Previzualizare foto – fotografie originală aici

LifeStory
în Dobroești

Prețul / m2
de la ‍980 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Salcamului, 2, zona Fundeni, Dobroesti, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Etapă construcție
Încă 9 blocuri în această etapă
Încă 9 blocuri
str. Salcamului. 2, zona Fundeni, Bucuresti (Vila 1)
2 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2022

LifeStory pe hartă Dobroești

str. Salcamului, 2, zona Fundeni, Dobroesti, Ilfov

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențărealizată pe cadre (stâlpi şi grinzi) din beton armat
🟧 Facilităţiregăsim şi lacul Dobroeşti care este în apropierea complexului unde te poţi relaxa împreună cu familia şi prietenii
🟧 Încălzirecentrală proprie
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
🟧 Număr apartamente19
🟧 Parcaresubterana și supraterană
🟧 Regim inalțimep+2
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilVila
🟧 Ziduridin beton și cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje moderne
🟧 Număr camere1‑camere, 2‑camere, 3‑camere

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre localizarea complexului imobiliar

Ansamblul rezidențial ”LifeStory” este dezvoltat într-o zonă ferită de aglomerația și gălăgia Bucureștiului, dar totodată destul de apropiată de capitală. Locuințele noi se află amplasate pe strada Salcâmului, la numărul 2, în comuna Dobroești (zona satului Fundeni) din județul Ilfov. La o mică distanță, ce poate fi parcursă pietonal în circa 10 minute față de complex se află lacul Dobroești. În proximitatea cartierului de vile funcționează câteva supermarketuri, sunt cafenele și este o cofetărie. Nu departe de complexul rezidențial se află campusul școlar din Dobroești-Fundeni și este Școala Postliceală Sanitară din Fundeni. De asemenea în apropierea caselor noi circulă mijloace de transport în comun și de la cartierul locativ „LifeStory” sunt de parcurs nu mai mult de 10 km până în Piața Unirii din București, Gara de Nord din capitală se află la o distanță de circa 8-9 km și până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni sunt de parcurs aproximativ 20 km, iar până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” este o distanță de cel mul 13 km.

Scurtă prezentare a complexului locativ

Proiectul rezidențial ”LifeStory” reprezintă o comunitate locativă modernă, de tip închis, ce este compusă din două tipuri de imobile: case de tip Duplex și case individuale. Toate imobilele sunt excepțional proiectate într-un stil arhitectural modern, casele sunt foarte atractive și au un regim egal de înălțime, fiecare cu câte un Parter și 2 Etaje. Vilele sunt responsabil construite cu o mare atenție la toate detaliile în corespundere cu toate normele și cerințele în vigoare și la construcția caselor sunt folosite cele mai performante tehnologii și idei de design ultramoderne. Structura de rezistență a imobilelor este formată din cadre din beton armat cu stâlpi și grinzi, iar toți pereții sunt zidiți din cărămidă eficientă din punct de vedere termic - cărămidă Porotherm. Sistemul termic exterior al caselor constă din polistiren expandat cu grosimea de 10 cm, iar fațadele caselor sunt finisate cu tencuială decorativă de exterior. De asemenea temperatura constantă în locuințe este menținută și datorită ferestrelor calitative, la case este instalată tâmplărie cu profil PVC de la Salamander și cu trei foi de geam termopan, care asigură locuințelor în interior un nivel înalt de liniște și un grad superior de confort termic. Toate locurile de parcare sunt organizate supraterane, personale pentru fiecare unitate locativă. Ansamblul rezidențial oferă locatarilor un grad înalt de securitate și accesul în incinta complexului este securizat și controlat.

Descrierea caselor

Proiectul rezidențial ”LifeStory” dispune de 19 vile excepționale, care facilită de grădini personale, ce sunt perfect amenajate. Casele sunt ingenios proiectate cu scheme inteligente, ce dispun de încăperi luminoase și au spații generos vitrate. La parterul fiecărei case în afară de living și bucătărie este proiectat și un dormitor suplimentar și acesta poate fi folosit în calitate de birou. Casele se predau în folosință finisate cu finisaje durabile și moderne, ce sunt atent alese și dispun de modele moderne ideal combinate. Se vând imobilele cu toate instalațiile de gaz, instalațiile sanitare, electrice și termice complet realizate. Dotată este câte o centrală termică proprie pentru fiecare unitate locativă și instalațiile termice ale sistemului de încălzire sunt montate prin pardoseală. La predarea imobilelor în folosință, acestea dispun de racordare la sistemul de alimentare cu apă, gaze naturale, sunt asigurate cu curent electric și au branșament la sistem de canalizare.

Persoanele interesate de o locuință excepțională poziționată la liniște și în apropiere de capitală sunt așteptate să vină în ospeție pentru a-și alege casa de vis. Pentru mai multe informații utile despre imobilele noi din complexul rezidențial ”LifeStory” și pentru programări la vizionări, vă rugăm să contactați direct Dezvoltatorul.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial LifeStory?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței
De asemenea Complexul Locativ numesc LifeStory Fundeni.

Unde se afla LifeStory?

str. Salcamului, 2, zona Fundeni, Dobroesti, Ilfov.

Cât costă metru pătrat în LifeStory?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍980 € +TVA.

Termen de finalizare LifeStory?

Vila 1, Vila 2, Vila 3, Vila 4, Vila 5, Vila 6, Vila 7, Vila 8, Vila 9, Vila 10 – construit.

Cine este dezvoltatorul LifeStory în Dobroești?

Dezvoltator LifeStory – LifeStory.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC