Previzualizare foto – fotografie originală aici

Agatului 66
în București

Apartamente
de la ‍58 800 €
Prețul / m2
de la ‍800 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Drumul Agatului, zona Pădurea Băneasa, sector 1, București

Mai detaliat despre blocuri

str. Drumul Agatului, zona Pădurea Băneasa, sector 1, București (Bloc 1)
4 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Necunoscut
În desfășurare
str. Drumul Agatului, zona Pădurea Băneasa, sector 1, București (Bloc 2)
4 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Necunoscut
În desfășurare

Schițe și prețuri în Agatului 66

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 14 februarie 2024
2 camere
55–122.3 m2
de la ‍808 € +TVA / m2de la ‍58 800 € +TVA
3 camere
115.61–190 m2
de la ‍968 € +TVA / m2de la ‍116 000 € +TVA
Penthouse-uri
205.4 m2
de la ‍1 217 € +TVA / m2de la ‍250 000 € +TVA

Agatului 66 pe hartă București

str. Drumul Agatului, zona Pădurea Băneasa, sector 1, București

Plata în rate la Agatului 66

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Ipoteca în Agatului 66

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrale termice in condensatie marca Bosch
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+2E+3R
🟧 Securitatesupraveghere video
🟧 Tip imobilblocuri boutique apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din gips carton

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe55–205 m²

Despre ansamblu rezidențial

Excepțional localizat cu pădure și iepurași învecinat

Ansamblul rezidențial „Agatului 66” este dezvoltat în partea de Nord a capitalei, într-o zonă în plină dezvoltare și locuințele noi se află localizat pe strada Drumul Agatului, la numerele 66–66A, în sectorul 1 din vecinătatea Pădurii Băneasa, orașul București. Ansamblul locativ este înconjurat de liniștite, dar în apropiere de complex se găsesc o mulțime de puncte de interes comercial și social, nu departe se află magazinul Arabesque, este magazinul Metro Cash & Carry la 3,6 km, funcționează magazinele Brico Depot, Carrefour, Decatlon și Selgros. Și de la blocurile noi sunt de parcurs 4,5 km până la centrul comercial „Băneasa Shopping City” și nu departe se află bazinul Portofino Pool și funcționează complexul sportiv „Stejarii Country Club”. De la locuințe se parcurg pietonal 2,5 km până la Liceul Francez „Lycée Français Anna de Noailles” și 2,9 km până la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” și sunt distanțe mici și ușor accesibile până la cele mai întrebate organizații de învățământ din nordul capitalei.

Accesul către compleul rezidențial „Agatului 66” se face din DN1, Șoseaua Odăii (de centură) și Sisești – Drumul Stegarului, în proximitate sunt stații de transport public, circulă autobuze RATB și se parcurg 14,3 km până în centrul Bucureștiului, 11,6 km până la Gara de Nord din capitală, sunt 6 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni și 12,9 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa.

Descrierea ansamblului de locuințe

Complexul rezidențial „Agatului 66” este format din 2 imobile de tip Boutique. Blocurile de apartamente sunt proiectate modern cu un regim redus de înălțime și cu un grad sporit de rezistență seismică și au câte un Subsol plus Parter plus 2 Etaje și al Treilea etaj este construit Retras. Structura constructivă a corpurilor imobiliare este formată din cadre din beton armat și ambele imobile dispun de pereți exteriori zidiți din cărămidă Porotherm, ce dispune de caracteristici eficiente atât din punct de vedere termic cât și fonic. Iar toate compartimentările interioare din apartamente sunt realizate din plăci din gips carton. Fațadele caselor de apartamente sunt calitativ izolate termic, sunt finisate cu tencuieli decorative și sunt parțial placate (în zona balcoanelor și teraselor) cu plăci decorative din lemn. Scările interioare și spațiile comune interioară prin bloc sunt complet finisate și dispun de placări cu marmură și granit. Spațiile adiacente blocurilor locative sunt amenajate și au spații verzi plantate plus trotuarele și aleile pietonale sunt amenajate cu beton și piatră.

Parcările din complex sunt organizate supraterane și subterane (fiabil hidroizolate). Și câte un loc de parcare subteran este inclus în prețul fiecărui apartament achiziționat. Pentru securitatea locatarilor ansamblul locativ dispune de sistem de supraveghere video.

Modele de apartamente, suprafețe și finisaje.

În blocurile rezidențiale „Agatului 66” sunt câte 5 unități locative amplasate pe fiecare etaj și locuințele au scheme funcționale cu 2 și 3 camere decomandate și în vânzare sunt oferite apartamente de tip Penthouse, precum și există disponibile apartamente cu grădini personale. Locuinețele au suprafețele, ce încep de la 55 mp și ajung până la 205 mp. Toate locuințele sunt foarte luminoase, dispun de suprafețe generos vitrate și sunt finisate complet. Tavanele și pereții sunt tencuiți și vopsiți, pardoselile sunt placate cu plăci de parchet din lemn triplu stratificat. Pentru finisarea pereților și pardoselilor bucătăriilor și camerele de baie sunt alese plăci ceramice cu modele deosebite de gresie și faianță. Locuințele se predau în folosință cu camerele de baie complet utilate și echipate cu obiecte sanitare, au toate ușile interioare dotate și au ușă din metal instalată la intrare în apartament. Sunt centrale termice proprii cu funcționare în condensații, alese de la firma Bosch, radiatoarele sunt instalate și toate utilitățile sunt branșate.

Pentru mai multe informații și alte detalii constructive, vă invităm să treceți pe site-ul complexului rezidențial „Agatului 66”, unde aveți acces direct din pagina noastră.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Agatului 66?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Agatului 66 Residence, Agatului Residence, Agate Residence.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Agatului 66 din București?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere, penthouse-uri.

Cât costă m² în Agatului 66?

M² în acest complex costă de la ‍800 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Agatului 66 în București?

Modalități de plata în Agatului 66: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Agatului 66?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC