Plop?

str. Mircea Eliade, zona Valea Ursului, Iași.

Cât costă m² în Cartier Rezidential La Plop?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Cum să cumpăr un apartament în Cartier Rezidential La Plop în Iași?

Modalități de plata în Cartier Rezidential La Plop: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Cartier Rezidential La Plop?

casa 1, casa 2, casa 3, casa 4, casa 5, casa 6, casa 7, casa 8, casa 9, casa 10, casa 11, casa 12, casa 13, casa 14, casa 15, casa 16, casa 17, casa 18, casa 19, casa 20, casa 21, casa 22, casa 23, casa 24, casa 25, casa 26, casa 27, casa 28, casa 29, casa 30 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC