Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Codrea Estate
în București

Prețul / m2
de la ‍1 082 €
Adresa
Drumul Gura Ariesului, 77-85, zona Ozana, sector 3, București

Schițe și prețuri în Codrea Estate

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 16 mai
Garsonierede la 46.18 m2de la ‍1 083 € / m2de la ‍50 000 €

Codrea Estate pe hartă București

Drumul Gura Ariesului, 77-85, zona Ozana, sector 3, București

Etape dezvoltare

Codrea Estate
bloc 2
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2021
Codrea Estate
bloc 1, bloc 3
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2021

Modalități de achiziție a unui apartament în Codrea Estate

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiloc de joacă pentru copii, boxe depozitare
Încălzirecentrală termică proprie
Liftda
Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
Număr apartamente35
Număr clădiri3
Parcaresupraterană și acoperită
Regim inalțimeP + 3E
Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăbarieră acces

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente45–103 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Informații utile despre localizarea perfectă a imobilelor

Ansamblul rezidențial „Codrea Estate” este construit în partea de Est a capitalei și se găsește localizat pe Drumul Gura Arieșului la numerele 77- 85, în zona Ozana din sectorul 3 al orașului București. Imediat în apropierea blocurilor locative funcționează o mulțime de puncte de interes comercial: LIDL, Metro Cash & Carry, Auchan, Jumbo, Kika, Decathlon, Dedeman, IKEA și se află complexele sportive „Infinity Sport Arena”, „World Class”, „Gala Gym” și este Terenul de Fotbal ACS Juniorul 2014. Pentru copii funcționează Școlile Gimnaziale Nr. 149, Nr. 92, Nr. 47, Școala Gimnazială cu clasele I-VIII Nr. 20, Școala Privată „Christian Academy” și este Colegiul Tehnic „Costin D. Nenițescu”, de asemenea și pentru micuți în apropiere de complexul locativ sunt creșe și grădinițe.

Blocurile locative sunt construite în apropiere de stațiile de autobuze și tramvaie, iar până la stația de metrou Nicolae Teclu sunt 1,3 km. Este de parcurs o distanță de 9,2 km până la Piața Unirii din București și 12,8 km până la Gara de Nord, iar până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” sunt 25,6 km și 18,4 km până la „Aurel Vlaicu” Aeroport.

Prezentarea complexului rezidențial

Proiectul rezidențial „Codrea Estate” este o comunitate privată de locuințe, ce se extinde pe un teren cu suprafața totală de 4700 mp și este format din trei corpuri de imobil cu aspecte ultra moderne și mega atractive. Regimul de înălțime al blocurilor locative este cu câte un Parter plus 3 Etaje de apartamente. Structura constructivă a imobilelor este formată din cadre din beton armat cu umplutura pereților exteriori și a compartimentărilor din cărămidă. Clădirile locative dispun de un sistem termic exterior calitativ aplicat și au instalate ferestre cu geam termopan și profil PVC. Pentru un confort sporit de trai în complex sunt instalate ascensoare de ultimă generație cu funcționare silențioasă.

Ansamblul rezidențial are prevăzute 71 de boxe de depozitare cu suprafața de câte 5 mp fiecare și oferă 100 de locuri de parcare organizate supraterane și acoperite. Pentru copiii rezidenților există organizate locuri de joacă și sunt plantate spații verzi cu zone de relaxare. La intrare pe teritoriul complexului locativ „Codrea Estate” este instalată barieră de acces.

Dotările și finisajele apartamentelor

În complexul de locuințe „Codrea Estate” sunt proiectate peste 100 de apartamente (câte 35 de proprietăți locative în fiecare bloc). Unitățile locative sunt ergonomic proiectate și disponibile sunt garsoniere cochete și apartamente primitoare cu 2 și 3 camere decomandat compartimentate, suprafața cărora variază între 45 mp și 103 mp. La alegerea cumpărătorilor sunt oferite 4 tipuri de garsoniere cu suprafețele de la 45,89 mp până la 47,01 mp. Apartamentele cu 2 camere sunt proiectate cu 3 modele de planimetrii și au suprafețele de la 64,55 mp până la 67,73 mp, iar suprafața locuințelor cu 3 camere este de 88 mp și 103,24 mp. Apartamentele se vând complet finisate la standardele europene și se predau în folosire beneficiarilor echipate și utilate cu finisaje de „Premium” clasă. Este instalată ușă din metal la intrare în fiecare apartament. Și toate instalațiile electrice, sanitare și termice sunt montate. Apartamentele dispun de câte o centrală termică proprie și au instalații pentru aer condiționat. Toate utilitățile sunt racordate la imobile și sunt instalate individuale contoare pentru electricitate, gaze și apometre.

Pentru a vă informa cu alte detalii utile despre apartamentele noi și pentru consultanțe financiare gratuite, managerii Dezvoltatorului vă stau la dispoziție pentru a vă ajuta să alegeți cel mai potrivit apartament pentru familia Dumneavoastră și vă oferă toate documentele necesare pentru achiziționarea prin creditare ipotecară, creditare imobiliară sau prin credit Prima Casă.

Pe site-ul Dezvoltatorului „Codrea Residence Estate” SRL există posibilitatea de vizionare a locației și a apartamentelor printr-un tur virtual, vă invităm să treceți direct din site-ul nostru pe pagina web a complexului de locuințe „Codrea Estate”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Codrea Estate?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Codrea Estate în București?

Se oferă spre vânzare garsoniere.

Cât costă metru pătrat în Codrea Estate?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1082 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în Codrea Estate în București?

Modalități de plata în Codrea Estate: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Codrea Estate?

Codrea Estate – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC