Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Lake House 2
în București

Prețul / m2
de la ‍1 487 €
pe ‍358 €
Dezvoltator
Adresa
str. Amilcar C. Săndulescu, 6-10, zona Orșova, sector 6, Bucuresti

Schițe și prețuri în Lake House 2

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 13 mai
Studiourisuprafaţă construită47.06–55.52 m2de la ‍1 700 € / m2de la ‍80 000 €
2 cameresuprafaţă construită55.52–76.39 m2de la ‍1 621 € / m2de la ‍90 000 €
3 cameresuprafaţă construită93.54–94.4 m2de la ‍1 129 € / m2de la ‍106 600 €

Lake House 2 pe hartă București

str. Amilcar C. Săndulescu, 6-10, zona Orșova, sector 6, Bucuresti

Etape dezvoltare

Lake House 2
tronson A, tronson B
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2021

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Încălzirecentrala termica proprie marca Vaillant
Liftlift marca Kone
Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
Număr clădiri2
Parcaresubterana
Regim inalțime2S+P+11E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente38.26 mp – 78.09 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Ideal localizat cu o mulțime de puncte importante înconjurat

Ansamblul Rezidențial „Lake House 2 Residence” se găsește localizat în zona Regie Grozăvești, pe strada Amilcar C. Săndulescu, la numerele 6 – 10, în sectorul 6 din orașul București. Imobilele se situează pe malul Lacului Morii și se învecinează cu Parcul Crângași și cu Campusul Universitar Politehnica. În apropiere de clădirile locative se află market-ul Mega Image, este fast food-ul McDonald’s, sunt cluburi sportive și localuri de relaxare. Pe o rază de până la 3,5 km se află centrele comerciale: „AFI Cotroceni”, „Plaza România”, sunt hipermarketurile: Cora Lujerului, Auchan, Carrefour, Kaufland, Brico Depot și LIDL. Un fapt important pentru locatari este apropierea de complex a hubului de office Regie Grozăvești și a zonei de birouri Sema Park.

În imediata apropiere de locuințele noi se află stații de transport public cu rute de autobuz și tramvai. Iar stația de metrou Petrache Poenaru se află situată la o distanță de doar 400 de metri față de locuințele complexului rezidențial „Lake House 2 Residence”, iar până la stația de metrou Lujerului sunt de parcurs 700 de metri. Distanța până în centrul capitalei este de aproximativ 8 km, până la Gara de Nord din București este de parcurs o distanță de circa 5 km, Aeroportul Internațional „Henri Coandă” se află la 18 km, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” sunt de parcurs 14 km.

Informații generale despre amenajarea complexului de lux

Prima fază a proiectului rezidențial „Lake House 2 Residence” este concepută cu 2 clădiri de apartamente, modern proiectate cu aspecte atractive și cu regimuri de înălțime cu 2 Subsoluri plus Parter și plus 11 Etaje locative. Imobilele sunt responsabil construite din materiale calitative și durabile și au o structură de rezistență formată din cadre din beton armat. Toate închiderile exterioare ale blocurilor de locuințe sunt clădite din cărămidă termic și fonic eficientă, la fel ca și compartimentări interioare. Blocurile rezidențiale dispun de fațade ventilate și termic izolate. Iar ferestrele instalate la locunțe dispun de certificare internațională și au profil PVC de la Salamander BluEvolution cu grosimea de 92 cm și cu trei foi de sticlă termopană de tip „four seasons” și cu peliculă de protecție solară. Scările locative sunt echipate cu lifturi sigure, de Premium clasă de la firma Kone. Spațiile comune interioare se predau în folosință complet finisate și sunt iluminate cu led-uri. Accesul în incinta blocurilor rezidențiale este controlat și se face prin sistem cu interfon.

În curtea ansamblului rezidențial sunt organizate locuri de joacă pentru copii și sunt amenajate spații verzi. Iar locurile de parcare sunt organizate subterane.

Apartamente de top cu finisaje de lux

Complexul imobiliar „Lake House 2 Residence” dispune de unități locative cu o cameră de tip studio și apartamente cu 2 și cu 3 camere perfect compartimentate și complet decomandate. Suprafața locuințelor începe de la 47 mp și ajunge până la 97 mp. În vânzare apartamentele sunt oferite complet finisate și pardoselile sunt placate cu parchet din lemn stratificat cu grosimea de 14 mm de producere elvețiană. Gresia și faianța placată în apartamente este aleasă de calitate superioară de la cei mai buni furnizori cu renume mondial (Marazzi). Obiectele sanitare instalate în camerele de baie sunt calitative și sunt prezentate cu modele moderne din colecțiile noi și restul accesoriilor sanitare sunt de la Grohe sau Kludi. Sistemele de încălzire sunt autonome pentru fiecare unitate locative și acestea au dotate centrale termice proprii de marca Vaillant. La intrare în fiecare apartament este instalată ușă blindată de marca Dierre.

Neapărat trebuie de remarcat faptul că din ferestrele apartamentelor „Lake House 2 Residence” se deschid vederi panoramice și fascinante asupra celui mai mare lac din capitală.

Pentru achiziționare, vizionare, informații de disponibilitate, metodele de plată acceptate și contactele directe ale Dezvoltatorului, vă rugăm să treceți pe web pagina complexului de locuințe „Lake House 2 Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Lake House 2?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Lake House 2?

str. Amilcar C. Săndulescu, 6-10, zona Orșova, sector 6, Bucuresti.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Lake House 2 în București?

Se oferă spre vânzare studiouri, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Lake House 2?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1487 €.

Termen de finalizare Lake House 2?

Lake House 2 – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC