Previzualizare foto – fotografie originală aici

The Norm Tower
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Horia Macelariu, 24, zona Băneasa, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocul

str. Horia Macelariu, 24, București (The Norm Tower)
9 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

The Norm Tower pe hartă București

str. Horia Macelariu, 24, zona Băneasa, Sector 1, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiinterfon, parc, supermarket
🟧 Încălzirecentrală pe gaz marca Viessmann, sistem de încălzire în pardoseală
🟧 Liftlift marca Schindler
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou
🟧 Număr apartamente13
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareexterioară
🟧 Regim inalțimeP+8E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe82.39–195 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasat prestigios lângă parc

În una din cele mai întrebate și sigure zone din capitală, în partea de Nord a orașului București, în imediata apropiere a parcului Herăstrău, la sectorul 1, pe strada Amiral Horia Măcelariu, la numărul 24, se află localizat ansamblul rezidențial „The Norm Tower”. Complexul locativ este amplasat foarte comod, într-o zonă verde, de unde este acces către multe puncte comerciale, instituții financiare și organizații medicale.

În această zonă funcționează diverse restaurante, cofetării, terase, magazine, școli, licee, grădinițe, policlinici, sunt numeroase bănci și saloane de înfrumusețare. Mai jos sunt enumerați doar unii din vecinii importanți ai complexului: Oficiu Poștal, Secția de Poliție, Spitalul Privat „Medicover”, Școala Muzicală, Școala Privată „MEA”, Colegiul Tehnologic „Viaceslav Harnaj”, Grădinița nr. 283, market-urile „Mega Image” și „LIDL”. Centrul Comercial „Băneasa Shopping City” este localizat la doar 3,4 km de la complexul locativ „The Nord Town”. Aeroportul din Otopeni „Henri Coandă” se află la 9,8 km. Aeroportul Băneasa este la o distanță de 1,4 km (pe jos). Până la Gara de Nord din București sunt de parcurs 7,6 km. Și sunt 9,9 km de la blocul locativ „The Norm Tower” până la Piața Unirii.

Prezentare și scurtă descriere a ansamblului rezidențial

Complexul rezidențial „The Norm Tower” este un imobil unic, prezentat într-un stil arhitectural modern și finisat în culori deschise cu finisaje durabile și calitative. Blocul locativ este înălțat din beton și cărămidă cu compartimentare din gips – carton și facilită de o grădină privată pe acoperișul casei de apartamente. Imobilul rezidențial dispune de ferestre instalate din profil din aluminiu „Aluprof” de tip „floor to ceiling”, ce oferă senzația de libertate și lumină naturală la maxim, deoarece au deschidere de până la 6 metri.

Glafurile exterioare sunt efectuate din piatră naturală. Pentru circulația verticală in interiorul blocului rezidențial locatarii beneficiază de un lift silențios produs de firma „Schindler”, care circulă până la toate nivelele casei. Clădirea rezidențială beneficiază de un sistem modern de iluminat pe exterior și dispune de sistem de video-interfonie instalat la intrarea principală în bloc. În grădina privată (de pe acoperiș) a complexului sunt perfect amenajate locuri de relaxare și petrecere plăcută a timpului liber locatarilor și oaspeților acestora. Locurile de parcare a transportului rezidenților sunt bine securizate.

Prezentarea apartamentelor exclusiviste

Complexul locativ „The Nord Town” dispune de 13 proprietăți locative de top, prezentate cu cele mai moderne cheme de două și trei camere și cu finisaje luxoase pentru interior. În bloc există un apartament cu 5 camere, ce este amplasat singur pe tot nivelul locativ.

Toate materialele de finisare, instalațiile, dotările și accesoriile sunt oferite de la cei mai buni și renumiți producători din lume. Pentru camerele de baie sunt alese și instalate obiecte sanitare contemporane de la firma „Villeroy&Boch” cu baterii „Bruma”. Pardoselile blocurilor sanitare sunt placate cu ceramică de la „Ceramica Atlas Concorde”, iar mozaicul pereților este prezentat de la firma italiană „Pocelanosa”. În restul încăperilor pardoselile sunt finisate cu parchet triplu stratificat „Volunta” semi masiv efectuat din lemn (stejar). Pereții camerelor sunt nivelați și sunt finisați cu tencuieli decorative și tapet de artă din colecția „Oxide” de culoare arămie. Pereții bucătăriilor sunt finisați în combinație cu zugrăveală decorative, ce armonios se combină cu piatra naturală.

Ușile instalate în interiorul și la exteriorul apartamentelor sunt din colecția PINUM, ușile interioare sunt din lemn, iar ușa de acces este din metal. Sistemul de ventilație și condiționare (prin ventilo-convectoare) al imobilelor este prin sistem „Mitsubishi”. Centralele termice, ce sunt instalate în fiecare apartament sunt de marca „Viessmann” și sunt montate toate instalațiile pentru sistemul de încălzire al locuințelor prin pardoseală. Sistemul de încălzire al apartamentelor este combinat – prin pardoseală și prin electro - convector. Imobilele au conectate toate utilitățile și dispun de contoare și apometre individuale.

Dezvoltatorul și antreprenorul general al ansamblului rezidențial „The Nord Town” are o experiență de mai mult de 20 de ani în domeniul construcțiilor imobiliare și dispune de obiecte finisate la cheie cu design-uri și arhitectură inovativă - compania „Centinium Development”. Contactele directe ale Dezvoltatorului și alte informații de care ați rămas interesați, despre apartamente, finisare, echipamente și metode de plată, le puteți ușor afla de pe site-urile web ale complexului rezidențial „The Nord Town” și ale Dezvoltatorilor - companiile „Centinium Development” și „Premium Home Center”.

Acest proiect mai este numit și The Norm Tower Residence, Norm Tower Macelariu, Norm Tower.

Unde se află The Norm Tower?

str. Horia Macelariu, 24, zona Băneasa, Sector 1, București.

Termen de finalizare The Norm Tower?

The Norm Tower – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în The Norm Tower în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul The Norm Tower din București?

Dezvoltătorul The Norm Tower este – Premium Home Center, Centinium Development.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC