Previzualizare foto – fotografie originală aici

Titan Sun Park 7
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Gura Caliței, 26-28, zona Ozana, sector 3, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Gura Caliței, 26-28, București (imobil 1)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Titan Sun Park 7 pe hartă București

str. Gura Caliței, 26-28, zona Ozana, sector 3, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţistructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Încălzirecentrală termică Immergas
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente288
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană, supraterană, garaje
🟧 Regim inalțimeS+P+7E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet cu finisaje la alegere în limita bugetului disponibil
🟧 Înălțime plafoane2.7 m
🟧 Număr camerestudio-uri, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe30–96 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre localizare

Ansamblul locativ „Titan Sun Park 7” este amplasat pe strada Drumul Gura Gârliței, la numerele 26 – 28, în zona Ozana din sectorul 3 al orașului București. Imediat lângă complexul rezidențial se află magazinele Decathlon, IKEA, JYSK, kika, Pepco, Metro, Leroy Merlin, Dedeman, sunt hipermarketurile Kaufland, Auchan, Jumbo și este supermarketul LIDL. În această zonă funcționează diverse școli și grădinițe, sunt farmacii, bănci, este sala sportivă „Infinity Sport Arena”, sunt cafenele și pizzerii.

În proximitatea complexului locativ sunt stații de transport public cu rute de autobuz și tramvai, iar stația de metroul Nicolae Teclu se află la 1,1 km față de apartamentele noi. Sunt de parcurs aproximativ 9 km de la blocul de locuințe „Titan Sun Park 7” până în Piața Unirii din București și este o distanță de circa 12 până la Gara de Nord din capitală și sunt 26,4 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă”, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” sunt 19,9 km.

Caracteristica ansamblului rezidențial

Complexul locativ „Titan Sun Park 7” este prezentat cu un bloc de locuințe modern, proiectat cu un regim de înălțime cu Subsol plus Parter și plus 7 Etaje. La construcția imobilului sunt folosite tehnologii inovative, materiale de construcții calitative și idei de design moderne. Clădirea are o structură de rezistență pe cadre din beton armat cu stâlpi și diafragme și cu închiderile exterioare din cărămidă, cu grosimea pereților interiori de 24,5 cm și a compartimentărilor de 11,5 cm, care la fel sunt zidite din cărămidă Porotherm și între fiecare etaj locativ sunt instalate plăci armate de 15 cm grosime. Peste pereții exteriori este fiabil aplicat un sistem termic de 10 cm grosime format din polistiren expandat. De la firma Gealan sunt alese ferestrele instalate la bloc și acestea sunt cu profil PVC, au 6 camere termice și geam tripan și dispun de un grad înalt de eficiență termică și fonică. Blocul de apartamente este structurat pe 3 scări locative și toate scările sunt echipate cu ascensoare rapide, de ultimă generație, ce funcționează foarte liniștit și sunt foarte sigure. Accesul în incinta locuințelor se face prin intermediul sistemului cu interfon.

Locurile de parcare din incinta complexului de locuințe „Titan Sun Park 7” sunt organizate subterane, există garaje și parcări exterioare deschise.

Detalii de finisare ale apartamentelor

În blocul rezidențial „Titan Sun Park 7” este conceput un total de 288 proprietăți locative confortabile și primitoare. În vânzare sunt prezentate locuințe cu o cameră de tip Studio și sunt apartamente cu 2, 3 și 4 camere, compartimentate decomandat cu scheme bine proiectate și cu bucătării închise. Suprafața apartamentelor variază între 30 mp și 96 mp și înălțimea tavanelor este de 270 cm. Proprietățile locative se livrează complet finisate și cumpărătorii au posibilitatea de personalizare a apartamentelor și pot alegere modelele finisajelor interioare (în limita bugetului prestabilit). La intrare în fiecare apartament este instalată ușă din metal de la Pinum, de la aceeași firmă sunt instalate și toate ușile interioare. Apartamentele au placaje cu gresie, faianță și parchet laminat. Toate obiectele sanitare necesare sunt instalate în camerele de baie și locuințele au realizat sistemul sanitar cu instalații de la Romstal. Câte o centrală termică de marca italiană Immergas cu puterea de 24 KW este instalată la bucătărie, precum și toate caloriferele sunt instalate și sunt din oțel, iar instalațiile termice din PPR. Sistemul electric este complet realizat și are instalat echipament electric calitativ cu prize, întrerupătoare și cu panou electric autorizat. Apartamentele sunt dotate cu cablu pentru TV și internet și sunt racordate la utilități, au gaz, curent electric, apă și canal și fiecare unitate locativă se contorizează individual.

Pentru a vedea toate facilitățile locuințelor din zona Ozana, sunteți invitați să accesați pagina web a complexului rezidențial „Titan Sun Park 7”, unde sunt oferite toate contactele Dezvoltatorului și de pe care vă puteți programați cu o vizionare la apartamentele noi.

Acest proiect mai este numit și Titan Sun Park.

Unde se află Titan Sun Park 7?

str. Gura Caliței, 26-28, zona Ozana, sector 3, București.

Termen de finalizare Titan Sun Park 7?

imobil 1, imobil 2, imobil 3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Titan Sun Park 7 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Titan Sun Park 7 din București?

Dezvoltătorul Titan Sun Park 7 este – Total Confort.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC