Previzualizare foto – fotografie originală aici

Opera Residence
în Mamaia-Sat

Apartamente
de la ‍226 750 €
Prețul / m2
de la ‍2 756 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Promenada, zona Mamaia Nord, Constanța

Mai detaliat despre blocul

str. Promenada, zona Mamaia Nord, Constanța (Opera Residence)
13 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizare în 2022 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în Opera Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 24 martie 2024
2 camere
80.2–139.82 m2
de la ‍2 756 € +TVA / m2de la ‍226 750 € +TVA
3 camere
145.69–154.61 m2
de la ‍2 798 € +TVA / m2de la ‍415 000 € +TVA

Opera Residence pe hartă Mamaia-Sat

str. Promenada, zona Mamaia Nord, Constanța

Plata în rate la Opera Residence

Credit imobiliar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Credit bancar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Ipoteca în Opera Residence

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţipiscină
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente150
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare120 locuri de parcare subterană și supraterane
🟧 Regim inalțimeS+P+12E
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe78–187 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare excelentă

Ansamblul locativ „Opera Residence” se află localizat în partea de Nord a stațiunii Mamaia, pe strada Promenada, în zona localității Mamaia Sat din județul Constanța. Blocul locativ se află amplasat pe prima linie a litoralului Mării Negre și oferă cele mai frumoase vederi asupra răsăriturilor și apusurilor de soare. La dispoziția rezidenților sun ușor accesibile pietonal 10 plaje din vecinătatea complexului locativ. În apropiere de casa de apartamente funcționează magazine și nu departe sunt supermarketurile Mega Image și Kaufland, funcționează cafenele, taverne și restaurante de top.

Nu departe de ansamblul rezidențial sunt stații de transport public și circulă autobuze și maxi taxi. Este de parcurs o distanță de circa 13 – 14 km până în centrul orașului Constanța de la complexul locativ „Opera Residence”, până la Gara din Constanța sunt aproximativ 16 km și 25 km până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”.

Scurtă prezentare a ansamblului rezidențial

Ansamblul de imobile „Opera Residence” este prezentat cu un bloc de apartamente ultra modern, ce este proiectat să corespundă celor mai înalte standarde de confort și siguranță. Imobilul „Opera Residence” este construit într-un stil arhitectural deosebit cu un design modern și unic și dispune de un regim de înălțime cu Subsol plus Parter și plus 12 Etaje locative. La construcția casei de apartamente sunt folosite doar materiale calitative și durabile în timp și sunt aplicate cele mai performante tehnologii și idei inovative de design. Structura de rezistență a blocului locativ este realizată solid pe cadre din beton armat și plăci din beton armat. Fațada clădirii este ventilată cu pereți de tip cortină și are aplicate elemente metalice ornamentate, iar tâmplăria exterioară dispune de un grad înalt de izolare termică și fonică și este cu geam tripan. Ascensoarele din blocul locativ sunt rapide, funcționează silențios și sunt sigure. Scările de acces și toate spațiile comune interioare sunt complet finisate cu materiale de calitate Premium, la intrare în blocul locativ este prevăzută o recepție luxos amenajată, iar la parterul complexului este un restaurant și funcționează o clinică de chirurgie estetică.

În curtea complexului rezidențial sunt plantate generoase spații verzi și este amenajată o piscină exterioară privată doar pentru rezidenții complexului. În total sunt organizate 120 de locuri de parcare subterane și supraterane cu sistem de parcare automatizat Klaus. Ansamblul locativ „Opera Residence” dispune de sistem de supraveghere video 24 din 24.

Apartamente complet echipate

În incinta complexul locativ „Opera Residence” sunt prezentate 150 de unități locative luminoase și inteligent compartimentate. În blocul locativ sunt disponibile garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere spațioase, cu suprafețele de la 78 mp până la 187 mp plus locuințele beneficiază de balcoane și terase, ce au instalate balustrade din sticlă securizată. Apartamentele se vând finisate complet cu materiale alese de la furnizori din Italia, Spația și Austria. Pardoselile holurilor, camerelor de baie și bucătăriilor sunt finisate cu plăci de gresie de import din Italia, iar pentru finisarea pardoselilor livingurilor și dormitoarelor este aleasă mocheta. Toate ușile interioare și ușile de acces instalate la apartamente sunt importate din Italia. În locuințe este realizat sistem de încălzire și răcire, unde sistemul de încălzire este instalat în pardoseală prin pompe Mitsubishi. Toate camerele de baie sunt complet echipate și dispun de bideul și closetul încastrat, cabinele de duș sunt complet din sticlă plus rigolă de duș. Sistemul de electricitate este complet realizat cu prize simple și duble și în apartamente este cablu pentru TV, este fir de telefon și internet. În exploatare blocul rezidențial se predă cu racordare la toate utilitățile. Locuințele pot fi controlate la distanță prin intermediul aplicației pentru sistemul Smart Home.

Mai multe detalii de finisare, alte informații utile și toate contactele directe către managerii de vânzări ai Dezvoltatorului, le găsiți afișate pe pagina web a complexului locativ „Opera Residence”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Opera Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Opera Residence Mamaia.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Opera Residence din Mamaia-Sat?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Opera Residence?

M² în acest complex costă de la ‍2 756 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Opera Residence în Mamaia-Sat?

Modalități de plata în Opera Residence: Credit ipotecar, Credit imobiliar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Opera Residence?

Opera Residence – Finalizare în 2022 tr. 4 .
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC