Previzualizare foto – fotografie originală aici

Olimp Sea View
în Mangalia

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Olimp, stațiunea Olimp, Mangalia

Mai detaliat despre blocul

str. Olimp, stațiunea Olimp, Mangalia (Olimp Seaview)
16 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
Indisponibil

Olimp Sea View pe hartă Mangalia

str. Olimp, stațiunea Olimp, Mangalia

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţipiscină, interfon
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Lift3 ascensoare
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente112
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+15E
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Amplasament

Ansamblul rezidențial „Olimp Sea View Apartments” se află dezvoltat pe strada Olimp, în stațiunea Olimp al municipiului Mangalia din județul Constanța. Blocul de apartamente este poziționat pe litoralul Mării Negre și locatarii facilită de plăcerea de a urmări cele mai frumoase răsărituri și apusuri acoperite de valuri și parfumate cu brize. În apropiere de clădirea locativă sunt supermarketuri, sucursale bancare, este un teren de tenis, sunt terase, cafenele, Beach baruri și restaurante.

De la complexul rezidențial „Olimp Sea View Apartments” sunt de parcurs circa 8 km până la Gara din Mangalia și este o distanță de 63 de km până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu, iar până în orașul Constanța sunt de parcurs aproximativ 36 km. .

Detalii tehnice și informații de amenajare a complexului locativ

Ansamblul rezidențial „Olimp Sea View Apartments” este prezentat cu un bloc de apartamente modern, proiectat cu un regim de înălțime cu Subsol plus Parter și plus 15 Etaje. Clădirea de apartamente are o structură de rezistență realizat pe cadre din beton armat cu stâlpi și diafragme și au plasate plăci armate între etaje de 15 cm grosime. Toate închiderile exterioare și interioare sunt realizate din cărămidă Porotherm și compartimentările interioare au grosimea de 11,5 km, grosimea pereților interiori despărțitori dintre apartamente este de 24,5 cm. Pereții perimetrali ai blocului locativ pe partea exterioară sunt izolați termic cu plăci de polistiren de 10 cm. Blocul de apartamente are instalată tâmplărie cu profil PVC și 6 termo camere de la Gealan cu geam termopan. Spațiile comune sunt finisate și la casa scării sunt 3 ascensoare de ultimă generație, ce sunt confortabile și rapide, au funcționare silențioasă și un grad înalt de siguranță. Accesul în incintă este controlat și se face prin sistem cu interfon. Complexul dispune de parcare subterană și există locuri de parcare organizate și supraterane.

Rezidenții complexului de locuințe „Olimp Sea View Apartments” beneficiază de posibilitatea de a petrece timpul la piscina exterioară.

Apartamente

În incinta blocului rezidențial „Olimp Sea View Apartments” sunt concepute în total 112 unități locative, acestea sunt proiectate cu 14 tipuri de scheme și disponibile pentru vânzare sunt locuințe cu o cameră de tip – Studio, apartamente cu 2 și 3 camere și unități locative luxoase și spațioase cu 4 camere de tip – Penthouse. Suprafața utilă a celui mai mic Studio este de 14,4 mp și suprafața utilă a celui mai spațios apartament este de 140,30 mp. Toate locuințele sunt luminoase și primitoare și au înălțimea tavanelor de 270 cm.

Locuințele se vând finisate absolut și predate – la cheie. Apartamentele au pardoselile placate cu parchet și plăci de gresie, iar pereții sunt tencuiți și vopsiți, în camerele de baie și bucătării sunt parțial placați cu faianță. Toate modelele plăcilor de gresie și faianță sunt calitative și sunt alese cu bun gust. De la firma Pinum sunt instalate atât toate ușile interioare cât și ușa de acces. Camerele de baie sunt echipate cu obiecte sanitare alese dintr-o gamă modernă și instalațiile sanitare sunt de la Romstal. Câte o centrală termică proprie este în fiecare apartament (de la firma Immergas cu puterea de 24 KW) și toate caloriferele instalatesunt din oțel, iar instalațiile termice din PPR. Inclus este și sistemul de aer condiționat. Blocul de apartamente este racordat la toate utilitățile și apartamentele au branșament la sistemele de alimentare cu gaze naturale, sunt asigurate cu curent electric, sunt amenajate cu apă curentă și sunt branșate la sistemul de canalizare. Apartamente beneficiază de conectare la internet și televiziune de la RDS & RCS. Și dn ferestrele locuințelor noi se deschid vederi panoramice asupra Mării Negre, de care veți fi îndrăgostiți și mereu ademeniți.

Pentru informații de rezervare și achiziționare, pentru mai multe detalii despre construcție și finisaje și pentru contactele directe ale agenților de vânzări ai Dezvoltatorului, vă invităm să treceți din site-ul nostru direct pe pagina web a complexului rezidențial „Olimp Sea View Apartments”.

S-ar putea să vă intereseze și alte proiecte rezidențiale

Complexuri rezidențiale populare
Acest proiect mai este numit și Olimp Sea View Apartments.

Unde se află Olimp Sea View?

str. Olimp, stațiunea Olimp, Mangalia.

Termen de finalizare Olimp Sea View?

Olimp Seaview – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Olimp Sea View în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Olimp Sea View din Mangalia?

Dezvoltătorul Olimp Sea View este – Total Confort.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC