Previzualizare foto – fotografie originală aici
Complex Complex Rezidențial Scala
în Iași
Prețul / m2
de la ‍957 €
Adresa
Aleea Plopii fără Soț, zona Bucium, Iași

Schițe și prețuri în Complex Rezidențial Scala

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 12 iulie 2022
1 camere
de la 46.24 m2de la ‍973 € / m2de la ‍45 000 €
2 camere
de la 53.3 m2de la ‍956 € / m2de la ‍51 000 €

Complex Rezidențial Scala pe hartă Iași

Aleea Plopii fără Soț, zona Bucium, Iași

Etape dezvoltare

Complex Rezidențial Scala
bloc 8, bloc 9
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2021
Complex Rezidențial Scala
bloc 1, bloc 2, bloc 3, bloc 4, bloc 5, bloc 6, bloc 7
construit
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2021

Modalități de achiziție a unui apartament în Complex Rezidențial Scala

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Încălzirecentrala termica individuala
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr clădiri9
🟧 Parcare 107 locuri de parcare (49 garaje + 58 locuri de parcare exterioară)
🟧 Regim inalțimeD+P+2E
🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisare apartamentela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente46–109 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Locația complexului locativ

Ansamblul rezidențial „Scala Bucium Residence” se află localizat într-o zonă destul de liniștită și ușor accesibilă din orașul Iași – zona Bucium. Imobilele se amplasează pe Aleea Plopii fără Soț și sunt poziționate la o distanță de aproximativ 300 de metri față de șoseaua principală.

În apropiere de locuințe se află Grădinița „Excellence”, funcționează un minimarket, este supermarket-ul LIDL (la 1,4 km), magazinul JYSK (la 2,6 km), în proximitatea complexului sunt cafenele și restaurante, se află cluburile sportive „Hill Center Sport & SPA” și „Zero Gravity Climbing Hall”, este o farmacie și nu departe este centrul medical „Arcadia Bucium”.

Până la stația cu mijloace de transport în comun se ajunge ușor și repede și sunt de parcurs 7,2 km până în centrul orașului Iași și circa 8,4 – 8,5 km până la Gară, iar Aeroportul Internațional din Iași se află la o distanță de 11,3 km față de blocurile locative „Scala Bucium Residence”.

Prezentarea cartierului locativ

Proiectul rezidențial „Scala Bucium Residence” se desfășoară pe un teren cu suprafața totală de 10.892 mp și dispune de 9 blocuri locative, toate cu aspecte moderne și excepționale. Blocurile rezidențiale au aspecte și regimuri de înălțime egale cu câte un Demisol plus Parter și plus 2 Etaje.

Clădirile locative sunt construite pe carcase din stâlpi și diafragme din beton armat, cu toate închiderile exterioare realizate cu zidărie GVP din cărămidă și compartimentările interioare din apartamente sunt izolate fonic și sunt realizate din blocuri BCA. Fiecare imobil este calitativ placat pe partea exterioară cu un sistem de izolație termică de 10 cm grosime format din polistiren expandat și toate fațadele sunt finisate cu material durabil – cu piatră naturală în combinații cu tencuială decorativă, care oferă blocurilor aspecte moderne, deosebite și atractive. Tâmplăria exterioară, ce este instalată la blocuri dispune de profil din aluminiu de clasa energetică „A”, de culoare gri – antracit (exterior) și albă (interior), cu 7 camere termice și cu trei foi de sticlă securizată, tratată UV și acoperită cu low-e, de tip „four season”. Spațiile comune din blocuri, holurile și casa scării se predau în folosință absolut finisate și sunt placate cu piatră naturală.

Pentru transportul personal al rezidenților în incinta complexului imobiliar este prevăzut un total de 107 locuri de parcare, unde sunt 49 garaje și 58 de locuri de parcare supraterane deschise.

În curtea cartierului rezidențial „Scala” sunt amenajate spații verzi și alei pietonale și există un loc special amenajat pentru sortarea deșeurilor.

Detalii de amenajare și finisare a apartamentelor

Ansamblul de imobile „Scala Bucium Residence” oferă în vânzare apartamente confortabile, cu planimetrii decomandate, cu terase generoase și cu scheme eficiente cu una, două și trei camere luminoase. Suprafața proprietăților locative este cuprinsă între 46 mp – 109 mp, unde majoritatea apartamentelor beneficiază de camere de baie natural ventilate.

În variantă - „La cheie” se predau toate locuințele și acestea sunt finsate cu cele mai calitative materiale și dispun de toate utilitățile incluse. Sunt dotate plăcile de gresie, faianță și parchet cu modele primitoare și moderne. Ușile interioare din apartamente sunt din lemn, la ușile dintre holuri, living-uri, dormitoare și bucătării sunt instalate sticle sablate, iar pentru camerele de baie și spațiile de depozitare sunt prevăzute uși pline. Conduse sunt toate instalațiile electrice, sanitare și termice și proprie pentru fiecare apartament este instalată câte o centrală termică în condensații, care permite posibilitatea de reglare a temperaturii în locuință și semnificativ economisește costurile la facturi. Toate imobilele se predau în folosință racordate la utilitățile generale și blocurile locative sunt branșate la apă, canal, curent și gaz.

Nu ezitați, să contactați consultanții de vânzări pentru a afla mai multe detalii despre condițiile de achitare a apartamentelor cu rate de la Dezvoltator, despre metodele de plată cash și credit ipotecar. Vă rugăm, să treceți pe web pagina complexului locativ „Scala Bucium Residence” și să vă programați cu o vizionare a cartierului locativ pentru a vedea personal toate facilitățile. Aveți acces direct către pagina oficială a Dezvoltatorului imediat de pe site-ul nostru!

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Complex Rezidențial Scala?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței
De asemenea Complexul Locativ numesc Scala Bucium Residence.

Unde se afla Complex Rezidențial Scala?

Aleea Plopii fără Soț, zona Bucium, Iași.

Cât costă metru pătrat în Complex Rezidențial Scala?

Metru pătrat în acest complex costă de la 957 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în Complex Rezidențial Scala în Iași?

Modalități de plata în Complex Rezidențial Scala: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Complex Rezidențial Scala?

Complex Rezidențial Scala – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC