Previzualizare foto – fotografie originală aici

Materan Soseaua Constanței
în Constanța

Apartamente
de la ‍30 500 €
Prețul / m2
de la ‍743 €
Dezvoltător
Adresă
șos. Constanței, zona Cumpăna, Constanța

Mai detaliat despre blocuri

șos. Constanței, zona Cumpăna, Constanța (Bloc 1)
3 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
În desfășurare
șos. Constanței, zona Cumpăna, Constanța (Bloc 2)
3 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
În desfășurare

Schițe și prețuri în Materan Soseaua Constanței

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 14 februarie 2024
2 camere
40.85–59.5 m2
de la ‍743 € / m2de la ‍30 500 €

Materan Soseaua Constanței pe hartă Constanța

șos. Constanței, zona Cumpăna, Constanța

Plata în rate la Materan Soseaua Constanței

Rate la dezvoltator

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament în rate la dezvoltator.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea ratelor la dezvoltator - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în Materan Soseaua Constanței

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joaca pentru copii, interfon
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente32
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcareterstră
🟧 Regim inalțimeD+P+2E
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere
🟧 Suprafața locuințe40–61 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre locație, vecini și distanțe până la punctele cheie

La doar 3 km față de orașul Constanța, în comuna Cumpăna, pe Șoseaua Constanței se află poziționat ansamblul rezidențial „Materan – Șoseaua Constanței”.

În vecinătatea blocurilor locative funcționează Clinica Estetică „Pretty Woman”, până la market-ul „Maria” se parcurg circa 950 de metri și până la magazinul cu legume românești sunt de făcut 1300 de metri. De asemenea nu departe de locuințe se află farmacii, frizerii, florării și localuri de distracții pentru copii și părinți.

Lângă complexul locativ circulă mijloace de transport în comun, sunt rute de autobuz și este relativ o mică distanță de parcurs până la punctele de interes din orașul Constanța. Cele mai frumoase și întrebate plaje se află situate la o distanță de la 10 km până la 15-18 km. Este o distanță de 14,1 km până la Parcul Acvatic „Aqua Magic Mamaia”. Și până la Piața Unirii din Constanța este de parcurs cu mașina o distanță de 10,1 km, până la Gara din Constanța se ajunge parcurgând 8,1 km și Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” se află la o distanță de aproximativ 32 – 33 km.

Prezentarea blocurilor locative

Complexul imobiliar „Materan – Șoseaua Constanței” dispune de 2 blocuri locative, ambele sunt realizate cu regimuri și aspecte egale și dispun de Demisol plus Parter plus 2 Etaje.

Structura de rezistență a construcțiilor este formată dintr-o carcasă cu cadre și planșee din beton armat cu toate închiderile exterioare din blocuri din beton celular autoclavizat (BCA) cu grosimea de 25 cm. Pereții despărțitori dintre apartamente și compartimentările interioare din locuințe la fel sunt formați din blocuri BCA. Fațadele imobilelor sunt termo - izolate cu un sistem format din polistiren de 10 cm și sunt finisate cu tencuială decorativă siliconică într-o combinație perfectă a culorilor alb și negru, unde contrastul joacă un rol important pentru a face blocurile elegante și ultra moderne. La fiecare din apartamente sunt instalate ferestre cu tâmplărie cu profil PVC de la firma Salamander și cu geam tripan termopan.

Ansamblul rezidențial „Materan – Șoseaua Constanței” oferă copiilor un loc de joacă special amenajat, are spații verzi plantate și dispune de locuri de parcare organizate terestre, iar la intrare în imobil sunt instalate porți de acces, care sunt puse în funcțiune prin telecomandă.

Tipuri de locuințe și variante de predare a apartamentelor

Ansamblul imobiliar „Materan – Șoseaua Constanței” are disponibile pentru vânzare un număr de 32 de apartamente proiectate cu scheme de tip Studio și cu planimetrii cu 2 camere cu suprafețele, care încep de la 40 mp și ajung până la 61 mp. În total în blocuri sunt prevăzute 12 Studio-uri și 20 de proprietăți locative cu 2 odăi.

Apartamentele ansamblului rezidențial „Materan – Șoseaua Constanței” sunt oferite în vânzare în două versiuni de finisare: „la alb” și „la cheie”. Apartamentele finisate „la alb” au pereții holurilor, dormitoarelor și living-urilor sunt tencuiți și finisați cu glet, iar toate pardoselile sunt turnate cu șape.

Cu o diferență de preț apartamentele pot fi predate și în versiune de finisare – „la cheie”, unde pereții sunt tencuiți, gletuiți și vopsiți cu vopsea lavabilă, pardoselile sunt placate cu gresie și parchet laminat în dormitoare și living, blatul bucătăriilor și pereții blocurilor sanitare sunt finisați cu faianță, băile sunt complet utilate și au instalate obiecte sanitare, sunt instalate ușile interioare la camere și toate instalațiile termice sunt montate inclusiv cu radiatoare și centrale termice Wiessman și este inclus sistemul de aer condiționat, prizele și întrerupătoare modulare sunt montate.

Și absolut toate unitățile locative, indiferent de varianta de finisare dispun de: instalații electrice și de iluminat, instalații sanitare conduse în toate blocurile sanitare și bucătării, racord la apă, gaz, canal, curent, contoare și apometre, plus este cablu pentru TV și telefon. Și pentru siguranță și un nivel sporit de securitate la intrare în fiecare din apartamente este instalată câte o ușă cu sistem de antiefracție și accesul este controlat prin interfon.

Complexul de apartamente „Materan – Șoseaua Constanței” este dezvoltat de către compania „Materan Imobiliare”, care este profesionist în domeniul construcțiilor de imobiliare calitative și are o experiență vastă de peste 25 de ani. Și Dezvoltatorul oferă reduceri, în dependență de metoda de plată și mărimea avansului, cumpărătorii pot facilita de discount-uri semnificative.

Doar cu un singur click de pe site-ul nostru vă invităm să treceți direct pe pagina web a Dezvoltatorului și să luați legătura cu managerii de vânzare, de la care aflați mul mai multe informații utile despre apartamentele unice ale complexului rezidențial „Materan – Șoseaua Constanței”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Materan Soseaua Constanței?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Materan Constanța, Materan Imobiliare.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Materan Soseaua Constanței din Constanța?

Se oferă spre vânzare 2 camere.

Cât costă m² în Materan Soseaua Constanței?

M² în acest complex costă de la ‍743 €.

Cum să cumpăr un apartament în Materan Soseaua Constanței în Constanța?

Modalități de plata în Materan Soseaua Constanței: Rate la dezvoltator, Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Materan Soseaua Constanței?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC