Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Building BNB – Anda
în Constanța

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Gheorghe Marinescu, 56D, zona Viile Noi, Constanța

Schițe și prețuri în Building BNB – Anda

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
2 camere
de la 62.24 m2totul e vândut
3 camere
de la 87.81 m2totul e vândut

Building BNB – Anda pe hartă Constanța

str. Gheorghe Marinescu, 56D, zona Viile Noi, Constanța

Etape dezvoltare

Building BNB – Anda
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţi videointerfon, adăpost ALA, loc de joacă
Încălzirecentrala termica proprie marca Ariston
Lift2 ascensoare marca Movilift
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri1
Parcareloc de parcare suprateran inclus
Regim inalțime8
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
Tip imobilbloc apartamente
Ziduricompartimentări interioare din BCA
Сurte închisăcamere de supraveghere, bariera

Despre apartamente

Finisare apartamentela alb
Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente62–87 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre amplasare și vecinătăți

Ansamblul rezidențial „Building BNB - Anda” se află dezvoltat pe strada Gheorghe Marinescu, la numărul 56D, în zona Viile Noi din orașul Constanța.

În apropiere de locuințe funcționează supermarketul Kaufland, ce se află la 1,4 km pietonal, iar la o distanță de 2,3 km se află hipermarketul Cora Constanța Brătianu și sunt 2,7 km până la Lidl. Nu departe de blocul de apartamente se află centre medicale, sunt farmacii, funcționează organizații educaționale, instituții de învățământ și se află Muzeul Militar Național.

Lângă complexul locativ este stație de autobuz și distanța de la clădirea locativă până la plajele din Mamaia este de 13 km. De la complexul de locuințe „Building BNB - Anda” până în centrul orașului Constanța este de parcurs o distanță de circa 5-6 km, până la Gară se parcurg aproximativ 3-4 km și Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” se află la 26,2 km.

Prezentarea complexului locativ și amenajarea curții

Proiectul imobiliar „Building BNB - Anda” este prezentat pe piața imobiliarelor noi din Constanța cu un bloc de apartamente cu un Subsol pus Parter și 8 Etaje. Structura de rezistență a clădirii locative este realizată pe o carcasă din cadre din beton armat cu toate închiderile exterioare și pereții interior formați din blocuri din beton celular autoclavizat BCA. Fațadele imobilului sunt ventilate și sunt cu vată bazaltică de 10 cm placate peste care este aplicată tencuiala decorativă siliconică. Locuințele dispun de ferestre din profil PVC de la Salamander (de culoare gri antracit la exterior și alb la interior) cu geam tripan termopan și cu acoperire low-e. Blocul de apartamente este echipat cu două ascensoare moderne și confortabile, acestea funcționează silențios, sunt rapide și sunt prezentate de firma Movilift și spațiile comune din complex sunt complet finisate, casa scării este placată cu marmură și are balustrade din inox, unde este instalat sistem de iluminat cu senzori de mișcare.

Accesul în incinta complexului de locuințe este controlat și locatarii au posibilitatea de a-și vedea oaspeții prin intermediul sistemului cu video interfon. Pe teritoriul adiacent blocului rezidențial este organizat un loc pentru joaca copiilor în siguranță. Complexul locativ are instalate camere de supraveghere video și intrarea cu transport se face prin barieră de acces instalată. Complexul de locuințe este realizat în conformitatea cu toate normele și cerințele în vigoare și dispune de un adăpost de protecție civilă – ALA. La achiziționarea unui apartament nou în complexul de locuințe „Building BNB - Anda” fiecare cumpărător obține gratis și un loc de parcare auto organizat suprateran, iar pentru autovehiculele electrice în incinta ansamblului rezidențial este instalată și o stație de încărcare.

Tipuri de apartamente și varianta de finisare

Unitățile locative din complexul locativ „Building BNB - Anda” sunt foarte primitoare și apartamentele sunt proiectate cu scheme decomandate cu două și trei camere spațioase. Suprafața apartamentelor este cuprinsă între 62 mp și 87 mp plus spațiul balcoanelor cochete, ce sunt proiectate deschise.

Apartamentele sunt prezentate în vânzare în versiune de finisare – „la alb” și cumpărătorilor li se predau cheile de la locuințe cu pereții mecanizat tencuiți, gletuiți și cu lavabil alb vopsiți. La intrare în fiecare apartament este instalată ușă din metal cu sistem de antiefracție de la Mega Doors. Sistemul de încălzire al locuințelor este individual și fiecare apartament dispune de câte o centrală termică proprie instalată de la firma Ariston, cu funcționare în condensații și toate caloriferele sunt instalate, țevile sunt PPR cu distribuitoare. Instalațiile electrice sunt alese de la Gewiss. Toate utilitățile sunt racordate, în apartamente sunt realizate instalațiile de gaze plus sunt instalate toate contoarele și apometrele.

Pentru achiziționări și pentru mai multe informații despre apartamentele noi construite, vă invităm să treceți pe pagina web a complexului rezidențial „Building BNB - Anda”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Building BNB – Anda?

str. Gheorghe Marinescu, 56D, zona Viile Noi, Constanța.

Termen de finalizare Building BNB – Anda?

Building BNB – Anda – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Building BNB – Anda.

Cine este dezvoltatorul Building BNB – Anda în Constanța?

Dezvoltator Building BNB – Anda – Building BNB.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC