Previzualizare foto – fotografie originală aici

Lake House 2
în București

Apartamente
de la ‍107 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 433 €
Dezvoltător
Adresă
str. Amilcar C. Săndulescu, 6-10, zona Orșova, Sector 6, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
str. Amilcar C. Săndulescu, 6-10, București (Tronson A)
12 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
În desfășurare
Faza construcție
str. Amilcar C. Săndulescu, 6-10, București (Tronson B)
12 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 2
În desfășurare

Schițe și prețuri în Lake House 2

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 22 ianuarie 2024
1 camere
47.06–55.52 m2
preț la cerere
2 camere
69.69–76.39 m2
de la ‍1 535 € / m2de la ‍107 000 €
3 camere
93.54–94.4 m2
de la ‍1 433 € / m2de la ‍134 000 €

Lake House 2 pe hartă București

str. Amilcar C. Săndulescu, 6-10, zona Orșova, Sector 6, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrala termica proprie marca Vaillant
🟧 Liftlift marca Kone
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubterana
🟧 Regim inalțime2S+P+11E
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe38.26–78.09 m²

Despre ansamblu rezidențial

Ideal localizat cu o mulțime de puncte importante înconjurat

Ansamblul rezidențial „Lake House 2 Residence” se găsește localizat în zona Regie Grozăvești, pe strada Amilcar C. Săndulescu, la numerele 6 – 10, în sectorul 6 din orașul București. Imobilele se situează pe malul Lacului Morii și se învecinează cu Parcul Crângași și cu Campusul Universitar Politehnica. În apropiere de clădirile locative se află market-ul Mega Image, este fast food-ul McDonald’s, sunt cluburi sportive și localuri de relaxare. Pe o rază de până la 3,5 km se află centrele comerciale: „AFI Cotroceni”, „Plaza România”, sunt hipermarketurile: Cora Lujerului, Auchan, Carrefour, Kaufland, Brico Depot și LIDL. Un fapt important pentru locatari este apropierea de complex a hubului de office Regie Grozăvești și a zonei de birouri Sema Park.

În imediata apropiere de locuințele noi se află stații de transport public cu rute de autobuz și tramvai. Iar stația de metrou Petrache Poenaru se află situată la o distanță de doar 400 de metri față de locuințele complexului rezidențial „Lake House 2 Residence”, iar până la stația de metrou Lujerului sunt de parcurs 700 de metri. Distanța până în centrul capitalei este de aproximativ 8 km, până la Gara de Nord din București este de parcurs o distanță de circa 5 km, Aeroportul Internațional „Henri Coandă” se află la 18 km, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” sunt de parcurs 14 km.

Informații generale despre amenajarea complexului de lux

Prima fază a proiectului rezidențial „Lake House 2 Residence” este concepută cu 2 clădiri de apartamente, modern proiectate cu aspecte atractive și cu regimuri de înălțime cu 2 Subsoluri plus Parter și plus 11 Etaje locative. Imobilele sunt responsabil construite din materiale calitative și durabile și au o structură de rezistență formată din cadre din beton armat. Toate închiderile exterioare ale blocurilor de locuințe sunt clădite din cărămidă termic și fonic eficientă, la fel ca și compartimentări interioare. Blocurile rezidențiale dispun de fațade ventilate și termic izolate. Iar ferestrele instalate la locunțe dispun de certificare internațională și au profil PVC de la Salamander BluEvolution cu grosimea de 92 cm și cu trei foi de sticlă termopană de tip „four seasons” și cu peliculă de protecție solară. Scările locative sunt echipate cu lifturi sigure, de Premium clasă de la firma Kone. Spațiile comune interioare se predau în folosință complet finisate și sunt iluminate cu led-uri. Accesul în incinta blocurilor rezidențiale este controlat și se face prin sistem cu interfon.

În curtea ansamblului rezidențial sunt organizate locuri de joacă pentru copii și sunt amenajate spații verzi. Iar locurile de parcare sunt organizate subterane.

Apartamente de top cu finisaje de lux

Complexul imobiliar „Lake House 2 Residence” dispune de unități locative cu o cameră de tip studio și apartamente cu 2 și cu 3 camere perfect compartimentate și complet decomandate. Suprafața locuințelor începe de la 47 mp și ajunge până la 97 mp. În vânzare apartamentele sunt oferite complet finisate și pardoselile sunt placate cu parchet din lemn stratificat cu grosimea de 14 mm de producere elvețiană. Gresia și faianța placată în apartamente este aleasă de calitate superioară de la cei mai buni furnizori cu renume mondial (Marazzi). Obiectele sanitare instalate în camerele de baie sunt calitative și sunt prezentate cu modele moderne din colecțiile noi și restul accesoriilor sanitare sunt de la Grohe sau Kludi. Sistemele de încălzire sunt autonome pentru fiecare unitate locative și acestea au dotate centrale termice proprii de marca Vaillant. La intrare în fiecare apartament este instalată ușă blindată de marca Dierre.

Neapărat trebuie de remarcat faptul că din ferestrele apartamentelor „Lake House 2 Residence” se deschid vederi panoramice și fascinante asupra celui mai mare lac din capitală.

Pentru achiziționare, vizionare, informații de disponibilitate, metodele de plată acceptate și contactele directe ale Dezvoltatorului, vă rugăm să treceți pe web pagina complexului de locuințe „Lake House 2 Residence”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Lake House 2?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Lake House Residence.

Unde se află Lake House 2?

str. Amilcar C. Săndulescu, 6-10, zona Orșova, Sector 6, București.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Lake House 2 din București?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Lake House 2?

M² în acest complex costă de la ‍1 433 €.

Termen de finalizare Lake House 2?

Tronson A, Tronson B – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC