Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Olimp Seaview
în Mangalia

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Olimp, stațiunea Olimp, Mangalia

Olimp Seaview pe hartă Mangalia

str. Olimp, stațiunea Olimp, Mangalia

Etape dezvoltare

Olimp Seaview
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat1 trimestrul 2021

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţipiscină, interfon
Lift3 ascensoare
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente112
Număr clădiri1
Parcaresubterană și supraterană
Regim inalțimeS+P+15E
Structură rezistențăbeton armat
Tip imobilbloc locuințe

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
Suprafața apartamente14–140 mp utili

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasament

Ansamblul rezidențial „Olimp Sea View Apartments” se află dezvoltat pe strada Olimp, în stațiunea Olimp al municipiului Mangalia din județul Constanța. Blocul de apartamente este poziționat pe litoralul Mării Negre și locatarii facilită de plăcerea de a urmări cele mai frumoase răsărituri și apusuri acoperite de valuri și parfumate cu brize. În apropiere de clădirea locativă sunt supermarketuri, sucursale bancare, este un teren de tenis, sunt terase, cafenele, Beach baruri și restaurante.

De la complexul rezidențial „Olimp Sea View Apartments” sunt de parcurs circa 8 km până la Gara din Mangalia și este o distanță de 63 de km până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu, iar până în orașul Constanța sunt de parcurs aproximativ 36 km. .

Detalii tehnice și informații de amenajare a complexului locativ

Ansamblul rezidențial „Olimp Sea View Apartments” este prezentat cu un bloc de apartamente modern, proiectat cu un regim de înălțime cu Subsol plus Parter și plus 15 Etaje. Clădirea de apartamente are o structură de rezistență realizat pe cadre din beton armat cu stâlpi și diafragme și au plasate plăci armate între etaje de 15 cm grosime. Toate închiderile exterioare și interioare sunt realizate din cărămidă Porotherm și compartimentările interioare au grosimea de 11,5 km, grosimea pereților interiori despărțitori dintre apartamente este de 24,5 cm. Pereții perimetrali ai blocului locativ pe partea exterioară sunt izolați termic cu plăci de polistiren de 10 cm. Blocul de apartamente are instalată tâmplărie cu profil PVC și 6 termo camere de la Gealan cu geam termopan. Spațiile comune sunt finisate și la casa scării sunt 3 ascensoare de ultimă generație, ce sunt confortabile și rapide, au funcționare silențioasă și un grad înalt de siguranță. Accesul în incintă este controlat și se face prin sistem cu interfon. Complexul dispune de parcare subterană și există locuri de parcare organizate și supraterane.

Rezidenții complexului de locuințe „Olimp Sea View Apartments” beneficiază de posibilitatea de a petrece timpul la piscina exterioară.

Apartamente

În incinta blocului rezidențial „Olimp Sea View Apartments” sunt concepute în total 112 unități locative, acestea sunt proiectate cu 14 tipuri de scheme și disponibile pentru vânzare sunt locuințe cu o cameră de tip – Studio, apartamente cu 2 și 3 camere și unități locative luxoase și spațioase cu 4 camere de tip – Penthouse. Suprafața utilă a celui mai mic Studio este de 14,4 mp și suprafața utilă a celui mai spațios apartament este de 140,30 mp. Toate locuințele sunt luminoase și primitoare și au înălțimea tavanelor de 270 cm.

Locuințele se vând finisate absolut și predate – la cheie. Apartamentele au pardoselile placate cu parchet și plăci de gresie, iar pereții sunt tencuiți și vopsiți, în camerele de baie și bucătării sunt parțial placați cu faianță. Toate modelele plăcilor de gresie și faianță sunt calitative și sunt alese cu bun gust. De la firma Pinum sunt instalate atât toate ușile interioare cât și ușa de acces. Camerele de baie sunt echipate cu obiecte sanitare alese dintr-o gamă modernă și instalațiile sanitare sunt de la Romstal. Câte o centrală termică proprie este în fiecare apartament (de la firma Immergas cu puterea de 24 KW) și toate caloriferele instalatesunt din oțel, iar instalațiile termice din PPR. Inclus este și sistemul de aer condiționat. Blocul de apartamente este racordat la toate utilitățile și apartamentele au branșament la sistemele de alimentare cu gaze naturale, sunt asigurate cu curent electric, sunt amenajate cu apă curentă și sunt branșate la sistemul de canalizare. Apartamente beneficiază de conectare la internet și televiziune de la RDS & RCS. Și dn ferestrele locuințelor noi se deschid vederi panoramice asupra Mării Negre, de care veți fi îndrăgostiți și mereu ademeniți.

Pentru informații de rezervare și achiziționare, pentru mai multe detalii despre construcție și finisaje și pentru contactele directe ale agenților de vânzări ai Dezvoltatorului, vă invităm să treceți din site-ul nostru direct pe pagina web a complexului rezidențial „Olimp Sea View Apartments”.

Unde se afla Olimp Seaview?

str. Olimp, stațiunea Olimp, Mangalia.

Termen de finalizare Olimp Seaview?

Olimp Seaview – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Olimp Seaview.

Cine este dezvoltatorul Olimp Seaview în Mangalia?

Dezvoltator Olimp Seaview – Total Confort.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC