Previzualizare foto – fotografie originală aici

Codrea Estate
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
Drumul Gura Ariesului, 77-85, zona Ozana, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
Drumul Gura Ariesului, 77-85, București (Bloc 1)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Codrea Estate pe hartă București

Drumul Gura Ariesului, 77-85, zona Ozana, Sector 3, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joacă pentru copii, boxe depozitare
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente100
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresupraterană și acoperită
🟧 Regim inalțimeP + 3E
🟧 Securitatebarieră acces
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Total suprafata teren4700 m²
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe45–103 m²

Despre ansamblu rezidențial

Informații utile despre localizarea perfectă a imobilelor

Ansamblul rezidențial „Codrea Estate” este construit în partea de Est a capitalei și se găsește localizat pe Drumul Gura Arieșului la numerele 77- 85, în zona Ozana din sectorul 3 al orașului București. Imediat în apropierea blocurilor locative funcționează o mulțime de puncte de interes comercial: LIDL, Metro Cash & Carry, Auchan, Jumbo, Kika, Decathlon, Dedeman, IKEA și se află complexele sportive „Infinity Sport Arena”, „World Class”, „Gala Gym” și este Terenul de Fotbal ACS Juniorul 2014. Pentru copii funcționează Școlile Gimnaziale Nr. 149, Nr. 92, Nr. 47, Școala Gimnazială cu clasele I-VIII Nr. 20, Școala Privată „Christian Academy” și este Colegiul Tehnic „Costin D. Nenițescu”, de asemenea și pentru micuți în apropiere de complexul locativ sunt creșe și grădinițe.

Blocurile locative sunt construite în apropiere de stațiile de autobuze și tramvaie, iar până la stația de metrou Nicolae Teclu sunt 1,3 km. Este de parcurs o distanță de 9,2 km până la Piața Unirii din București și 12,8 km până la Gara de Nord, iar până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” sunt 25,6 km și 18,4 km până la „Aurel Vlaicu” Aeroport.

Prezentarea complexului rezidențial

Proiectul rezidențial „Codrea Estate” este o comunitate privată de locuințe, ce se extinde pe un teren cu suprafața totală de 4700 mp și este format din trei corpuri de imobil cu aspecte ultra moderne și mega atractive. Regimul de înălțime al blocurilor locative este cu câte un Parter plus 3 Etaje de apartamente. Structura constructivă a imobilelor este formată din cadre din beton armat cu umplutura pereților exteriori și a compartimentărilor din cărămidă. Clădirile locative dispun de un sistem termic exterior calitativ aplicat și au instalate ferestre cu geam termopan și profil PVC. Pentru un confort sporit de trai în complex sunt instalate ascensoare de ultimă generație cu funcționare silențioasă.

Ansamblul rezidențial are prevăzute 71 de boxe de depozitare cu suprafața de câte 5 mp fiecare și oferă 100 de locuri de parcare organizate supraterane și acoperite. Pentru copiii rezidenților există organizate locuri de joacă și sunt plantate spații verzi cu zone de relaxare. La intrare pe teritoriul complexului locativ „Codrea Estate” este instalată barieră de acces.

Dotările și finisajele apartamentelor

În complexul de locuințe „Codrea Estate” sunt proiectate peste 100 de apartamente (câte 35 de proprietăți locative în fiecare bloc). Unitățile locative sunt ergonomic proiectate și disponibile sunt garsoniere cochete și apartamente primitoare cu 2 și 3 camere decomandat compartimentate, suprafața cărora variază între 45 mp și 103 mp. La alegerea cumpărătorilor sunt oferite 4 tipuri de garsoniere cu suprafețele de la 45,89 mp până la 47,01 mp. Apartamentele cu 2 camere sunt proiectate cu 3 modele de planimetrii și au suprafețele de la 64,55 mp până la 67,73 mp, iar suprafața locuințelor cu 3 camere este de 88 mp și 103,24 mp. Apartamentele se vând complet finisate la standardele europene și se predau în folosire beneficiarilor echipate și utilate cu finisaje de „Premium” clasă. Este instalată ușă din metal la intrare în fiecare apartament. Și toate instalațiile electrice, sanitare și termice sunt montate. Apartamentele dispun de câte o centrală termică proprie și au instalații pentru aer condiționat. Toate utilitățile sunt racordate la imobile și sunt instalate individuale contoare pentru electricitate, gaze și apometre.

Pentru a vă informa cu alte detalii utile despre apartamentele noi și pentru consultanțe financiare gratuite, managerii Dezvoltatorului vă stau la dispoziție pentru a vă ajuta să alegeți cel mai potrivit apartament pentru familia Dumneavoastră și vă oferă toate documentele necesare pentru achiziționarea prin creditare ipotecară, creditare imobiliară sau prin credit Prima Casă.

Pe site-ul Dezvoltatorului „Codrea Residence Estate” SRL există posibilitatea de vizionare a locației și a apartamentelor printr-un tur virtual, vă invităm să treceți direct din site-ul nostru pe pagina web a complexului de locuințe „Codrea Estate”.

Acest proiect mai este numit și Codrea Residence Estate.

Unde se află Codrea Estate?

Drumul Gura Ariesului, 77-85, zona Ozana, Sector 3, București.

Termen de finalizare Codrea Estate?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Codrea Estate în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Codrea Estate din București?

Dezvoltătorul Codrea Estate este – Codrea Residence Estate.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC