Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Primavera Residence
în Constanța

Prețul / m2
de la ‍1 000 € +TVA
pe ‍100 €
Adresa
șos. Mangaliei, 80- 80A, zona Far, Constanța

Schițe și prețuri în Primavera Residence

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 24 ianuarie
2 camerede la 73.1 m2de la ‍1 000 € +TVA / m2de la ‍73 100 € +TVA
7 camerede la 300 m2de la ‍1 200 € +TVA / m2de la ‍360 000 € +TVA

Primavera Residence pe hartă Constanța

șos. Mangaliei, 80- 80A, zona Far, Constanța

Etape dezvoltare

Primavera Residence
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2021

Modalități de achiziție a unui apartament în Primavera Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Încălzirecentrală termică proprie
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri1
Parcare74 locuri de parcare supraterane acoperite
Regim inalțimeP+8E
Structură rezistențăbeton armat
Tip imobilbloc locuințe

Despre apartamente

Finisare apartamentela alb
Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente47–100 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasarea blocului rezidențial

Ansamblul de locuințe „Primavera Residence” este localizat pe Șoseaua Mangaliei, la numărul 80-80A, în zona Far din orașul Constanța. Imediat lângă complexul de apartamente se află magazinul de mobilă „Staer” și nu departe se află supermarketurile Profi, Penny, LIDL și Kaufland Constanța – Viile Noi, sunt 900 de metri de parcurg până la sala de fitness „Lotus Gym”, este Stadionul Portul Constanța și nu departe se află Spitalul Clinic Căi Ferate, funcționează farmacii, sunt bănci, cafenele și pizzerii, iar la 1,9 km se află centrul comercial „Aushopping”. Pentru copii în această zonă funcționează Grădinița cu program prelungit Nr. 19, Grădinița „Căsuța din Pădure”, Grădinița cu program normal Nr. 37, Școala Gimnazială Nr. 19 „Jean Bart” și se află Liceul Teoretic „Lucian Blaga” și Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida”.

În proximitatea complexului rezidențial „Primavera Residence” se află stații de autobuze, troleibuze, maxi taxi și sunt circa 3,5 km sunt de parcurs până în centrul orașului Constanța, sunt 5 km până la Portul Turistic și circa 4-5 km până la plajele modern amenajate, este o distanță de 1,6 km până la Gara din Constanța și sunt 27,4 km până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”.

Prezentarea complexului rezidențial

Proiectul locativ „Primavera Residence” este o comunitate urbană modernă prezentată cu un bloc de apartamente de un regim de înălțime cu un Parter și 8 Etaje locative. Clădirea locativă este construită la cele mai înalte standarde de confort și siguranță și este realizată cu o structură de rezistență formată din cadre din beton armat cu diafragme, grinzi, stâlpi și planșee și toate închiderile și compartimentările sunt realizate din BCA. Acoperișul imobilului este fiabil hidro și termo izolat și pe partea exterioară toți pereții perimetrali sunt placați cu polistiren cu grosimea de 10 cm. Și clădirea rezidențială dispune de clasă energetică „A”. Blocul locativ este proiectat cu fațade luminoase și are un aspect atractiv. Tâmplăria exterioară instalată este cu geamuri termopane și are profil PVC cu dublă deschidere. La casa scării este instalat un ascensor confortabil de ultimă generație și complexul dispune de sistem de iluminat public interior și exterior. Accesul în incintă se face prin sistem de control prin interfon.

Locurile de parcare din incinta complexului rezidențial „Primavera Residence” sunt organizate supraterane și toate sunt acoperite, în total disponibile sunt 74 parcări.

Apartamente la standarde maxime de calitate

În total în vânzare sunt oferite 60 de unități locative excelente, ce pot fin folosite atât ca un cămin permanent cât și ca o locuință perfectă pentru vacanțe irepetabile. Toate apartamentele complexului imobiliar „Primavera Residence” sunt primitoare și luminoase, dispun de spații mari vitrate și sunt perfect proiectate cu scheme logic gândite, au planimetrii decomandate cu bucătării închise și dispun de câte 1 - 2 sau 3 camere. Locuințele sunt foarte primitoare cu suprafețele ce încep de 47,8 mp și ajung până la 102 mp la care se adaogă și suprafața generoasă a balcoanelor.

În versiune de finisare „la alb” sunt predate în folosință apartamentele, dar la cererea cumpărătorilor locuințele pot fi personalizate și finisate și „la cheie” cu posibilitatea de alegere a finisajelor interioare. Sistemul termic al apartamentelor este autonom pentru fiecare unitate locativă cu centrale termice proprii și instalații în pardoseală (țevi din PPR). La intrare în fiecare locuință este instalată ușă din metal antiefracție. În folosință complexul de locuințe se predă cu racordare totală la toate utilitățile generale și fiecare apartament dispune de curent electric, apă curentă, canalizare și gaze naturale.

Pentru mai multe informații despre apartamentele disponibile și pentru alte detalii de construcție, termene, amenajare, finisaje, metode de plată acceptate și contactele consultanților de vânzări ai Dezvoltatorului, sunteți rugați să accesați site-ul complexului locativ „Primavera Residence”, ce este disponibil direct din pagina noastră.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Primavera Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Primavera Residence în Constanța?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 7 camere.

Cât costă metru pătrat în Primavera Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1000 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Primavera Residence în Constanța?

Modalități de plata în Primavera Residence: Plata integrală, Credit ipotecar, Noua Casă (Prima casă).

Termen de finalizare Primavera Residence?

Primavera Residence – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC