Previzualizare foto – fotografie originală aici

P-Residence Garden
în Iași

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
șos. Bucium, 82, zona Bucium, Iași

Mai detaliat despre blocuri

șos. Bucium, 82, zona Bucium, Iași (Bloc C1)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil
șos. Bucium, 82, zona Bucium, Iași (Bloc C2)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

P-Residence Garden pe hartă Iași

șos. Bucium, 82, zona Bucium, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, spațiu de joacă pentru copii
🟧 Încălzirecentrală termică proprie marca Vaillant Ecotech Pure
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubterană şi supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+3E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe42–100 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Complexul locativ „P-Residence Garden” este localizat într-o zonă liniștită, verde și bine aerisită. Locuințele noi sunt amplasate pe Șoseaua Bucium, la numărul 82, în zona Bucium din orașul Iași.

Ansamblul de locuințe se învecinează cu Plopii fără Soț Eminescu și imediat lângă blocurile locative se află complexul sportiv „Hill Center Sport & SPA”. La 450 de metri față de case este spitalul privat „Association Dr Micu Vasile”, sunt 900 de metri până la centrul medical „Arcadia Bucium”. Și sunt de parcurs numai 600 de metri până a Școala „Veronica Micle”. Până la centrul comercial „Palas Mall” se ajunge cu mașina în 10 minute și se parcurge o distanță de 6 km.

Locuințele au acces imediat către stațiile mijloacelor de transport în comun și de la blocurile rezidențiale „P-Residence Garden” până în centrul orașului Iași este de parcurs o distanță de circa 7 km, Gara Mare se află la 7,5 km – 9,5 km față de locuințele noi, iar până la Aeroportul Internațional din Iași sunt de parcurs 11,1 km.

Informații tehnice utile

Ansamblul imobiliar „P-Residence Garden” se desfășoară pe un teren cu suprafața de 10.000 mp și se compune din 4 blocuri de apartamente cu aspecte moderne și elegant stilate. Imobilele sunt proiectate cu un regim egal de înălțime și toate au câte un Subsol plus Parter și plus 3 Etaje. Sunt proiectate cu o structură de rezistență pe cadre din beton armat cu închideri exterioare din cărămidă și cu pereți interiori și compartimentări la fel din cărămidă. Termosistemul aplicat pe pereții exteriori ai clădirilor este format din vată bazaltică și fațadele sunt finisate cu tencuială decorativă. De calitate superioară este instalată tâmplăria exterioară la blocurile locative, ce este cu profil PVC multicameral de culoare antracit și geam termopan cu folie fonoabsorbantă de la firma Veka Softline 82, de clasa energetică A. Toate blocurile locative sunt echipate cu ascensoare de ultimă generație de marca Sinergy 100, cu funcționare sigură și silențioasă și cu capacitatea de transportare a maxim 8 persoane. Casa scării din blocuri este placată cu piatră naturală și restul spațiilor comune sunt complet finisate.

Curtea ansamblului rezidențial este închisă, are spații verzi amenajate și alei pietonale pavate. În complexul locativ locuirile de parcare sunt organizate subterane și supraterane delimitate și iluminate. Accesul către locuințele „P-Residence Garden” se face prin străzi asfaltate și iluminate.

Caracteristica unităților locative

În incinta blocurilor locative „P-Residence Garden” sunt prezentate apartamente spațioase, toate cu scheme bine gândite cu 1-2-3 camere decomandate. Apartamentele sunt perfect compartimentate și dispun de suprafețele, ce încep de la 36 mp și sunt până la 103 mp plus locuințele beneficiază de balcoane confortabile, ce sunt finisate cu parapet din zidărie acoperită cu plăci laminate și cu balustrade din sticlă securizată și pardoselile balcoanelor sunt placate cu Deck lemn compozit Wood Plast.

Apartamentele se livrează în versiune – „La cheie” și Dezvoltatorul oferă cumpărătorilor posibilitatea de personalizare a locuințelor. Culoarea parchetului laminat placat, modelelor de gresie și faianță sunt oferite la alegerea cumpărătorilor. Ușile interioare sunt confecționate din lemn și sunt placate cu MDF, cu posibilitatea de alegere a culorii și designului plăcilor. Sunt uși securizate instalate la intrare în apartamente. Camerele de baie sunt complet echipate cu obiecte sanitare de calitate superioară și sistemul de ventilare la fel este compus doar din instalații moderne. Toate instalațiile termice, electrice și sanitare sunt montate și sunt puse la poziții. Sistemul termic este compus din calorifere din oțel instalate și conectate la centralele termice individuale de marca Vaillant Ecotech Pure. Apartamentele au instalați senzorii de gaze și se predau complet branșate la utilități.

Vă invităm, să treceți pe website-ul complexului imobiliar „P-Residence Garden”, unde sunt prezentate mai multe informații și unde se află toate contactele directe către Dezvoltator.

Acest proiect mai este numit și PResidence Garden, P Residence Garden Bucium.

Unde se află P-Residence Garden?

șos. Bucium, 82, zona Bucium, Iași.

Termen de finalizare P-Residence Garden?

Bloc C1, Bloc C2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în P-Residence Garden în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul P-Residence Garden din Iași?

Dezvoltătorul P-Residence Garden este – PResidence Garden.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC