Previzualizare foto – fotografie originală aici

Citadel Tunari 2
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. 1 Decembrie, 90, Tunari, Ilfov

Citadel Tunari 2 pe hartă București

str. 1 Decembrie, 90, Tunari, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispații verzi
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftnu
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri10 vile și 10 duplexuri
🟧 Parcareparcare exterioară (2 în fața casei)
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilvile și duplexuri
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe121 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Citadel - Tunari 2” se află amplasat pe strada 1 Decembrie, nr. 90, comuna Tunari, județul Ilfov.

Facilitățile amplasării

Locul așezării căsuțelor oferă multă liniște, confort și libertate. În apropiere de Complex funcționează marketul Mega Image, se află Primăria Tunari, este o sală sportivă, sunt bănci și cafenele. Nu atât de departe se află Școala Americană. Distanța de la vile până la Piața Unirii este de 16,6 km. Gara de Nord este situată la 15,8 km de la locuințe. Aeroportul Internațional Henri Coandă se află situat la doar 6,9 km, iar până la Aeroportul Internațional Băneasa sunt de parcurs 12,4 km. Până la Băneasa Mall sunt de parcurs 10,8 km.

Caracteristica generală a complexului rezidențial

Ansamblul rezidențial „Citadel - Tunari 2” este compus din 20 de vile construite cu un parter și plus un etaj locativ, dintre care zece vile sunt construite individuale, iar zece case sunt construite de tip „DUPLEX”. Imobilele dispun de grădini verzi în față și la spatele casei, unde suprafața lotului de teren este de la 248 mp până la 264 mp. Structura constructivă a imobilelor constă din cadre din beton armat și închideri din cărămidă, precum și este un sistem de termo-izolare din exterior cu polistiren expandat cu grosimea de 10 cm și cu densitatea de 80 mm. Este instalată tâmplărie exterioară cu profil PVC de marcă Salamander și geam low-e. Pentru autotransportul locatarilor sunt prevăzute pentru fiecare vilă câte două locuri de parcare. Complexul locativ este păzit și are acces în incintă – controlat și securizat. Poarta de acces auto este cu telecomandă. Căile de acces spre Rezidență sunt asfaltate.

Descrierea locuințelor

Fiecare casă are construită suprafața utilă de 121 mp și dispune de 3 dormitoare, 3 băi și terasă, plus sunt construite multe spații de depozitare și cămări. Vilele sunt propuse spre vânzare complet finisate, cu parchet și gresie din Spania pe podele, cu pereții prelucrați și vopsiți cu vopsea lavabilă și faianță spaniolă. Ușa instalată la intrare este din metal, iar ușile instalate în interior sunt de marcă germană Classen. Camerele de baie sunt absolut utilate, mobilate și dotate cu obiecte sanitare și accesorii. Bucătăriile la fel sunt complet mobilate și sunt dotate cu electrocasnice, cu frigider, cu plită de gaz, cu cuptor electric și cu hotă. Toate locuințele se încălzesc autonom și au centrale termice individuale instalate și conectate la calorifere. Casele sunt racordate la toate utilitățile, la apă, canalizare, gaze naturale și curent electric, de asemenea sunt instalate contoare individuale pentru fiecare utilitate aparte, precum și apometre.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Citadel – Tunari 2” este Compania „Citadel Development”, care activează pe piața construcțiilor și dezvoltărilor imobiliare din anul 2004.

Mai multe informații utile, amănunte, date din pașaportul tehnic și poze ce țin de procesul construcției casei alese și despre cum se poate de cumpărat o vilă direct de la Dezvoltator, găsiți pe web site-ul ansamblului rezidențial „ Citadel – Tunari 2”.

Acest proiect mai este numit și Citadel 2 Tunari, Citadel Tunari.

Unde se află Citadel Tunari 2?

str. 1 Decembrie, 90, Tunari, Ilfov.

Termen de finalizare Citadel Tunari 2?

vila 1, vila 2, vila 3, vila 4, vila 5, vila 6, vila 7, vila 8, vila 9, vila 10, duplex A, duplex B, duplex C, duplex D, duplex E, duplex F, duplex G, duplex H, duplex J, duplex K – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Citadel Tunari 2 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Citadel Tunari 2 din București?

Dezvoltătorul Citadel Tunari 2 este – Citadel Development.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC