Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Opera Residence
în Constanța

Prețul / m2
de la ‍2 594 € +TVA
pe ‍394 €
Dezvoltator
Adresa
str. Promenada, zona Mamaia Nord, Constanța

Schițe și prețuri în Opera Residence

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 7 februarie
2 camere73.6–139.82 m2de la ‍2 756 € +TVA / m2de la ‍171 864 € +TVA
3 camere145.69–154.61 m2de la ‍2 594 € +TVA / m2de la ‍401 000 € +TVA

Opera Residence pe hartă Constanța

str. Promenada, zona Mamaia Nord, Constanța

Etape dezvoltare

Opera Residence
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare
finalizare4 trimestrul 2022

Modalități de achiziție a unui apartament în Opera Residence

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţipiscină
Încălzirecentrală termică
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente150
Număr clădiri1
Parcare120 locuri de parcare subterană și supraterane
Regim inalțimeS+P+12E
Structură rezistențăbeton armat
Tip imobilbloc locuințe

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente78–187 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare excelentă

Ansamblul locativ „Opera Residence” se află localizat în partea de Nord a stațiunii Mamaia, pe strada Promenada, în zona localității Mamaia Sat din județul Constanța. Blocul locativ se află amplasat pe prima linie a litoralului Mării Negre și oferă cele mai frumoase vederi asupra răsăriturilor și apusurilor de soare. La dispoziția rezidenților sun ușor accesibile pietonal 10 plaje din vecinătatea complexului locativ. În apropiere de casa de apartamente funcționează magazine și nu departe sunt supermarketurile Mega Image și Kaufland, funcționează cafenele, taverne și restaurante de top.

Nu departe de ansamblul rezidențial sunt stații de transport public și circulă autobuze și maxi taxi. Este de parcurs o distanță de circa 13 – 14 km până în centrul orașului Constanța de la complexul locativ „Opera Residence”, până la Gara din Constanța sunt aproximativ 16 km și 25 km până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”.

Scurtă prezentare a ansamblului rezidențial

Ansamblul de imobile „Opera Residence” este prezentat cu un bloc de apartamente ultra modern, ce este proiectat să corespundă celor mai înalte standarde de confort și siguranță. Imobilul „Opera Residence” este construit într-un stil arhitectural deosebit cu un design modern și unic și dispune de un regim de înălțime cu Subsol plus Parter și plus 12 Etaje locative. La construcția casei de apartamente sunt folosite doar materiale calitative și durabile în timp și sunt aplicate cele mai performante tehnologii și idei inovative de design. Structura de rezistență a blocului locativ este realizată solid pe cadre din beton armat și plăci din beton armat. Fațada clădirii este ventilată cu pereți de tip cortină și are aplicate elemente metalice ornamentate, iar tâmplăria exterioară dispune de un grad înalt de izolare termică și fonică și este cu geam tripan. Ascensoarele din blocul locativ sunt rapide, funcționează silențios și sunt sigure. Scările de acces și toate spațiile comune interioare sunt complet finisate cu materiale de calitate Premium, la intrare în blocul locativ este prevăzută o recepție luxos amenajată, iar la parterul complexului este un restaurant și funcționează o clinică de chirurgie estetică.

În curtea complexului rezidențial sunt plantate generoase spații verzi și este amenajată o piscină exterioară privată doar pentru rezidenții complexului. În total sunt organizate 120 de locuri de parcare subterane și supraterane cu sistem de parcare automatizat Klaus. Ansamblul locativ „Opera Residence” dispune de sistem de supraveghere video 24 din 24.

Apartamente complet echipate

În incinta complexul locativ „Opera Residence” sunt prezentate 150 de unități locative luminoase și inteligent compartimentate. În blocul locativ sunt disponibile garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere spațioase, cu suprafețele de la 78 mp până la 187 mp plus locuințele beneficiază de balcoane și terase, ce au instalate balustrade din sticlă securizată. Apartamentele se vând finisate complet cu materiale alese de la furnizori din Italia, Spația și Austria. Pardoselile holurilor, camerelor de baie și bucătăriilor sunt finisate cu plăci de gresie de import din Italia, iar pentru finisarea pardoselilor livingurilor și dormitoarelor este aleasă mocheta. Toate ușile interioare și ușile de acces instalate la apartamente sunt importate din Italia. În locuințe este realizat sistem de încălzire și răcire, unde sistemul de încălzire este instalat în pardoseală prin pompe Mitsubishi. Toate camerele de baie sunt complet echipate și dispun de bideul și closetul încastrat, cabinele de duș sunt complet din sticlă plus rigolă de duș. Sistemul de electricitate este complet realizat cu prize simple și duble și în apartamente este cablu pentru TV, este fir de telefon și internet. În exploatare blocul rezidențial se predă cu racordare la toate utilitățile. Locuințele pot fi controlate la distanță prin intermediul aplicației pentru sistemul Smart Home.

Mai multe detalii de finisare, alte informații utile și toate contactele directe către managerii de vânzări ai Dezvoltatorului, le găsiți afișate pe pagina web a complexului locativ „Opera Residence”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Opera Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Opera Residence în Constanța?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Opera Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 2594 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Opera Residence în Constanța?

Modalități de plata în Opera Residence: Credit ipotecar, Credit imobiliar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Opera Residence?

Opera Residence – finalizare în trimestrul 4, 2022.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC