Previzualizare foto – fotografie originală aici

Astorium My Home
în București

Prețul / m2
de la ‍1 156 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
Drumul Gura Ariesului, 47-57, zona Ozana, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocuri

Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
Drumul Gura Ariesului, 47-57 (Bloc 2)
12 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Necunoscut

Schițe și prețuri în Astorium My Home

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 3 octombrie 2022
1 camere42.64–43.12 m2de la ‍1 250 € +TVA / m2de la ‍53 300 € +TVA
2 camere69.08–76.49 m2de la ‍1 191 € +TVA / m2de la ‍82 896 € +TVA
3 camere88.72–110.97 m2de la ‍1 156 € +TVA / m2de la ‍108 200 € +TVA
4 camere110.12–212.77 m2de la ‍1 019 € +TVA / m2de la ‍134 122 € +TVA
Penthouse-uri129.68–154.65 m2de la ‍1 073 € +TVA / m2de la ‍139 135 € +TVA
Penthouse-uri 3 camerede la 140.36 m2prețul se clarifică

Astorium My Home pe hartă București

Drumul Gura Ariesului, 47-57, zona Ozana, Sector 3, București

Modalități de achiziție a unui apartament în Astorium My Home

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţispații comerciale, video-interfon,
🟧 Încălzireîncalzire prin pardoseală, centrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Număr apartamente458
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+11E
🟧 Securitatesupraveghere video, bariere
🟧 Tip imobilblocuri locuințe

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet cu posibilitatea alegerii finisajelor
🟧 Număr cameregarsoniere, 1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, penthouse
🟧 Suprafața locuințe47–360 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizarea imobilelor

În zona de Est a capitalei se află dezvoltat complexul de locuințe „Astorium My Home”. Imobilele sunt localizate într-o zonă în continuă dezvoltare și se poziționează pe Drumul Gura Arieșului, la numerele 47–57, în zona Ozana din sectorul 3 al orașului București. Imediat în apropierea complexului de locuințe se află magazinele Metro, Dedeman, Decathlon, Kika, IKEA și sunt hipermarketurile Auchan, Jumbo și Kaufland. De la casele noi este o distanță de 2 km până la Parcul Teilor și este acces ușor și rapid către o mulțime de grădinițe, școli și licee din această zonă. Ansamblul rezidențial dispune de ieșire directă către Bulevardul Theodor Pallady și are acces rapid către mijloacele de transport în comun. Stația de autobuz Policolor și stația de metrou Nicolae Teclu se află la o distanță de circa 1000 de metri, unde se ajunge în maxim 11 minute pietonal. Piața Unirii din București se află la o distanță de 8,9 km și sunt 12,5 km până la Gara de Nord. Aeroportul internațional „Henri Coandă” este la 25,3 km și sunt 18,1 km până la Aeroportul internațional „Aurel Vlaicu”.

Complex rezidențial de tip – cartier privat

Pe un teren generos cu suprafața totală de 21 563 mp este dezvoltat ansamblul rezidențial „Astorium My Home”. Proiectul locativ este compus din 3 blocuri de locuințe cu un regim de înălțime de Subsol plus Parter și plus 11 Etaje locative. Structura de rezistență a imobilelor este formată din cadre din beton armat cu toate închiderile realizate din cărămidă Porotherm Profi. Clădirile locative sunt calitativ construite și sunt perfect izolate termic. Ferestrele instalate sunt foarte mari, sunt din profil PVC de calitate înaltă de marca Salamander și au geam termopan de un grad superior de eficiență termică și fonică. Imobilele au instalate ascensoare moderne și rapide, ce funcționează ultra silențios. În incinta complexului de locuințe sunt proiectate 9 spații comerciale cu suprafața totală de 1800 mp și sunt 5350 mp de spații verzi. Pentru cei mai mici locatari există amenajate locuri de joacă, există organizate piste pentru biciclete și sunt diverse spații de relaxare.

În complexul rezidențial „Astorium My Home” parcările sunt organizate subterane și supraterane supraetajate. Accesul în incinta cartierului de locuințe se face prin barieră de acces și locuințele au instalate video interfoane. Teritoriul ansamblului rezidențial este video supravegheat.

Apartamente

În complexul de locuințe „Astorium My Home” sunt 550 de unități locative cu scheme proiectate inteligent și au variate planimetrii cu suprafețe de la 47 mp până la 360 mp. În vânzare sunt prezentate garsoniere decomandate, studio-uri, apartamente cu 2, 3, 4 camere și locuințe de tip Penthouse, toate beneficiind de terase generoase și balcoane spațioase cu partiții din sticlă securizată. Imobilele se predau complet finisate și toate materialele interioare folosite sunt prezentate la alegere cumpărătorilor. Tavanele și pereții interiori sunt tencuiți, gletuiți și finisați cu vopsea lavabilă rezistentă la uzură. Pardoselile sunt placate cu parchet laminat multistratificat și toate ușile interioare sunt instalate și ușile exterioare dispun de un grad înalt de securitate și sunt din metal. Pentru finisarea camerelor de baie și a bucătăriilor sunt folosite plăcile de gresie și faianță. Toate obiectele sanitare sunt dotate și întreg sistemul sanitar este complet realizat și are toate instalațiile integrate în pereți. Sistemul de încălzire este instalat prin pardoseală cu țevi de la Romstal, ce au o garanție de 15 ani. Și sistemul electric este complet realizat cu instalații din cupru, cu prize și întrerupătoare montate plus este realizat sistemul de climatizare – AC.

Fiecare cumpărător beneficiază de suport și consultanță financiară din partea brokerilor și managerilor financiari ai Dezvoltatorului, care vă stau la dispoziție pentru a vă ajuta la alegerea dintre cele mai flexibile metode de plată acceptate (creditare ipotecară/imobiliară/nevoi personale sau plata cash).

Pentru mai multe detalii despre apartamentele noi, vă rugăm să accesați site-ul web al complexului rezidențial „Astorium My Home”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email

Pune o întrebare despre complexul rezidențial Astorium My Home

Întrebarea ta.
Conectați-vă pentru completarea datelor de contact
Mesaj
Obțineți prin e-mail noutăți despre acest complex rezidențial
Făcând click pe "Trimite", ești de acord cu prelucrarea datelor personale
Numele dvs.
Email
Numărul de telefon
Îți place Complexul Rezidențial Astorium My Home?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Astorium My Home în București?

Cât costă metru pătrat în Astorium My Home?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 156 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Astorium My Home în București?

Modalități de plata în Astorium My Home: Credit ipotecar, Credit imobiliar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Astorium My Home?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3 – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC