Previzualizare foto – fotografie originală aici

Primavera Residence
în Constanța

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
șos. Mangaliei, 80-80A, zona Far, Constanța

Mai detaliat despre blocul

șos. Mangaliei, 80-80A, zona Far, Constanța (Primavera Residence)
8 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Primavera Residence pe hartă Constanța

șos. Mangaliei, 80-80A, zona Far, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare74 locuri de parcare supraterane acoperite
🟧 Regim inalțimeP+8E
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela alb
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe47–100 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasarea blocului rezidențial

Ansamblul de locuințe „Primavera Residence” este localizat pe Șoseaua Mangaliei, la numărul 80-80A, în zona Far din orașul Constanța. Imediat lângă complexul de apartamente se află magazinul de mobilă „Staer” și nu departe se află supermarketurile Profi, Penny, LIDL și Kaufland Constanța – Viile Noi, sunt 900 de metri de parcurg până la sala de fitness „Lotus Gym”, este Stadionul Portul Constanța și nu departe se află Spitalul Clinic Căi Ferate, funcționează farmacii, sunt bănci, cafenele și pizzerii, iar la 1,9 km se află centrul comercial „Aushopping”. Pentru copii în această zonă funcționează Grădinița cu program prelungit Nr. 19, Grădinița „Căsuța din Pădure”, Grădinița cu program normal Nr. 37, Școala Gimnazială Nr. 19 „Jean Bart” și se află Liceul Teoretic „Lucian Blaga” și Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida”.

În proximitatea complexului rezidențial „Primavera Residence” se află stații de autobuze, troleibuze, maxi taxi și sunt circa 3,5 km sunt de parcurs până în centrul orașului Constanța, sunt 5 km până la Portul Turistic și circa 4-5 km până la plajele modern amenajate, este o distanță de 1,6 km până la Gara din Constanța și sunt 27,4 km până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”.

Prezentarea complexului rezidențial

Proiectul locativ „Primavera Residence” este o comunitate urbană modernă prezentată cu un bloc de apartamente de un regim de înălțime cu un Parter și 8 Etaje locative. Clădirea locativă este construită la cele mai înalte standarde de confort și siguranță și este realizată cu o structură de rezistență formată din cadre din beton armat cu diafragme, grinzi, stâlpi și planșee și toate închiderile și compartimentările sunt realizate din BCA. Acoperișul imobilului este fiabil hidro și termo izolat și pe partea exterioară toți pereții perimetrali sunt placați cu polistiren cu grosimea de 10 cm. Și clădirea rezidențială dispune de clasă energetică „A”. Blocul locativ este proiectat cu fațade luminoase și are un aspect atractiv. Tâmplăria exterioară instalată este cu geamuri termopane și are profil PVC cu dublă deschidere. La casa scării este instalat un ascensor confortabil de ultimă generație și complexul dispune de sistem de iluminat public interior și exterior. Accesul în incintă se face prin sistem de control prin interfon.

Locurile de parcare din incinta complexului rezidențial „Primavera Residence” sunt organizate supraterane și toate sunt acoperite, în total disponibile sunt 74 parcări.

Apartamente la standarde maxime de calitate

În total în vânzare sunt oferite 60 de unități locative excelente, ce pot fin folosite atât ca un cămin permanent cât și ca o locuință perfectă pentru vacanțe irepetabile. Toate apartamentele complexului imobiliar „Primavera Residence” sunt primitoare și luminoase, dispun de spații mari vitrate și sunt perfect proiectate cu scheme logic gândite, au planimetrii decomandate cu bucătării închise și dispun de câte 1 - 2 sau 3 camere. Locuințele sunt foarte primitoare cu suprafețele ce încep de 47,8 mp și ajung până la 102 mp la care se adaogă și suprafața generoasă a balcoanelor.

În versiune de finisare „la alb” sunt predate în folosință apartamentele, dar la cererea cumpărătorilor locuințele pot fi personalizate și finisate și „la cheie” cu posibilitatea de alegere a finisajelor interioare. Sistemul termic al apartamentelor este autonom pentru fiecare unitate locativă cu centrale termice proprii și instalații în pardoseală (țevi din PPR). La intrare în fiecare locuință este instalată ușă din metal antiefracție. În folosință complexul de locuințe se predă cu racordare totală la toate utilitățile generale și fiecare apartament dispune de curent electric, apă curentă, canalizare și gaze naturale.

Pentru mai multe informații despre apartamentele disponibile și pentru alte detalii de construcție, termene, amenajare, finisaje, metode de plată acceptate și contactele consultanților de vânzări ai Dezvoltatorului, sunteți rugați să accesați site-ul complexului locativ „Primavera Residence”, ce este disponibil direct din pagina noastră.

Acest proiect mai este numit și Primavera Residence Constanța.

Unde se află Primavera Residence?

șos. Mangaliei, 80-80A, zona Far, Constanța.

Termen de finalizare Primavera Residence?

Primavera Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Primavera Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Primavera Residence din Constanța?

Dezvoltătorul Primavera Residence este – Primavera Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC