Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

London Residence
în Tunari

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. 1 Decembrie, 134, Tunari, Ilfov

London Residence pe hartă Tunari

str. 1 Decembrie, 134, Tunari, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat și cărămidă
🟧 Încălzirecentrală termică propie
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou
🟧 Număr clădiri12 case
🟧 Parcareproprie
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilcase

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere5‑camere
🟧 Suprafața locuințe169.38 m²

Despre ansamblu rezidențial

Complex cu locație liniștită și accesibilă

Pe strada 1 Decembrie 1934 în comuna Tunari din județul Ilfov se găsește localizat ansamblul rezidențial „London Residence”. Zona de amplasare Tunari-Otopeni este foarte liniștită și casele se amplasată la doar câțiva kilometri în partea de Nord a Bucureștiului.

  • Market-uriel Mega Image și Lidl se află la o distanță de maxim 1000 metri de la complex.
  • Băneasa Shopping Center – 10 minute de mers cu mașina = 10,1 km.
  • Grădina Zoologică este la 8,7 km localizată.

Academia de Poliție se află la 10,3 km și până la cele mai bune și prestigioase școli și grădinițe din capitală (Școala „Harmony Tree Montessory”, Happy Children Academy, Grădinița „Butterfly”,Little London School, Discovery Middle School, Mark Twain Internationaly School, British School of Bucharest, Olga Gudynn International School, ș.a) sunt de parcurs în jur la 10 minute cu mașina de la complex. Ansamblul locativ este localizat destul de aproape de autostradă și oferă acces rapid către punctele cheie ale capitalei. Până la Metroul Pipera se ajunge într-o minută. Piața Unirii este la 21,1 km. Aeroportul Internațional „Henri Coandă” – 6,4 km și Aeroportul „Aurel Vlaicu” – 10,5 km.

Descrierea tehnică a imobilelor și amenajarea complexului

Proiectul rezidențial „London Residence” reprezintă un ansamblu modern de circuit închis, care se prezintă cu patru imobile construite de tip „triplex”, cu parter, un etaj și o mansardă, acestea sunt foarte calitativ construite cu respectarea tuturor cerințelor și normelor în vigoare.

Casele rezidențiale sunt construite din stâlpi, grinzi și plăci din beton, calitatea betonului este de - C250 „Global Beton”. Pentru construcția pereților caselor este folosită cărămida ceramică Wienerberger și Soceram. Grosimea pereților exteriori are 25 cm, iar pereții interiori sunt zidiți cu grosimea de 12 cm. Imobilele sunt calitativ termic izolate și sunt finisate în câteva nuanțe maro deschis și închis cu tencuială decorativă Caparol și au un aspect foarte elegant. Instalată este tâmplărie cu geam tripan (2 straturi) și profil PVC de producere germană de culoarea nucului plus balustradele și glafurile la fel sunt instalate. Învelitoarea acoperișului imobilelor este din tablă. Casele sunt împrejmuite și este proiectat un spațiu special amenajat pentru relaxarea adulților și plus fiecare casă facilită de câte o mică grădină personală, care poate fi amenajată cu verdeață pe placul locatarilor. Locurile de parcare sunt oferite deschise (supraterane), și se situează în fața fiecărei locuințe.

Case, finisaje și utilități

Complexul rezidențial „London Residence” oferă în vânzare un număr de 12 unități locative solide și primitoare, care sunt construite și prezentate în trei tipuri.

Suprafața caselor este de: 144,74 mp și 149,13 mp și respectiv suprafețele terenurilor pe care se amplasează casele sunt de: 165,63 mp, 220,56 mp și 297,68 mp. Structura locuințelor se compune din patru camere, dintre care trei sunt dormitoare poziționate la etaj și living-ul generos de la parter. De asemenea la Parter se află și bucătăria, camera de baie (de serviciu), zona open-space, sufrageria și holul de acces. Pentru dormitorul matrimonial de la etaj este prevăzută suprafața de 16 mp și acesta facilită de o camera de baie legată. Spațiul de la mansardă este suficient de generos și dispune de 57 mp, unde poate fi amenajată o cameră de joacă pentru copii sau spațiu de relaxare sau poate fi folosită pentru depozitare. Finisajele, utilitățile, instalațiile sanitare, electrice și dotările imobilelor sunt alese de clasă - Premium. Ușile interioare și exterioare pot fi din PVC, pereții se vor vopsi cu vopsea lavabilă (culoarea la alegere), și sunt placaje cu gresie și faianță (la alegere) pentru suprafețele interioare ale caselor. Deci, fiecare cumpărător facilită de posibilitatea de personalizare a interiorului conform gusturilor și preferințelor proprii și poate să-și aleagă finisajele. Locuințele sunt complet echipate și aprovizionate cu întreg sistemul de încălzire autonom, în fiecare sunt instalate centrale termice (24KW) proprii și radiatoare.

Casele complexului dispun de toate utilitățile generale și au apă, sistem de canalizare, racordate la gaze și curent electric. Imobilele pot fi achiziționate prin intermediul programului Prima Casă și Dezvoltatorul oferite diverse posibilități flexibile de plată precum și aplică discount-uri sau reduceri plăcute. Persoanele interesate să achiziționeze o locuință perfectă într-o zonă liniștită din apropierea capitalei sunt așteptați să viziteze site-ul web al ansamblului locativ „London Residence”, unde găsesc afișate toate schemele și pozele caselor, toate informațiile detaliate despre construcție, instalații și finisaje. Și de asemenea sunt contactele directe ale Dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și London Residence Tunari.

Unde se află London Residence?

str. 1 Decembrie, 134, Tunari, Ilfov.

Termen de finalizare London Residence?

Corp A, Corp B, Corp C, Corp D – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în London Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul London Residence din Tunari?

Dezvoltătorul London Residence este – London Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC