Previzualizare foto – fotografie originală aici

Boheme Residence
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
șos. Bucium, 55, zona Bucium, Iași

Mai detaliat despre blocuri

Tronson 1
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
șos. Bucium, 55 (Bloc 1)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2018 tr. 4
Indisponibil

Boheme Residence pe hartă Iași

șos. Bucium, 55, zona Bucium, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispațiu comercial
🟧 Încălzirecentrală termică, încălzire în pardoseală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente150
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcare190 de locuri de parcare supraterane şi subterane
🟧 Regim inalțimeD+P+6E
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Localizare și descrierea zonei rezidențiale

În una dintre cele mai frumoase și cele mai liniștite zone din orașul Iași se găsește localizat ansamblul rezidențial „Boheme Residence”, acesta se află amplasat pe Șoseaua Bucium, la numărul 55, în cartierul Bucium. Market-ul LIDL se află poziționat la doar 30 de metri de la complex. Grădinița „Excellence” și Școala „Veronica Micle” sunt localizate la o distanță accesibilă.

În apropiere de clădirile locative sunt stații cu mijloace de transport public și acestea sunt amplasate la doar 200 de metri de la șosea, de asemenea aici funcționează magazine alimentare și este un magazin cu mărfuri pentru casă și foarte aproape de complexul locativ se află un teren de tenis. De la complex sunt doar 15 minute de mers cu transport până la ansamblul urbanistic, de shopping și birouri „Palas Mall” sau până la centrul comercial „Iulius Mall”. Gara din Iași se află la o distanță de 6,3 km, iar Aeroportul Internațional Iași se află la 9,9 km de la complexul locativ „Boheme Residence”.

Detalii tehnice și elementele constructive ale complexului

Proiectul imobiliar „Boheme Residence” este format din trei tronsoane (blocuri) cu un regim egal de înălțime: fiecare cu un Demisol + Parter plus 6 Etaje locative. Caracteristica tehnică a structurii imobilelor este prezentată cu cadre din beton armat și cu zidărie cu cataramă Brikston. Plus din exterior toate închiderile sunt placate cu termo sistem din polistiren expandat.

La parterul clădirilor rezidențiale sunt proiectați 1500 de metri pătrați de spații comerciale sau cu menire de oferire a serviciilor, în incita complexului locativ la parterul unui dintre blocuri este prevăzut un supermarket. Blocurile imobiliare sunt construite conform celor mai înalte standarde internaționale, cu folosirea finisajelor moderne și a materialelor de o durabilitate înaltă. Geamurile termopane instalate la locuințe sunt cu profil PVC și cu geamuri termopane cu două camere termice, care oferă locuințelor o izolare de nivel înalt atât din punct de vedere termic cât și fonic. Clădirile sunt finisate cu bun gust în cele mai calde nuanțe ale culorii maro plus culoarea albă, acestea au un aspect luminos și atrăgător. Imediat lângă blocurile locative sunt amenajate spații verzi pe un teren cu suprafața de 510 mp. Locurile de parcare sunt prevăzută supraterane și subterane, atât pentru transportul locatarilor cât și pentru vizitatori, numărul total de locuri de parcare este de peste 190 de locuri, care sunt oferite în vânzare separat de apartamente. Teritoriul ansamblului rezidențial „Boheme Residence” este sub supraveghere video 24 de ore din 24.

Detaliile apartamentelor, finisajele și echipajele

Complexul locativ„Boheme Residence” însumează un număr total de aproximativ 155 de unități locative. La alegerea cumpărătorilor sunt oferite în vânzare apartamente decomandate cu scheme cu una, două sau trei camere. Printre care există apartamente la parter cu grădini personale special amenajate pentru spațiul Dumneavoastră privat sau pentru libertatea necesară a animalului Dumneavoastră de companie.

  • Garsonierele sunt proiectate în patru scheme și au suprafețele construite de 41 mp, 42,80 mp, 43,80 mp și 49,40 mp plus suprafața balcoanelor care este cuprinsă între 3,3 mp și 9,9 mp;
  • Apartamentele cu 2 camere sunt oferite în vânzare cu patru tipuri de planimetrii cu suprafața construită de la 60,20 mp, 62,40 mp, 65,40 mp și 68,30 mp plus suprafața balcoanelor de la 5,3 mp până la 16,7 mp;
  • Suprafața construită a apartamentelor cu 3 camere este de 81,80 mp și plus suprafața balcoanelor de 8,2 mp și 10,8 mp.

La finisarea interioară a locuințelor sunt folosite materiale de lux cu gresie pe pardoselile camerelor de baie și bucătării și cu faianță pe pereții din băi și pe blatul de la bucătării. Apartamentele beneficiază de echipaje pentru sistemul Smart. În fiecare locuință sunt instalate detectoare de fum și sunt dotate centrale termice personale pentru fiecare unitate locativă plus sistem de încălzire prin pardoseală. Sistemul de aer condiționat la fel este instalat în apartamente.

Compania „Agim” S.R.L. este Dezvoltatorul complexului rezidențial „Boheme Residence”, aceasta dispune de o experiență mare în domeniul construcțiilor și dezvoltărilor imobiliare (de peste 15 ani). Dezvoltatorul acceptă pentru achiziționarea apartamentelor noi plata cash sau creditare bancară.

Solicitați mai mute informații și detalii pe site-ul web al Dezvoltatorului complexului locativ „Boheme Residence”, unde sunt afișate toate schemele apartamentelor, disponibilitatea acestora și se află toate contactele directe.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Boheme Residence Bucium.

Unde se află Boheme Residence?

șos. Bucium, 55, zona Bucium, Iași.

Termen de finalizare Boheme Residence?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Boheme Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Boheme Residence din Iași?

Dezvoltătorul Boheme Residence este – Agim.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC