Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Cartier Rezidential La Plop
în Iași

Prețul / m2
de la ‍1 187 €
Adresa
str. Mircea Eliade, zona Valea Ursului, Iași

Schițe și prețuri în Cartier Rezidential La Plop

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 28 octombrie 2022
Case 3 camere
utili
de la 80 m2de la ‍1 187 € / m2de la ‍95 000 €

Cartier Rezidential La Plop pe hartă Iași

str. Mircea Eliade, zona Valea Ursului, Iași

Etape dezvoltare

La Plop
necunoscut
finalizare4 trimestrul 2021

Modalități de achiziție a unui apartament în Cartier Rezidential La Plop

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Număr clădiri30
🟧 Parcaresupraterană proprie
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Tip imobilcase individuale
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate la cheie cu optiuni de finisaje la alegere
🟧 Număr camere3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața apartamente70–90 mp utili

Informații despre Ansamblul rezidențial

Confortabil localizat și ușor de accesat

Ansamblul de locuințe „Cartier Rezidențial La Plop” se află dezvoltat într-un loc liniștit în vecinătatea satelor Valea Ursului și Vorovești. Căsuțele noi se găsesc amplasate pe strada Mircea Eliade, în satul Proselnici din comuna Miroslava în județul Iași și sunt localizate chiar lângă Drumul Județean Iași – Voinești. De la complexul de locuințe se ajunge parcurgând circa 5 km până la Primăria comunei Miroslava și până la magazinul alimentar „La Doi Pași”, de asemenea la aceeași distanță de circa 5-6 km față de imobilele noi se află sala de fitness din Miroslava, sunt cafenele, este frizerie, stomatologie și se află Școala Gimnazială „Colonel Constantin Langa” în incinta căreia este creșă și grădiniță.

De la ansamblul locativ „Cartier Rezidențial La Plop” sunt de parcurs 13,2 km până în centrul orașului Iași, la o distanță de 15,2 km se află Gara Mare și sunt de parcurs 18,3 km până la Aeroportul Internațional din Iași.

Caracteristici generale ale proiectului rezidențial

Complexul de imobile „Cartier Rezidențial La Plop” reprezintă o comunitate de locuințe individuale, formată din case și vile drăguțe, ce sunt calitativ realizate. Toate locuințele sunt construite cu egale regimuri de înălțime și fiecare casă are un Parter și plus Pod. Toate casele sunt atent construite cu folosirea tehnologiilor inovative și a materialelor calitative și durabile în timp. Structura constructivă a imobilelor este formată din beton armat și toți pereții perimetrali inclusiv și toate compartimentările sunt zidite din cărămidă roșie. Fațadele caselor sunt finisate cu tencuială decorativă combinată în două culori contraste alb cu wenghe, ce perfect se privesc în contrast cu culoarea țiglei metalice a acoperișurilor, precum și ideal se evidențiază culoarea ferestrelor, acestea au profil PVC și geam tripan termopan.

Locurile de parcare sunt organizate proprii și se află poziționate în curtea fiecărui imobil. Calea de acces către complexul de locuințe „Cartier Rezidențial La Plop” este pietruită și nocturn iluminată.

Finisarea și utilarea caselor

În incinta complexului locativ „Cartier Rezidențial La Plop” sunt concepute 30 de proprietăți locative superbe, ce beneficiază de curți proprii. Casele au scheme inteligente și sunt proiectate cu 3 sau 4 camere: un hol, un living, 2 sau 3 dormitoare, o cameră de baie și o bucătărie, din casă este ieșire direct spre terasă (de aproximativ 10 mp) și în pod este oferit un spațiu mare pentru depozitare. Suprafața utilă a vilelor începe de la 90 mp și acestea dispun de curte proprie cu suprafața de 410 mp, iar cu suprafața de 70 mp sunt proiectate casele și beneficiază de curte proprie cu mărimea de 425 mp. Se livrează imobilele complet finisate și în versiune de finisare „la cheie” sunt predate cu posibilitatea de personalizare a fiecărei locuințe. Cumpărătorilor li se oferă posibilitatea de alegere a finisajelor interioare (parchet laminat, gresie și faianță). În case tavanele și toți pereții sunt mecanizat tencuiți și în culoarea albă sunt finisați cu vopsea lavabilă, instalate sunt ușile interioare din MDF și este ușă din PVC la intrare. Toate instalațiile sanitare sunt conduse și obiectele sanitare sunt prezente în camera de baie. Câte o centrală termică proprie este dotată în fiecare casă și toate caloriferele sunt instalate. Sistemul de electricitate este realizat cu contor individual instalat. Complexul de locuințe dispune de racordare la sistemul de asigurare cu curent electric și gaze naturale. Toate casele sunt alimentate cu apă și au sistem de canalizare cu fosă septică, au instalate apometre și contoare individuale la gaze.

Pentru informații mai desfășurate despre construcție, despre finisarea locuințelor și despre toate metodele de plată acceptate, vă invităm să treceți de pe site-ul nostru direct pe pagina oficială a Dezvoltatorului, unde sunt oferite toate contactele managerilor de vânzare.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Cartier Rezidential La Plop?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Cartier Rezidential La Plop?

str. Mircea Eliade, zona Valea Ursului, Iași.

Cât costă metru pătrat în Cartier Rezidential La Plop?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1187 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în Cartier Rezidential La Plop în Iași?

Modalități de plata în Cartier Rezidential La Plop: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Cine este dezvoltatorul Cartier Rezidential La Plop în Iași?

Dezvoltator Cartier Rezidential La Plop – Cartier Rezidential La Plop.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC