Previzualizare foto – fotografie originală aici

Bucium68 by Stone Residence
în Iași

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
șos. Bucium, 68, Iasi

Mai detaliat despre blocuri

Bucium68
3 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2020
Bucium68
3 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2020

Schițe și prețuri în Bucium68 by Stone Residence

Case
de la 206 m2totul e vândut

Bucium68 by Stone Residence pe hartă Iași

șos. Bucium, 68, Iasi

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţigrădiniță, scoală
🟧 Încălzirecentrala termică proprie, incălzire în pardoseașă
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr clădiri4
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+1E+M
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilcase duplex
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe206 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre poziționarea excelentă

Complexul de case „Bucium 68 by Stone Residence” se află localizat pe Șoseaua Bucium, la numărul 68 în orașul Iași. Localizarea perfectă a caselor oferă liniște, aer curat și acces facil către pădure, până la care se ajunge parcurgând doar 4 – 5 km. În vecinătatea complexului rezidențial este farmacie, școală, sunt magazine alimentare, stații RATB (aproximativ la 50 de metri) și este către case acces direct din Șoseaua Bucium printr-o alee amenajată.

Școala Gimnazială „Veronica Micle” se află poziționată la o distanță de doar 190 de metri față de imobile. La 500 de metri se află centrul medical „Arcadia Bucium” și este și o clinică veterinară, iar pentru relaxare nu departe de casele locative se află Clubul „Hill Center Sport & SPA” și la 1000 de metri se află sala sportivă „Zero Gravity Climbing Hall”.

De la casele noi „Bucium 68 by Stone Residence” până la complexul „Palas” este de parcurs o distanță de 5,6 km, până în centrul orașului Iași sunt de parcurs 6,6 km, până la Piața Gării sunt 7,1 km, iar Aeroportul Internațional din Iași se află la 10,7 km.

Prezentarea complexului cu informații generale

Ansamblul imobiliar „Bucium 68 by Stone Residence” dispune de case rezidențiale de tip – Duplex și regimul de înălțime al fiecărei locuințe este cu Parter plus un Etaj și o Mansardă. Aspectele caselor sunt desăvârșite și au un stil arhitectural, unde sunt îmbinate ideile de design modern cu materiale durabile și clasice (lemn și piatră) într-o combinație perfectă de culori. Absolut toate materialele și finisajele folosite la realizarea acestor case excepționale sunt alese doar de calitate Premium de la producătorii de top și pe calitatea manoperei este pus un accent semnificativ. Casele sunt foarte calitativ construite și au o structură de rezistență bazată pe cadre din beton armat, unde toate închiderile exterioare sunt din cărămidă și compartimentări interioare fiind realizate la fel din cărămidă. Fațadele caselor sunt finisate cu tencuială decorativă, cu pereți parțial placați cu piatră și elemente de design din lemn pentru finisarea teraselor. Tâmplăria exterioară este de calitate superioară cu profil PVC de culoarea Wenge și geam termopan.

Fiecare locuință beneficiază de câte două locuri de parcare, ce sunt amenajate supraterane și se află localizate în curtea personală, care este complet îngrădită.

Despre amenajarea caselor

Ansamblul de imobile „Bucium 68 by Stone Residence” se compune din 4 Duplex-uri și are în total 8 locuințe cu spațiu de teren personal cu suprafața de teren cuprinsă între 100 mp și 300 mp. Proprietățile locative sunt perfect proiectate cu scheme bine gândite cu 4 camere generoase plus cu trei blocuri sanitare și cu o suprafață totală de 206 mp unde 138 mp sunt proiectați utili. Casele beneficiază de terase spațioase de mărimea generală de 68 mp, ce sunt confortabil amenajate și au balcoane mari la etje cu uși din profil PVC. La parterul casei se află un hol de 15 mp și un living spațios de 18 mp, aici este bucătăria de 12,1 mp plus o cameră de baie și terasa, la Etaj se află încă o cameră de baie, este un dormitor mare de 19,6 mp plus un spațiu de 6,5 mp pentru dressing, care este despărțit printr-un hol de 12,1 mp de al doilea dormitor mai mic de 12,9 mp. La Etajul doi este un hol de 8,1 mp, se află un dormitor cu suprafața de 18,6 mp, care dispune de o cameră de baie privată și beneficiază de ieșire personală la terasa privată și complet amenajată de 18 mp.

Toate casele se predau în folosință cumpărătorilor complet finisate cu folosirea celor mai inovative și calitative materiale de finisare. Sistemul de încălzire este individual pentru fiecare locuință, este condus prin pardoseală și are instalată câte o centrală termică proprie. De asemenea în fiecare locuință este prevăzut sistem de climatizare, care dispune de câte 2 unități de aer condiționat. Toate instalațiile termice și sanitare sunt montate și utilitățile sunt racordate.

Dezvoltatorul ansamblului imobiliar „Bucium 68 by Stone Residence” este compania „Stone Residence Construction” S.R.L., care este o companie dinamică, înființată în anul 2017 și cu succes funcționează pe piața imobiliarelor noi din județul Iași.

Pentru mai multe detalii și alte informații despre locuințele „Bucium 68 by Stone Residence”, vă rugăm să treceți pe pagina web a Dezvoltatorului și să contactați cu consultanții companiei „Stone Residence Construction”, care cu mult drag vă stau la dispoziție pentru a vă ajuta să faceți o alegere potrivită și pentru a vă petrece la o vizionare a locuințelor.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Bucium68 by Stone Residence?

șos. Bucium, 68, Iasi.

Termen de finalizare Bucium68 by Stone Residence?

Bucium68 – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Bucium68 by Stone Residence.

Cine este dezvoltatorul Bucium68 by Stone Residence în Iași?

Dezvoltator Bucium68 by Stone Residence – Stone Residence Construction.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC