Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Paradis Residence Tunari
în Tunari

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Paris, Tunari, Ilfov

Paradis Residence Tunari pe hartă Tunari

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Încălzirecentrala termică proprie, încalzire în pardoseală
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr clădiri42 vile tip duplex
🟧 Parcare2 locuri în fața casei
🟧 Regim inalțimeP+1E+M
🟧 Securitatesupraveghere video
🟧 Tip imobilvile duplex
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Număr camere4‑camere, 5‑camere
🟧 Suprafața locuințe140 m²

Despre ansamblu rezidențial

Adresa complexului locativ

Ansamblul locativ „Paradis Residence” este localizat pe strada Paris în comuna Tunari din județul Ilfov. De la ansamblul locativ este acces facil către centre comerciale, magazine, cluburi sportive și multe alte puncte de interes din zona de Nord a capitalei.

Structura ansamblului rezidențial

Complexul „Paradis Residence” se construiește in trei faze și oferă case locative, care au un regim de parter, un etaj și o mansardă. Toate locuințele sunt proiectate de tip „duplex” cu un stil arhitectural foarte modern. Imobilele sunt construite din cărămidă și beton cu acoperiș din tablă și dispun de termoizolație exterioară din polistiren. Pentru fiecare casă este amenajată câte o zonă verde cu suprafața de la 150 mp până la 180 mp. În fața fiecărei case sunt organizate câte 2 locuri de parcare. Accesul către complex se efectuează prin străzi asfaltate.

Informații generale despre case

Complexul rezidențial „Paradis Residence” dispune de 60 de locuințe, fiecare cu câte 4 camere. Toate casele sunt construite cu suprafața totală de aproximativ 200 mp și cu suprafața utilă de 160 mp. Pentru fiecare casă este prevăzută câte o terasă amenajată cu un loc de luat masa. Casele sunt proiectate cu bucătărie, living, baie și spațiu de depozitare amplasate la parterul casei și cu ieșire la terasă, iar la etaj se află teri dormitoare și două camere de baie de asemenea sunt două balcoane iar mansarda este de tip „open space” cu suprafața de 40 mp. Casele se predau cumpărătorilor complet finisate, cu pardoselile placate cu gresie și cu pereții din bucătării și băi parțial finisați cu faianță, în camere și dormitoare pereții sunt vopsiți și casele dispun de dotări de tip „Premium”. Ușa montată la intrări este efectuată din metal și ferestrele instalate sunt cu profil PVC și geam termopan. Locuințele din complex au apă, canalizare, gaze și curent electric și au dotate toate contoarele pentru utilități.

Cumpărătorii sunt așteptați să viziteze site-ul complexului rezidențiala „Paradis Residence”, unde pot vedea mai multe detalii și informații despre duplex-uri și despre toate etapele și fazele de finalizare a acestora.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Paradis Residence.

Unde se află Paradis Residence Tunari?

str. Paris, Tunari, Ilfov.

Termen de finalizare Paradis Residence Tunari?

Faza 1, Faza 2, Faza 3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Paradis Residence Tunari în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Paradis Residence Tunari din Tunari?

Dezvoltătorul Paradis Residence Tunari este – Nadirom.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC