Previzualizare foto – fotografie originală aici

LeYa Residence
în Constanța

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
bd. Aurel Vlaicu, 305E, zona Campus, Constanța

Mai detaliat despre blocul

bd. Aurel Vlaicu, 305E, Constanța (imobil)
8 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 2
Indisponibil

LeYa Residence pe hartă Constanța

bd. Aurel Vlaicu, 305E, zona Campus, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura beton armat cu inchideri BCA
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, loc joaca
🟧 Încălzirecentrala termica
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente28
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterana/supraterana
🟧 Regim inalțimeP+7E
🟧 Securitateinterfon
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduribca

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Înălțime plafoane2,8m
🟧 Număr camere2‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Locație perfectă

Ansamblul locativ „LeYa Residence” se amplasează pe Bulevardul Aurel Vlaicu, la numărul 305E, în zona Campus din orașul Constanța. În imediata apropiere de locuințele noi funcționează Penny Market și sunt de parcurs 1,3 km până la centrul comercial „Tom Shopping Mall”, lângă care se află magazinele Selgros, Dedeman, LEMS, IKEA și JYSK. La doar 500 de metri față de clădirea locativă se află Școala Gimnazială Nr. 38 „Dimitrie Cantemir”, este Grădinița Nr. 12 „Amicii”, sunt 700 de metri până la Liceul Teoretic „George Călinescu” și la 1,1 km este Universitatea Ovidius – Campus. Sunt de parcurs doar câteva minute cu mașina până la „Aqua Magic Mamaia” și „Luna Park”, care se află la o distanță de maxim 1,9 km. Nu departe de complexul locativ este Parcul Tăbăcărie și până la minunatele plaje din Mamaia se parcurge o distanță între 2 și 3 km.

În proximitatea blocului locativ circulă mijloace de transport în comun și se parcurg 4,6 km până în centrul orașului Constanța și 5,4 km până la Gară, iar până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” sunt de parcurs aproximativ 20 km.

Prezentare generală a complexului imobiliar

Ansamblul locativ „LeYa Residence” dispune de un bloc locativ, construit cu un Parter și 7 Etaje de apartamente. Structura constructivă a imobilului constă din cadre din beton armat cu toate închiderile exterioare și pereții interiori realizați din blocuri din beton celular autoclavizat BCA. Fațadele imobilului sunt izolate termic cu polistiren de 10 cm grosime și sunt finisate cu tencuială decorativă siliconică. Tâmplăria exterioară instalată la locuințe este cu profil PVC și dispune de geam termopan. Casa scării din bloc se predă în folosință locatarilor finisată cu travertin, cu balustrade metalice instalate și cu sistem de iluminat complet realizat și cu senzorii de mișcare dotat, la casa scării este instalat și un ascensor modern, de mare viteză, ce funcționează sigur și silențios. Accesul în incinta blocului se face prin sistem cu interfon și spațiile comune interioare și exterioare se află sub supraveghere video. Iar în curtea complexului copiii se pot juca în siguranță la locul de joacă amenajat.

Complexul locativ „LeYa Residence” este proiectat și realizat în conformitate cu toate normele, cerințele și standardele în vigoare și dispune de un Adăpost de Stare Civilă. În subsolul imobilului este prezent un sistem de detecție a noxelor și sunt instalații speciale de desfumare. Este o rețea de hidranți interiori, sunt dotate stații de pompare a apelor utilizate și stații de hidrofor pentru consumul apei menajere. La dispoziția rezidenților în incinta complexului locativ sunt oferite locuri de parcare atât subterane cât și supraterane.

Descrierea apartamentelor

În total în complexul locativ „LeYa Residence” există 28 de apartamente eficient compartimentate cu 2 și 3 camere decomandat proiectate. Locuințele au spații generoase, sunt foarte luminoase și facilită de tavane înalte de 280 cm. Toate apartamentele beneficiază de terase complet finisate la care sunt instalate balustrade din sticlă laminată și securizată.

În vânzare unitățile locative sunt oferite cu toți pereții mecanizat tencuiți și finisați cu un strat de glet, cu tavane extensibile și cu pardoseli turnate până la nivel de sapă. La intrare în fiecare apartament este instalată ușă din metal cu sistem antiefracție. Toate sistemele inginerești sunt complet realizate, iar instalațiile termice, sanitare, de gaz și electricitate sunt alese de calitate superioară. Se încălzesc locuințele individual prin centrele termice proprii. Toate utilitățile sunt racordate, este alimentare cu apă curentă, asigurare cu gaze naturale și branșament la sistemul de canalizare și fiecare apartament este separat contorizat, sunt dotate apometre, contoare de gaz și curent electric.

Pentru contacte, achiziționări, disponibilitate și pentru alte informații despre locuințele noi, vă invităm să treceți pe pagina web a complexului locativ „LeYa Residence”.

Acest proiect mai este numit și LeYa Residence Constanța.

Unde se află LeYa Residence?

bd. Aurel Vlaicu, 305E, zona Campus, Constanța.

Termen de finalizare LeYa Residence?

imobil – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în LeYa Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul LeYa Residence din Constanța?

Dezvoltătorul LeYa Residence este – LeYa Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC