Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Ivonco Tunari
în Tunari

Case
de la ‍120 000 €
Prețul / m2
de la ‍2 069 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Vasile Lupu, Tunari, Ilfov

Schițe și prețuri în Ivonco Tunari

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 14 martie 2024
Case
58–65 m2
de la ‍2 069 € +TVA / m2de la ‍120 000 € +TVA

Ivonco Tunari pe hartă Tunari

str. Vasile Lupu, Tunari, Ilfov

Plata în rate la Ivonco Tunari

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în Ivonco Tunari

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente28 de case tip duplex
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilcase tip duplex
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe96 m²

Despre ansamblu rezidențial

În lanul naturii poziționat și lângă facilitățile urbane amplasat

Proiectul rezidențial „Ivonco Tunari” este perfect localizat în mijlocul naturii, într-o zonă foarte liniștită ce oferă o atmosferă relaxantă și totodată la dispoziția locatarilor din acest complex locativ în apropiere de casă sunt disponibile toate facilitățile urbane. Casele rezidențiale se află poziționate în județul Ilfov - comuna Tunari, pe strada Vasile Lupu.

Pe o rază de până la 1000 de metri față de complexul de vile se găsește Stadionul și Parcul din Tunari, este Școala Gimnazială Nr. 1, se află Primăria din Tunari și funcționează supermarket-ul Mega Image. De la case până la zona Pipera se ajunge în 5 minute și în 15 minute se ajunge până la centrul comercial „Băneasa Shopping City”. Din centrului orașului București până la casele locative „Ivonco Tunari” se ajunge în circa 35 de minute și sunt de parcurs aproximativ 24 km. Gara de Nord din capitală se află la o distanță de 15,5 km. Sunt 9,1 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” și 10,1 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu”.

Prezentarea generală a complexului rezidențial

Pe un teren cu suprafața de 1,1 hectare se află dezvoltat ansamblul de imobiliare ideale „Ivonco Rezidențial Tunari”. Proiectul locativ este compus din 28 de case de tip – Duplex și toate imobilele sunt proiectate cu un regim de înălțime de Parter plus un Etaj și dispun de aspecte moderne în baza stilului minimalist „Scandinav” și sunt extrem de atractive, unde perfect sunt combinate liniile simple și elegante în culorile gri și alb, ca un costum elegant cu gri la Parter și alb la Etaj.

Materialele durabile folosite la construcția imobilelor sunt de înaltă calitate, sunt inovative și casele au un grad înalt de rezistență la cutremure datorită tehnologiilor moderne utilizate și dispun de o bază solidă pe fundații continue și au o structură constructivă din beton armat cu închideri din cărămidă și finisaje exterioare din tencuieli decorative. Acoperișul caselor este de tip șarpantă din lemn și cu învelitoare din tablă. Vilele pe partea exterioară sunt impecabil izolate cu un sistem calitativ termic și fonic (format din polistiren expandat), care semnificativ influențează nu numai la stilul de viață liniștită dar și la minimizarea costurilor de întreținere, astfel vilele obțin un loc în clasa de eficiență energetică – A.

Locurile de parcare din complex sunt organizate terestre și curtea ansamblului rezidențial este de tip – închis, este complet îngrădită și în incintă are amenajate spații verzi și întreg teritoriul comun al complexului este sub supraveghere video.

Detaliile duplexurilor

Complexul de imobile „Ivonco Rezidențial Tunari” este format din 56 de proprietăți locative cu curți personale cu mărimea de 200 mp, unde sunt spații dedicate pentru grădină și un loc de parcare personal. Locuințele sunt perfect proiectate și au scheme funcționale și logic gândite cu camere spațioase și planimetrii generoase, dispun de ferestre mari pentru a lăsa lumina naturală să intre în case din plin. Vilele dispun de câte 4 camere și fiecare locuință se extinde pe o suprafață construită de 125 mp și dispune de 96 mp utili cu o amprentă la sol de 60 mp, unde sunt concepute la parter: câte un Living spațios plus o bucătărie și o cameră de baie. Și la etaj sunt proiectate trei dormitoare și două camere de baie.

Toate utilitățile generale pentru un mod de viață modern și confortabil sunt racordate la case și în fiecare unitate locativă este apă, canal, gaz și curent electric.

Casele drăguțe din complexul rezidențial „Ivonco Tuanri” vă așteaptă să veniți cu o vizionare și să alegeți o viață nouă într-o casă frumoasă, modernă și calitativ construită. Sunteți invitați să treceți direct pe pagina web a Dezvoltatorului, să aflați și alte informații utile despre imobile și neapărat să vă programați la o vizionare. Web - pagina Dezvoltatorului este disponibilă și accesibilă direct din site-ul nostru.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Ivonco Tunari?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Ivonco Vasile Lupu.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Ivonco Tunari din Tunari?

Se oferă spre vânzare case.

Cât costă m² în Ivonco Tunari?

M² în acest complex costă de la ‍2 069 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Ivonco Tunari în Tunari?

Modalități de plata în Ivonco Tunari: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Ivonco Tunari?

Ivonco – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC