Previzualizare foto – fotografie originală aici
  Ansambluri rezidenţiale București

Avalon Estate
în Voluntari

Studiouri
de la ‍85 650 €
Prețul / m2
de la ‍1 272 € +TVA
pe ‍11 €
Dezvoltător
Adresă
bd. Pipera, 1/8, zona Pipera, Voluntari

Schițe și prețuri în Avalon Estate

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 10 ianuarie 2024
Studiouri
45.77–57.62 m2
de la ‍1 871 € +TVA / m2de la ‍85 650 € +TVA
2 camere
76.39–93.77 m2
de la ‍1 382 € +TVA / m2de la ‍119 000 € +TVA
3 camere
95.91–161.06 m2
de la ‍1 675 € +TVA / m2de la ‍160 689 € +TVA
Penthouse-uri
171.1–325.08 m2
de la ‍1 286 € +TVA / m2de la ‍219 990 € +TVA
Townhouse-uri
246.14–311.35 m2
de la ‍1 272 € +TVA / m2de la ‍313 000 € +TVA
Duplex-uri
202.11–266.72 m2
de la ‍1 863 € +TVA / m2de la ‍376 510 € +TVA

Avalon Estate pe hartă Voluntari

bd. Pipera, 1/8, zona Pipera, Voluntari

Ipoteca în Avalon Estate

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

FlexAssist

FlexAssist este un program de achiziție pe termen lung, unic pe piața imobiliară din România.

Acesta vine în sprijinul clienților care:

 • dispun de un avans mai mic decât ar fi necesar pentru cumpărarea unității locative;
 • au aplicat pentru un credit bancar, însă fără succes;
 • obțin venituri din străinătate sau din alte surse pe care instituțiile financiare nu le iau în calcul;
 • doresc să își rezerve dreptul de a achiziționa o locuință pe care nu o pot cumpăra în prezent și nici la momentul finalizării, dar în care pot locui în calitate de chiriași pentru maximum 15 ani;
 • se află la început de carieră, dar au perspective favorabile pentru o creștere substanțială a venitului în viitorul apropiat.

Astfel, FlexAssist îți poate rezolva pe termen mediu sau lung situația locativă, oferindu-ți posibilitatea de a folosi o locuință care, după primii 3 ani de la închiriere, poate deveni a ta!


 

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţigaranție pentru vicii ascunse pentru cel puțin 5 ani, parc, studio fitness, piscină, restaurant, grădiniță, 28 000 m2 spații verzi și de promenadă
🟧 Încălzireincalzire prin pardoseală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportmetrou, autobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente733
🟧 Număr clădiri 104 townhouse-uri, 16 vile, 54 apartamente parkview și 572 apartamente urbane.
🟧 Parcaresubterana și terestră
🟧 Regim inalțime5
🟧 Securitateacces securizat 24/7
🟧 Tip imobilvile, townhouse-uri și apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, 5‑camere, 6‑camere
🟧 Suprafața locuințe70 – 256 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare excepțional de desăvârșită

Amplasat pe malul lacului, în lanul naturii, într-un mediu liniștit și curat se află ansamblul locativ „Avalon Estate”. Adresa complexului rezidențial este: Bulevardul Pipera, nr. 1/8, orașul Voluntari, județul Ilfov. Fiind amplasat între zonele Aviației și Pipera, complexul locativ dispune de acces direct către Bulevardul Dimitrie Pompeiu, Calea Floreasca și Bulevardul Barbu Văcărescu. Pentru localizarea caselor este ales un loc accesibil atât din punct de vedere a distanțelor mici ce trebuie parcurse până la punctele de interes cât din punctul de vedere al infrastructurii dezvoltate de transport și căi de acces.

În apropiere de locuințe sunt două stații de Metrou și se află la dispoziția locatarilor toate zonele de interes din nordul Bucureștiului (puncte de interes comercial și zona de birouri și oficii din capitală). În vecinătatea locuințelor se află centrele comerciale: „Pipera Palza” și Promenada Mall, este clubul de sport „Planet Swim & Gym”, magazinul JYSK, restaurante, terase și fast food-ul McDonald’s. De la ansamblul locativ „Avalon Estate” este foarte aproape de ajuns până la instituțiile de învățământ: Școala Gimnazială Herăstrău, Liceul Teoretic Bilingv „High School Ita Wegman”, Școala Gimnazială Nr. 3 din Voluntari, Școala Primară Zece și nu departe de case se poate de vizitat Muzeul Național al Aviației Române.

Până la Stația de Metrou Pipera sunt de parcurs 2,2 km, unde pe jos se ajunge în maxim 25 de minute. Până la Stația de Metrou Aurel Vlaicu sunt de parcurs aproximativ 1,9 km, unde pe jos se ajunge în maxim 20 de minute. Centrul orașului București este la 10,6 km. Gara de Nord se află la 7,7 km de la complex. Aeroportul Băneasa - Aurel Vlaicu este la numai 4,7 km. Iar până la Aeroportul Henri Coandă sunt 12,8 km de la proiectul locativ „Avalon Estate”.

Ansamblul rezidențial de calitate și cu siguranță înaltă

Proiectul imobiliar „Avalon Estate” se prezintă cu un concept combinat urbanistic implementat la maxim cu natura.

Suprafața terenului pe care o ocupă ansamblul locativ „Avalon Estate” este de 8,1 ha, unde sunt amplasate case private și blocuri rezidențiale, acestea sunt proiectate cu un design unic, ultra modern și irepetabil cu case formidabile cu o arhitectură inedită și finisaje calitative. Casele sunt amplasate și proiectate pe teren în așa mod că toate spațiile private (dormitoarele) să nu fie deschise pentru vederile vecinilor. La construcția imobilelor toate materiale sunt foarte atent alese, doar de la cei mai impecabili producători și sunt invitați cei mai buni specialiști, care au o experiență desăvârșită în domeniul construcțiilor și finisărilor obiectelor imobiliare. Structura construcțiilor constă din cadre, stâlpi și grinzi din beton armat. Toți aceștia sunt incorporați și ascunși în pereți fără a fi vizibili și fără a încurca la implementarea design-urilor interioare. Casele dispun de un nivel foarte înalt de izolare fonică atât a sunetelor din interior cât și a gălăgiei din exteriorul locuințelor, astfel asigurând locatarilor intimitate la maxim. La dispoziția rezidenților în incinta complexului este oferit un parc central, care ocupă un spațiu de aproximativ 2,8 ha și bucură locatarii cu multe posibilități de relaxare, parcul este conectat prin alei înverzite cu lacul din vecinătatea imediată a ansamblului rezidențial.

Complexul este prevăzut cu circulație izolată pentru mașini, pentru la a minimiza traficul de autoturisme din incintă - cu drumuri izolate pe trei laturi ale terenului ansamblului și locurile de parcare la fel se găsesc aici localizate în așa mod ca să nu fie deschise și vizibile, pentru a păstra la maxim ambientul de natură și depărtare de agitația megalopolis-ului. De asemenea în incinta ansamblului rezidențial „Avalon Estate” este o limită de viteză a circulației autotransportului de 10 km/h. Pe lângă toate acestea, complexul are servicii comunitare, spații comerciale și o grădiniță pentru copiii rezidenților. Aici este o piscină, un club sportiv cu două săli sportive, cu saună și cu băi individuale. Către piscină are ieșire și vedere cafeneaua, barul și restaurantul din complex.

În incintă funcționează sistemul de colectare și purificare a apei de ploaie, acestea și toate spațiile comune, grădina, piscina și străzile sunt îngrijite de către o echipă special angajată de Dezvoltator (Companie de management). Accesul în incinta complexului se efectuează prin două porți, una mare și una mică. Este asigurat locatarilor un nivel ridicat de siguranță și protejare.

Case admirabile și apartamente excepționale

În ansamblul rezidențial „Avalon Estate” se află un număr total de 733 de locuințe proprii, care sunt disponibile la alegere cu o mulțime de planuri și scheme variate. Acestea prezintă case, vile, townhouse-uri și apartamente (de tip „Parkview” și „Urban”) cu planimetrii de 2-3 și 4 camere și case cu 5 - 6 camere cu suprafețele cuprinse între:

 • 60-61 mp pentru apartamentele cu două camere;
 • 70-81 mp pentru locuințele cu trei camere;
 • 130-155 mp pentru proprietățile locative cu patru camere;

Casele sunt împărțite în cinci modele (cu vile individuale și Townhouse-uri).

Cu suprafața de 142,7 mp se prezintă casele cu 4 camere și între 143,90 mp – 168,40 mp sunt oferite casele cu 5 camere, iar suprafața vilelor cu 6 camere este de 172,30 mp. Toate vilele sunt amplasate și grupate în așa mod ca toate să dispună de acces direct către grădina centrală, parc și către lac (accesul este doar pietonal, fără disconfortul circulației mașinilor). De asemenea, fiecare vilă facilită de câte o zonă spațioasă special amenajată pentru grătar și are câte un garaj pentru două mașini. Exteriorul vilelor este finisat în culori albe și gri cu spații vitrate generoase și cu tâmplărie exterioară din profil PVC de culoare antracit. Dezvoltatorul complexului rezidențial „Avalon Estate” este compania „Prime Kapital”, aceasta este un Dezvoltator imobiliar, care investește în proiecte imobiliare, dezvoltă și activează cu succes pe piața Europei Centrale și de Est. Dezvoltatorul garantează un proces ușor de achiziționare a locuințelor și oferă cumpărătorilor diverse soluții flexibile de finanțare.

Cu o deosebită plăcere sunteți invitați pe site-ul Dezvoltatorului, de unde vă puteți inspira cu mult mai multe informații despre complex, despre zona de amplasare, sunt descrise toate momentele despre procesul de cumpărare și predare a locuințelor, puteți vedea o mulțime de poze și prezentarea completă a prestigiosului ansamblul rezidențial „Avalon Estate”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Avalon Estate?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Avalon Estate Residence, Avalon Residence.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Avalon Estate din Voluntari?

Cât costă m² în Avalon Estate?

M² în acest complex costă de la ‍1 272 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Avalon Estate în Voluntari?

Modalități de plata în Avalon Estate: Credit ipotecar, Plata integrală, FlexAssist.

Termen de finalizare Avalon Estate?

 • A1c, T3, A3b – în construcție
 • T1 – Finalizare în 2023 tr. 2
 • A2b – Finalizare în 2023 tr. 4
 • A1a, A1b, vila 1, vila 2, vila 3, vila 4, vila 5, vila 6, vila 7, T5, T4, T2 – finalizat
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC