Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Doxa Gardens
în Tunari

Case
de la ‍150 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 000 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. 1 decembrie, 164, Tunari, Ilfov

Schițe și prețuri în Doxa Gardens

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 5 februarie 2024
Case
161 m2
de la ‍932 € +TVA / m2de la ‍150 000 € +TVA

Doxa Gardens pe hartă Tunari

str. 1 decembrie, 164, Tunari, Ilfov

Plata în rate la Doxa Gardens

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în Doxa Gardens

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţipiscină, loc de joacă
🟧 Încălzirecentrală termică proprie, încălzire prin pardoseală
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri28 case duplex
🟧 Parcare56 locuri de parcare supraterane proprii
🟧 Regim inalțimeP+1E+M
🟧 Securitateacces cu barieră
🟧 Tip imobilcase duplex
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe161 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare perfectă

Complexul rezidențial „Doxa Gardens” se află localizat în partea de Nord a orașului București, într-o zonă liniștită și ferită de traficul intens al capitalei și se găsește amplasat pe strada 1 Decembrie, la numărul 164, în zona comunei Tunari din județul Ilfov. De la complexul de locuințe este ușor și repede de ajuns la zonele de birouri și oficii, la școli și grădinițe, la centre comerciale, magazine, restaurante și cafenele, la zone verzi și localuri de relaxare. În apropiere de imobile se află supermarketurile Mega Image, LIDL din Tunari și Penny Market Otopeni, iar până la centrul comercial „Băneasa Shopping City” se ajunge parcurgând circa 11 km. Școala Gimnazială Nr.1 și Centrul ROTAS din Tunari se află la 1700 de metri față de casele noi. Și de la complex este acces facil la centura București DN1 și se află stații de autobuze. Este de parcurs o distanță de 17 km până la Piața Unirii din orașul București și sunt circa 14 km până la Piața Victoriei. Gara de Nord din capitală se ală la 15,6 km și sunt 6,4 km până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă”, iar până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” sunt 10,6 km.

Complex rezidențial cu case modern stilate

Proiectul rezidențial „Doxa Gardens” este dezvoltat pe un teren cu suprafața totală de 8200 mp și se compune din case excepționale de tip – Duplex, ce sunt proiectate cu un regim egal de înălțime cu câte un Parter plus Un Etaj și o Mansardă. Vilele au aspecte atractive și sunt pline de eleganță modernă. Toate imobilele sunt responsabil construite cu o mare atenție până la ultimul detaliu și la construcția caselor noi sunt folosite tehnologiile de ultimă generație și ideile inovative ale designului contemporan. Toate casele corespund celor mai înalte standarde de confort și dispun de structuri din beton armat, iar pentru un confort termic și fonic sporit toate închiderile exterioare ale caselor sunt realizate din cărămidă Porotherm cu grosimea de 25 cm peste care este aplicat fiabil sistemul termic de exterior și casele sunt finisate cu tencuială decorativă. Tâmplăria exterioară instalată la case este cu profil PVC DECEUNINCK și are geam termopan, iar feroneria este de la MACO multimatic.

În curtea interioară a complexului locativ sunt înverziți circa 2800 de metri pătrați de spații verzi, este amenajată o piscină și sunt modern organizate locuri de joacă pentru copii. Toate locurile de parcare sunt organizate supraterane și în total ansamblul rezidențial dispune de 56 de parcări (câte două locuri de parcare pentru fiecare vilă). Accesul în incintă este securizat 24/7 și la intrare în incinta complexului rezidențial este instalată barieră de acces, care este pusă în funcțiune prin telefonul mobil.

Case cu interioare armonios finisate

În total în incinta complexului rezidențial „Doxa Gardens” sunt prevăzute 28 de case confortabile și fiecare proprietate locativă este funcțional proiectată și dispune de câte 3 camere și două băi, inteligent compartimentate. Vilele sunt foarte primitoare, luminoase și spațioase și dispun de suprafețe construite de 161 mp, dintre care utili sunt 141 mp.

În vânzare casele se oferă complet finisate cu finisaje de clasă - Premium și pardoselile sunt placate cu gresie și parchet triplu stratificat de la Bauwerk, iar tavanele și pereții sunt tencuiți și vopsiți, pentru blatul de la bucătărie și pereții băilor sunt folosite placaje cu faianță. Casele au instalate toate ușile interioare și exterioare. Pentru încălzire sunt dotate centrale termice individuale în fiecare unitate locativă aparte și sistemul termice este realizat prin pardoseală. Toate utilitățile sunt racordate și casele sunt separat contorizate.

Dragi cumpărători și viitori locatari, sunteți invitați cu o vizionare în complexul rezidențial „Doxa Gardens”, unde veți fi plăcut uimiți de localizarea ideală, de calitatea înaltă a construcțiilor, de finisajele utilizate și de aspectul excelent al imobilelor. Pentru contacte și programări la vizionări, vă rugăm să treceți direct pe pagina web a complexului rezidențial „Doxa Gardens”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Doxa Gardens?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și complex Doxa Gardens.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Doxa Gardens din Tunari?

Se oferă spre vânzare case.

Cât costă m² în Doxa Gardens?

M² în acest complex costă de la ‍1 000 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Doxa Gardens în Tunari?

Modalități de plata în Doxa Gardens: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Doxa Gardens?

A1 - A8, B1 - B8, C1 - C12 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC