Prețul pentru m2

Finisarea construcției

Alegeți numărul camerelor în apartament

Complexuri rezidențiale în Iași — 33 obiecte

Blocuri noi, apartamente noi, case, vile de vanzare de la dezvoltator
  • 1
  • 2

Complexe rezidențiale Iasi

Orașul Iași are o istorie bogată, de-a lungul timpului fiind capitală a Moldovei, a Principatelor Unite, dar și a Regatului României. Cu aproximativ 290.000 de locuitori, Iași este al patrulea oraș ca mărime și unul dintre cele mai prospere.

Orașul își păstrează a patra poziție din țară și în clasamentul celor mai scumpe orașe în funcție de prețul per metru pătrat. Iașiul este unul dintre primele orașe din țară ce a depășit pragul de 1.000 de euro/mp. În ceea ce privește numărul de tranzacții efectuate în piața imobiliară, Iașiul se află în top 3 alături de București și Cluj-Napoca.

Peste 30 de ansambluri rezidențiale noi au fost construite în Iași în ultimii ani. Oferta este una diversificată în care regăsim garsoniere, apartamente cu 2 și 3 camere, penthouse, dar și case. Fiind o concurență acerbă între dezvoltatorii imobiliari, aceștia oferă numeroase beneficii prin care încearcă să atragă cât mai mulți clienți. Locuri de parcare, supraveghere video, finisaje interioare personlizate, compartimentare în funcție de cerințele clienților sunt doar câteva dintre ofertele cu care dezvoltatorii imobiliari se evidențiază. Clienții pot alege dintre locuințele aflate în puncte cheie din oraș sau în zone limitrofe, acolo unde se pot bucura de liniște, fără a fi la distanță de punctele de interes ale orașului.

Pentru a facilita plata unei locuințe din cadrul noilor ansambluri rezidențiale, dezvoltatorii imobiliari din Iași oferă posibilitatea de a efectua plata în diverse moduri: plata integrală, credit imobiliar, credit ipotecar, credit Prima Casă sau chiar și rate la dezvoltator (ofertă disponibilă doar la unii dezvoltatori imobiliari).

Pe Korter.ro vei găsi câte o pagină de prezentare chiar și pentru cele mai noi ansambluri rezidențiale din Iași și vei putea afla detalii tehnice și informații despre structura imobilelor, precum și locuințele disponibile și oferta de prețuri. Сele mai bune ansambluri rezidentiale Iasi vei gasi pe Korter.ro!

Alte orașe

LocalitateaPreț lunar mediu
București1 216 /m2
Timișoara1 131 /m2
Brașov921 /m2