Previzualizare foto – fotografie originală aici

Barracuda Residence
în Constanța

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Perlei, 11, zona Tomis Nord, Constanţa

Mai detaliat despre blocul

str. Perlei, 11, Constanţa (Barracuda Residence)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
Indisponibil

Barracuda Residence pe hartă Constanța

str. Perlei, 11, zona Tomis Nord, Constanţa

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţipanourile fotovoltaice pe acoperiș
🟧 Încălzirecentrala termica proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente30
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare36 locuri de parcare subterane
🟧 Regim inalțime D+P+4 etaje
🟧 Securitatevideointerfon
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe73 – 92 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul locativ „Barracuda Residence One” se găsește pe strada Perlei, la numărul 11, în zona Campus - Tomis Nord din orașul Constanța.

Apartamentele noi se localizează într-o zonă nouă, în plină dezvoltare, cu multe case noi în apropiere și cu acces facil către punctele importante din Constanța. În vecinătatea apropiată se află Oficiul Poștal Nr. 10, sunt sucursale bancare, este un cabinet stomatologic, este o frizerie, sunt pizzerii, cafenele și restaurante, se află complexul sportiv „Badea Cârțan” și Parcul Tăbăcăriei. La 300 de metri față de blocul locativ este Penny Market, la 750 de metri se află Carrefour market, până la Mega Image sunt de parcurs circa 900 de metri și centrul comercial „Vivo Shopping Center” se află la o distanță de doar 1,8 km, iar până la centrul comercial „City Park Mall” sunt doar 1700 de metri. Școala Gimnazială Nr. 38 „Dimitrie Cantemir” se găsește la 500 de metri față de locuințe, până la Școala Gimnazială Nr. 29 „Mihai Viteazul” sunt de parcurs 750 de metri și sunt 800 de metri până la Liceul Teoretic „George Călinescu”, iar până la Universitatea „Ovidius” circa 4 km.

De la complexul locativ „Barracuda Residence One” se ajunge pe jos în doar o minută până la stația de autobuz. Până în centrul orașului Constanța sunt de parcurs 4,9 km, până la plajă sunt de parcurs aproximativ 4-5 km, sunt 5,7 km până la Gara din Constanța și 20,5 km până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”.

Concept și prezentare imobil

Proiectul imobiliar „Barracuda Residence One” este prezentat cu un corp de imobil cu un regim de înălțime cu un Demisol plus Parter și plus 4 Etaje.

Structura constructivă a blocului locativ este formată din cadre din beton armat cu închideri din blocuri BCA (beton celular autoclavizat). Compartimentările interioare din apartamente sunt realizate la fel din blocuri BCA Ytong. Imobilele au instalată tâmplărie exterioară din profil PVC Deceunik cu 6 camere termice și 3 foi de geam termopan cu grosimea de 52 mm, iar toate glafurile și balustradele instalate sunt realizate din marmură. Pe acoperișul blocului locativ sunt instalate panouri fotovoltaice, care produc energie electrică și care este condusă la fiecare apartament prin circuite speciale, datorită cărora rezidenții semnificativ economisesc cheltuielile la facturi. În interiorul corpului de imobil sunt finisate toate spațiile comune și la casa scării este instalat un ascensor sigur și silențios.

La demisolul blocului locativ sunt organizate un număr total de 36 locuri de parcare subterane, care sunt oferite în vânzare (contra cost).

Pentru un nivel înalt de securitate la intrare în blocul locativ este instalat sistem cu videointerfon.

Apartamente și finisaje

Ansamblul de locuința „Barracuda Residence One” prezintă un total de 30 de unități locative cu vederi surprinzătoare asupra Lacului Siutghiol. Apartamentele sunt ideal compartimentate cu scheme logice cu 2 și 3 camere decomandate, suprafața cărora variază între 73 mp construiți și 93 mp construiți.

Toate locuințele se vând finisate complet și se predau - la cheie. În apartamente sunt folosite finisaje de cea mai înaltă calitate și cu cele mai moderne modele de gresie și faianță de la Sant’Agostino Ceramiche, Del Conca și Impronta Italgraniti. Parchetul laminat instalat în dormitoare și living-uri este ales de la firma Egger, iar din Italia sunt importate și instalate toate ușile interioare, care dispun de închizători magnetice. Iar ușile de acces în apartamente sunt blindate, au încuietori Mottura cu cheie de tip seif și la fel sunt produse în Italia. În fiecare apartament este instalată centrală termică proprie, ce funcționează pe gaze. Toate instalațiile electrice sunt montate și pentru cuptor și plită sunt prevăzute circuite separate. La bloc este racordare la toate utilitățile generale, este alimentare cu apă, imobilul este asigurat cu curent electric și gaze naturale, este branșament la sistemul de canalizare și apartamentele beneficiază de acces la internet prin fibră optică. Fiecare apartament dispune de câte 2 contoare pentru controlul consumului curentului electric, care separat fixează consumul de electricitate de la panourile voltaice și este scăzut din contul sistemului general de alimentare cu curent de la Enel, sunt instalate apometre și contoare de gaze.

Locuințele sunt dezvoltate de către compania SC „Barracuda Residence” S.R.L., care a fost înființată în anul 2018 și funcționează pe piața construcțiilor de imobiliare inovative și calitative din orașul Constanța și care se mândrește cu echipa sa de profesioniști în domeniu și garantează calitatea obiectelor sale aduse până la nivelul superior de perfecție.

Vă invităm, să treceți pe site-ul web al complexului locativ „Barracuda Residence” și să aflați mai multe informații utile și alte detalii despre blocul locativ, despre apartamentele inovative și despre metodele de plată acceptate.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Barracuda Residence One.

Unde se află Barracuda Residence?

str. Perlei, 11, zona Tomis Nord, Constanţa.

Termen de finalizare Barracuda Residence?

Barracuda Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Barracuda Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Barracuda Residence din Constanța?

Dezvoltătorul Barracuda Residence este – Barracuda Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC