Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Avalon Estate
în Voluntari

Prețul / m2
de la ‍1 137 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
bd. Pipera, 1/8, zona Pipera, Voluntari

Schițe și prețuri în Avalon Estate

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 17 noiembrie 2022
1 camere45.77–57.62 m2de la ‍2 149 € +TVA / m2de la ‍98 360 € +TVA
2 camere86.4–102.8 m2de la ‍1 368 € +TVA / m2de la ‍118 180 € +TVA
3 camere86.8–109.8 m2de la ‍2 140 € +TVA / m2de la ‍185 714 € +TVA
Penthouse-uri 4 camere222.51–230.44 m2de la ‍1 261 € +TVA / m2de la ‍280 520 € +TVA
Penthouse-uri 5 camerede la 325.07 m2prețul se clarifică
Townhouse-uri 4 camerede la 246.14 m2de la ‍1 320 € +TVA / m2de la ‍324 879 € +TVA
Townhouse-uri 5 camere287.2–311.35 m2prețul se clarifică
Duplex-uri 4 camere202.11–266.72 m2de la ‍1 808 € +TVA / m2de la ‍365 320 € +TVA

Avalon Estate pe hartă Voluntari

bd. Pipera, 1/8, zona Pipera, Voluntari

Etape dezvoltare

Avalon Estate
Vile, Apartamente Parkview 1, Apartamente Urban 1, Apartamente Urban 2, Apartamente Urban 3, Apartamente Urban 4, Apartamente Urban 5, Apartamente Urban 6, Apartamente Urban 7, Apartamente Parkview 2, Apartamente Parkview 3, Apartamente Parkview 4, Apartamente Parkview 5, Apartamente Parkview 6, Apartamente Parkview 7, Apartamente Parkview 8, Apartamente Parkview 9, Townhouse-uri 1, Townhouse-uri 2, Townhouse-uri 3, Townhouse-uri 4, Townhouse-uri 5, Townhouse-uri 6, Townhouse-uri 7, Townhouse-uri 8, Townhouse-uri 9, Townhouse-uri 10, Townhouse-uri 11, Townhouse-uri 12, Townhouse-uri 13, Townhouse-uri 14, Townhouse-uri 15
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare
Avalon Estate
Townhouse-uri
în stadiu de construcţie
totul e vândut

Evoluția construcției Complexului Avalon Estate

Noi facem fotografii în timpul constucției Complexului Rezidențial din aceleași unghiuri, pentru a arăta starea actuală a lucrărilor și dinamica construcției.

Ultima actualizare — august 2019

Evoluția construcției Complexului Avalon Estate - Punct 1, august 2019
Punct 1
august 2019

Modalități de achiziție a unui apartament în Avalon Estate

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţigaranție pentru vicii ascunse pentru cel puțin 5 ani, parc, studio fitness, piscină, restaurant, grădiniță
🟧 Încălzireincalzire prin pardoseală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportmetrou, autobuz
🟧 Număr apartamente733
🟧 Număr clădiri 104 townhouse-uri, 16 vile, 54 apartamente parkview și 572 apartamente urbane.
🟧 Parcaresubterana și terestră
🟧 Regim inalțime5
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilvile, townhouse-uri și apartamente

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, 5‑camere, 6‑camere
🟧 Suprafața apartamente70–256 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare excepțional de desăvârșită

Amplasat pe malul lacului, în lanul naturii, într-un mediu liniștit și curat se află ansamblul locativ „Avalon Estate”. Adresa complexului rezidențial este: Bulevardul Pipera, nr. 1/8, orașul Voluntari, județul Ilfov. Fiind amplasat între zonele Aviației și Pipera, complexul locativ dispune de acces direct către Bulevardul Dimitrie Pompeiu, Calea Floreasca și Bulevardul Barbu Văcărescu. Pentru localizarea caselor este ales un loc accesibil atât din punct de vedere a distanțelor mici ce trebuie parcurse până la punctele de interes cât din punctul de vedere al infrastructurii dezvoltate de transport și căi de acces.

În apropiere de locuințe sunt două stații de Metrou și se află la dispoziția locatarilor toate zonele de interes din nordul Bucureștiului (puncte de interes comercial și zona de birouri și oficii din capitală). În vecinătatea locuințelor se află centrele comerciale: „Pipera Palza” și Promenada Mall, este clubul de sport „Planet Swim & Gym”, magazinul JYSK, restaurante, terase și fast food-ul McDonald’s. De la ansamblul locativ „Avalon Estate” este foarte aproape de ajuns până la instituțiile de învățământ: Școala Gimnazială Herăstrău, Liceul Teoretic Bilingv „High School Ita Wegman”, Școala Gimnazială Nr. 3 din Voluntari, Școala Primară Zece și nu departe de case se poate de vizitat Muzeul Național al Aviației Române.

Până la Stația de Metrou Pipera sunt de parcurs 2,2 km, unde pe jos se ajunge în maxim 25 de minute. Până la Stația de Metrou Aurel Vlaicu sunt de parcurs aproximativ 1,9 km, unde pe jos se ajunge în maxim 20 de minute. Centrul orașului București este la 10,6 km. Gara de Nord se află la 7,7 km de la complex. Aeroportul Băneasa - Aurel Vlaicu este la numai 4,7 km. Iar până la Aeroportul Henri Coandă sunt 12,8 km de la proiectul locativ „Avalon Estate”.

Ansamblul rezidențial de calitate și cu siguranță înaltă

Proiectul imobiliar „Avalon Estate” se prezintă cu un concept combinat urbanistic implementat la maxim cu natura.

Suprafața terenului pe care o ocupă ansamblul locativ „Avalon Estate” este de 8,1 ha, unde sunt amplasate case private și blocuri rezidențiale, acestea sunt proiectate cu un design unic, ultra modern și irepetabil cu case formidabile cu o arhitectură inedită și finisaje calitative. Casele sunt amplasate și proiectate pe teren în așa mod că toate spațiile private (dormitoarele) să nu fie deschise pentru vederile vecinilor. La construcția imobilelor toate materiale sunt foarte atent alese, doar de la cei mai impecabili producători și sunt invitați cei mai buni specialiști, care au o experiență desăvârșită în domeniul construcțiilor și finisărilor obiectelor imobiliare. Structura construcțiilor constă din cadre, stâlpi și grinzi din beton armat. Toți aceștia sunt incorporați și ascunși în pereți fără a fi vizibili și fără a încurca la implementarea design-urilor interioare. Casele dispun de un nivel foarte înalt de izolare fonică atât a sunetelor din interior cât și a gălăgiei din exteriorul locuințelor, astfel asigurând locatarilor intimitate la maxim. La dispoziția rezidenților în incinta complexului este oferit un parc central, care ocupă un spațiu de aproximativ 2,8 ha și bucură locatarii cu multe posibilități de relaxare, parcul este conectat prin alei înverzite cu lacul din vecinătatea imediată a ansamblului rezidențial.

Complexul este prevăzut cu circulație izolată pentru mașini, pentru la a minimiza traficul de autoturisme din incintă - cu drumuri izolate pe trei laturi ale terenului ansamblului și locurile de parcare la fel se găsesc aici localizate în așa mod ca să nu fie deschise și vizibile, pentru a păstra la maxim ambientul de natură și depărtare de agitația megalopolis-ului. De asemenea în incinta ansamblului rezidențial „Avalon Estate” este o limită de viteză a circulației autotransportului de 10 km/h. Pe lângă toate acestea, complexul are servicii comunitare, spații comerciale și o grădiniță pentru copiii rezidenților. Aici este o piscină, un club sportiv cu două săli sportive, cu saună și cu băi individuale. Către piscină are ieșire și vedere cafeneaua, barul și restaurantul din complex.

În incintă funcționează sistemul de colectare și purificare a apei de ploaie, acestea și toate spațiile comune, grădina, piscina și străzile sunt îngrijite de către o echipă special angajată de Dezvoltator (Companie de management). Accesul în incinta complexului se efectuează prin două porți, una mare și una mică. Este asigurat locatarilor un nivel ridicat de siguranță și protejare.

Case admirabile și apartamente excepționale

În ansamblul rezidențial „Avalon Estate” se află un număr total de 733 de locuințe proprii, care sunt disponibile la alegere cu o mulțime de planuri și scheme variate. Acestea prezintă case, vile, townhouse-uri și apartamente (de tip „Parkview” și „Urban”) cu planimetrii de 2-3 și 4 camere și case cu 5 - 6 camere cu suprafețele cuprinse între:

  • 60-61 mp pentru apartamentele cu două camere;
  • 70-81 mp pentru locuințele cu trei camere;
  • 130-155 mp pentru proprietățile locative cu patru camere;

Casele sunt împărțite în cinci modele (cu vile individuale și Townhouse-uri).

Cu suprafața de 142,7 mp se prezintă casele cu 4 camere și între 143,90 mp – 168,40 mp sunt oferite casele cu 5 camere, iar suprafața vilelor cu 6 camere este de 172,30 mp. Toate vilele sunt amplasate și grupate în așa mod ca toate să dispună de acces direct către grădina centrală, parc și către lac (accesul este doar pietonal, fără disconfortul circulației mașinilor). De asemenea, fiecare vilă facilită de câte o zonă spațioasă special amenajată pentru grătar și are câte un garaj pentru două mașini. Exteriorul vilelor este finisat în culori albe și gri cu spații vitrate generoase și cu tâmplărie exterioară din profil PVC de culoare antracit. Dezvoltatorul complexului rezidențial „Avalon Estate” este compania „Prime Kapital”, aceasta este un Dezvoltator imobiliar, care investește în proiecte imobiliare, dezvoltă și activează cu succes pe piața Europei Centrale și de Est. Dezvoltatorul garantează un proces ușor de achiziționare a locuințelor și oferă cumpărătorilor diverse soluții flexibile de finanțare.

Cu o deosebită plăcere sunteți invitați pe site-ul Dezvoltatorului, de unde vă puteți inspira cu mult mai multe informații despre complex, despre zona de amplasare, sunt descrise toate momentele despre procesul de cumpărare și predare a locuințelor, puteți vedea o mulțime de poze și prezentarea completă a prestigiosului ansamblul rezidențial „Avalon Estate”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Avalon Estate?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Avalon Estate în Voluntari?

Cât costă metru pătrat în Avalon Estate?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1137 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Avalon Estate în Voluntari?

Modalități de plata în Avalon Estate: Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Avalon Estate?

Avalon Estate – în stadiu de construcţie.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC