Previzualizare foto – fotografie originală aici

Grindeanu
în Constanța

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Prelungirea Sergent Nicolae Grindeanu, zona Km 4-5, Constanța

Mai detaliat despre blocul

Prelungirea Sergent Nicolae Grindeanu, Constanța (Grindeanu)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 2
Indisponibil

Grindeanu pe hartă Constanța

Prelungirea Sergent Nicolae Grindeanu, zona Km 4-5, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrala termica proprie, incalzire in pardoseala
🟧 Lift2 lifturi
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterana
🟧 Regim inalțimeS+D+P+6E
🟧 Securitateinterfon
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela alb
🟧 Număr camere80–105 m²
🟧 Suprafața locuințe2‑camere, 3‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Prezentarea zonei de amplasare a locuințelor

Complexul de locuințe „Grindeanu km 4-5” se află localizat pe Prelungirea Sergent Nicolae Grindeanu, zona LIDL/km 4-5 km, orașul Constanța.

Imediat în vecinătatea blocului de locuințe se află supermarket-ul LIDL, Penny Market și centrul comercial „Doraly Mall” cu o mulțime de buticuri, magazine, food corturi și nu departe se află sala sportivă „Mika Fit Aerobic Studio”, sunt saloane de înfrumusețare, farmacii și funcționează sucursale bancare. Până la unitățile de învățământ: Școala cu clasele I-VIII Nr. 32, Liceul Teoretic „Lucian Blaga” și Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” sunt de parcurs pietonal 600 – 650 - 700 de metri, respectiv.

În apropierea blocul rezidențial „Grindeanu km 4-5” sunt stații cu mijloace de transport în comun cu linii de autobuz și distanța de la locuințe până în centrul orașului Constanța este de circa 4-5 km, până la Gara din Constanța sunt de parcurs aproximativ 3 km și Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” se află la 36,2 km. Iar până la plajele din Mamaia se ajunge în 10-16 minute cu mașina și sunt de parcurs aproximativ 5-7 km.

Caracteristici constructive și detalii de amenajare

Ansamblul de locuințe „Grindeanu km 4-5” apare prezentat pe piața imobiliarelor noi din orașul Constanța cu un bloc de locuințe modern proiectat cu un regim de înălțime cu Subsol plus Demisol plus Parter și plus 6 Etaje de apartamente, unde etajul 6 este construit retras. Noul imobil este proiectat cu un aspect atractiv și modern, ce este prevăzut cu fațade finisate cu tencuială decorativă de culoarea albă și gri cu câteva accente bordo pe partea exterioară a balustradelor unor balcoane. La construcția clădirii de apartamente sunt folosite doar materiale de calitate înaltă și imobilul este realizat cu utilizarea celor mai noi tehnologii și idei performante arhitecturale. Casa de apartamente are o structură din beton armat și toți pereții exteriori și interiori sunt realizați din blocuri BCA. Pe partea exterioară a pereților este fiabil placat un strat de izolare termică și blocul de locuințe are instalată tâmplărie exterioară cu profil din aluminiu și cu geam termopan. În interiorul blocului rezidențial sunt complet finisate toate spațiile comune și casa scării. Imobilul dispune de două ascensoare de ultimă generație, lifturile instalate sunt rapide și funcționează silențios.

Cu parcare subterană este proiectat complexul de locuințe „Grindeanu” și locurile de parcare sunt poziționate la subsolul și la demisolul blocului de locuințe.

Accesul în incinta complexului rezidențial este securizat și accesul vizitatorilor în locuințe este controlat prin sistem cu videointerfon. Căile de acces către complexul de locuințe „Grindeanu km 4-5” sunt amenajate, iluminate și asfaltate.

Prezentarea și echiparea locuințelor noi

În blocul locativ „Grindeanu km 4-5” se află proiectate unități locative cu 2, 3 și 4 camere decomandate, ce sunt logic compartimentate, cu scheme funcționale și cu suprafețele de la 80 mp până la 105 mp plus terase spațioase.

Locuințele se predau în folosință cumpărătorilor în versiune de finisare - „la alb” și în apartamente toate pardoselile sunt turnate ca sape și pereții sunt prelucrați și finisați cu glet. Este instalată câte o centrală termică proprie pentru fiecare proprietate locativă și sistemul de încălzire este instalat prin pardoseală. La intrare în fiecare apartament sunt instalate uși de acces din metal. În folosință locatarilor blocul rezidențial se predă complet racordat la toate utilitățile generale cu apartamente branșate la sistemul de alimentare cu apă curentă, la sistemul de asigurare cu curent electric și gaze naturale și la sistemul de canalizare. Și în locuințe este acces la internet, este dotat cablu pentru TV și este fir pentru telefon.

Ansamblul rezidențial „Grindeanu” este dezvoltat de către agenția imobiliară din Constanța S.C. „Blue Sky Impex” S. R. L.

Mai multe detalii și informații despre imobilele noi sunt afișate pe site-ul web al complexului locativ „Grindeanu”.

Acest proiect mai este numit și Grindeanu KM 4-5.

Unde se află Grindeanu?

Prelungirea Sergent Nicolae Grindeanu, zona Km 4-5, Constanța.

Termen de finalizare Grindeanu?

Grindeanu – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Grindeanu în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Grindeanu din Constanța?

Dezvoltătorul Grindeanu este – Blue Sky Impex.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC