Previzualizare foto – fotografie originală aici

Building BNB - Vlaicu 305
în Constanța

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
bd. Aurel Vlaicu, 284, zona Campus, Constanța

Mai detaliat despre blocul

bd. Aurel Vlaicu, 284, zona Campus, Constanța (Building BNB - Vlaicu 305)
8 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 2
Indisponibil

Building BNB - Vlaicu 305 pe hartă Constanța

bd. Aurel Vlaicu, 284, zona Campus, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joacă copii, stație de încărcare vehicule electrice
🟧 Încălzirecentrală termică marca Ariston în condensație, încălzire pardoseală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+7E
🟧 Securitatebarieră de acces, video interfon
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajela alb
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe71–90 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare ideală

Ansamblul imobiliar „Building BNB – Vlaicu 305” este construit pe bulevardul Aurel Vlaicu, la numărul 305, în zona Campus al orașului Constanța.

În vecinătatea complexului de locuințe funcționează supermarketurile Mega Image, Carrefour și Profi, se află secția Nr. 2 al sectorului de Poliție. Pentru copii la o distanță de 1,7 km este Luna Parc și la 1,9 km este Parcul Acvatic „Aqua Magic Mamaia” și în zona de amplasare a complexului se află Grădinița Nr. 12 „Amicii”, este Școala Gimnazială „Dimitrie Cantemir”, Școala Gimnazială Nr. 29 „Mihai Viteazu”, Școala Gimnazială și Liceul Teoretic „George Călinescu”, Liceul Teoretic „Decebal”, Liceul Tehnologic „Virgil Madgearu” și Universitatea Ovidiu- Campus”. Nu departe de clădirea locativă este Parcul Tăbăcărie și Complexul Sportiv „Badea Cârțan”, iar până la centrul comercial „Vivo Mall” se ajunge pe jos în 17 minute parcurgând circa 1,2 – 1,5 km.

Lângă clădirea locativă se află stație de autobuze și de la apartamentele blocului rezidențial „Building BNB – Vlaicu 305” sunt de parcurs aproximativ 4,5 - 5 km până în centrul orașului Constanța. Distanța până la Gară este de 5,4 km – 6,4 km, iar până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” sunt de parcurs circa 20 km.

Detalii constructive și amenajarea complexului de locuințe

Proiectul de imobile „Building BNB – Vlaicu 305” dispune de o clădire locativă, construită cu un regim de înălțime cu Parter plus 7 Etaje de apartamente. Structura de rezistență a blocului imobiliar este realizată pe cadre din beton armat cu pereții interiori despărțitori, perimetrali ai apartamentelor și cu toate închiderile exterioare realizate din blocuri BCA (beton celular autoclavizat). Blocul de apartamente are instalată tâmplărie exterioară cu profil PVC de marca Veka de culoarea gri – antracit, cu 5 camere termice și cu geam termopan cu acoperire low-e și cu feronerie Roto. Pereții exteriori perimetrali sunt placați cu un sistem termic de tip fațadă ventilată cu grosimea de 10 cm format din vată bazaltică și sunt finisați cu panouri de fațadă din ceramică Argeton. Spațiile interioare comune din blocul locativ sunt la maxim finisate și la casa scării sunt placaje cu marmură și tavanele sunt extensibile, plus sunt instalate sisteme de iluminat cu senzori de mișcare și muzică ambientală, iar balustradele instalate la casa scării sunt din inox. În complex sunt instalate două ascensoare confortabile și sigure, de ultimă generație, cu funcționare rapidă și silențioasă, ce sunt alese de la firma Schindler. Accesul în apartamente se face prin sistem cu video interfon Electra.

În curtea complexului locativ sunt plantate zone verzi, este amenajat un loc de joacă pentru copii și la intrare este instalată barieră de acces pentru automobile. Locuirile de parcare sunt organizate terestre și în incinta complexului de locuințe „Building BNB – Vlaicu 305” este amenajată o stație specială pentru încărcarea autovehiculelor electrice.

Echiparea și finisajele apartamentelor

În blocul locativ „Building BNB – Vlaicu 305” există proiectate unități locative cu 2 și 3 camere, toate fiind spațioase și luminoase. Suprafața utilă a locuințelor începe de la 79 mp și ajunge până la 90 mp plus suprafața balcoanelor, ce se predau în folosință complet finisate.

Se vând toate apartamentele finisate în variantă – „la alb”, unde toți pereții sunt mecanizat tencuiți, au aplicat glet și sunt zugrăviți cu vopsea lavabilă. Apartamentele dispun de tavane extensibile Barrisol și beneficiază de uși interioare instalate de marca PINUM și ușa de acces este din metal cu un grad înalt de antiefracție. Sistemul de încălzire pentru fiecare apartament este proiectat individual cu centrale termice proprii Ariston (funcționare prin condensații) și cu toate instalațiile termice și țevile PPR conduse prin pardoseală. Instalații electrice și instalații de gaz sunt complet realizate și toate utilitățile generale sunt la blocul locativ racordate și separat contorizate pentru fiecre apartament aparte.

Pentru mai multe detalii despre apartamente, metodele de plată acceptate și contactele directe către Dezvoltator, vă rugăm să treceți pe web pagina complexului rezidențial „Building BNB – Vlaicu 305”.

Acest proiect mai este numit și Vlaicu 305, Building BNB Vlaicu.

Unde se află Building BNB - Vlaicu 305?

bd. Aurel Vlaicu, 284, zona Campus, Constanța.

Termen de finalizare Building BNB - Vlaicu 305?

Building BNB - Vlaicu 305 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Building BNB - Vlaicu 305 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Building BNB - Vlaicu 305 din Constanța?

Dezvoltătorul Building BNB - Vlaicu 305 este – Building BNB.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC