Apartamente noi în Iași — 81 obiect

Apartamente noi, blocuri noi, case, vile de vanzare direct de la dezvoltator
Oraș
Arad
7 ansambluri
Bacău
4 ansambluri
Baia Mare
1 ansamblu
Botoșani
2 ansambluri
Brașov
49 ansambluri
București
350 ansambluri
Cluj-Napoca
35 ansambluri
Constanța
94 ansambluri
Craiova
8 ansambluri
Galați
6 ansambluri
Giurgiu
3 ansambluri
Iași
81 ansambluri
Miercurea Ciuc
2 ansambluri
Oradea
7 ansambluri
Pitești
8 ansambluri
Ploiești
6 ansambluri
Sibiu
9 ansambluri
Slatina
3 ansambluri
Suceava
5 ansambluri
Târgoviște
1 ansamblu
Târgu Mureș
1 ansamblu
Timișoara
36 ansambluri
Prețul pentru m2
590
1 650
590 1 650
Camere
48 ansambluri
65 ansambluri
48 ansambluri
2 ansambluri
9 obiecte
Finisarea construcției
Date în exploatare
42 ansambluri
Finalizare în 2020
42 ansambluri
Parcare
77 ansambluri
30 ansambluri
3 ansambluri
Tip imobil
56 ansambluri
13 ansambluri
Încălzire
73 ansambluri
13 ansambluri
Mijloace de transport
0 ansambluri
22 ansambluri
74 ansambluri
Structură rezistență
81 ansambluri
70 ansambluri
13 ansambluri

Complexuri rezidențiale Iași

Orașul Iași are o istorie bogată, de-a lungul timpului fiind capitală a Moldovei, a Principatelor Unite, dar și a Regatului României. Cu aproximativ 290.000 de locuitori, Iași este al patrulea oraș ca mărime și unul dintre cele mai prospere.

Orașul își păstrează a patra poziție din țară și în clasamentul celor mai scumpe orașe în funcție de prețul per metru pătrat. Iașiul este unul dintre primele orașe din țară ce a depășit pragul de 1.000 de euro/mp. În ceea ce privește numărul de tranzacții efectuate în piața imobiliară, Iașiul se află în top alături de București, Cluj-Napoca și Timișoara. 

Peste 60 de ansambluri rezidențiale noi au fost construite în Iași în ultimii ani. Oferta este una diversificată în care regăsim garsoniere, apartamente noi cu 2 și 3 camere, penthouse, dar și case. Fiind o concurență acerbă între dezvoltatorii imobiliari, aceștia oferă numeroase beneficii prin care încearcă să atragă cât mai mulți clienți. Locuri de parcare, supraveghere video, finisaje interioare personalizate, compartimentare în funcție de cerințele clienților sunt doar câteva dintre ofertele cu care dezvoltatorii imobiliari se evidențiază. Clienții pot alege dintre apartamente noi aflate în puncte cheie din oraș sau în zone limitrofe, acolo unde se pot bucura de liniște, fără a fi la distanță mare de punctele de interes ale orașului.

Pentru a facilita plata unei locuințe din cadrul noilor ansambluri rezidențiale, dezvoltatorii imobiliari din Iași oferă posibilitatea de a efectua plata în diverse moduri: plata integrală, credit imobiliar, credit ipotecar, credit Prima Casă sau chiar și rate la dezvoltator (ofertă disponibilă doar la unii dezvoltatori imobiliari).

Pe Korter.ro vei găsi câte o pagină de prezentare chiar și pentru cele mai noi ansambluri rezidențiale din Iași și vei putea afla detalii tehnice și informații despre structura imobilelor, precum și locuințele disponibile și oferta de prețuri. Сele mai noi ansambluri rezidentiale Iași le vei gasi pe Korter.ro!

Top cartiere Iași - care sunt cele mai căutate cartiere? 

Piața imobiliară din Iași are parte de investiții în majoritatea cartierelor, însă zona centrală rămâne cea mai bine cotată. Printre cele mai apreciate și căutate cartiere din Iași se numără Copou, Podu de Fier, Alexandru cel Bun, Dacia, Gară, Nicolina și Tătărași. 

Care sunt principalele criterii de care trebuie să țineți cont când cumpărați un apartament nou în Iași? 

În primul rând va trebui analizați locația ansamblului imobiliar și distanța pe care o aveți de parcurs până la mijloace de transport în comun sau alte puncte de interes (unități de învățământ, magazine, bănci etc). În procesul de selecție va trebui să faceți o analiză riguroasă a ansamblului rezidențial și a calității acestuia. În cazul în care nu aveți cunoștințele necesare, puteți apela la un specialist care să vă îndrume. 

Alte detalii de care va trebui să țineți cont constau în costurile de întreținere, spațiile verzi și locurile de joacă din preajmă, dar și siguranța cartierului. 

De ce să investiți într-un apartament nou din Iași? 

Achiziția unui apartament nou poate fi o investiție din care să obțineți bani lunar. Fluxul mare de studenți din Iași face ca cererea de chirii să fie în creștere. Astfel, poți achiziționa un apartament pe care să-l dai ulterior în chirie pentru a-ți recupera din suma investită. 

Care dezvoltatori imobiliar investesc în Iași? 

Piața imobiliară din Iași este în continuă dezvoltare, numeroși dezvoltatori alegând să construiască ansambluri imobiliare aici. Printre cei mai activi dezvoltatori imobiliari din Iași se numără Peg Construct, Young Residence, Fiald Imobiliare, ATC Construct, MCM Construct, Oscar Residence, Unique Residence etc. Lista completă cu dezvoltatorii imobiliari și cu ansamblurile rezidențiale din Iași poate fi consultată pe Korter.ro. 

Preț mediu ansambluri rezidențiale

Alte orașe

LOCALITATEAPREȚ LUNAR MEDIU
București1 124 /m2
Timișoara1 248 /m2
Brașov1 002 /m2
Constanța1 097 /m2

Preț de la min până max apartamente

Alte orașe

LOCALITATEAPREȚURI APARTAMENTE
București19 9001 200 000
Timișoara44 400316 834
Brașov30 190574 557
Constanța24 5111 200 000