Previzualizare foto – fotografie originală aici

Maison 10
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
Aleea Tomești, 10, zona Berceni, Sector 4, București

Mai detaliat despre blocuri

aleea Tomești, 10, zona Berceni, Sector 4, București (Bloc 1)
8 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
aleea Tomești, 10, zona Berceni, Sector 4, București (Bloc 2)
8 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Maison 10 pe hartă București

Aleea Tomești, 10, zona Berceni, Sector 4, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftlift marca Schindler
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente84
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeP+7E
🟧 Securitatenu
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă și beton armat

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe27.98–72.11 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare

Proiectul locativ „Maison 10” se află amplasat în zona Berceni, pe strada Aleea Tomești, București, în apropiere de supermarket-uri, centre comerciale, parcuri, spații și locuri de joacă, grădinițe și școli. În apropiere de doar câteva minute de mers pe jos se află stația de Metrou Apărătorii Patriei și RATB, de la complex sunt conexiuni către zonele orașului. În vecinătatea imediată se află Universitatea „Spiru Haret”.

Concept complex

Complexul locativ se prezintă cu un bloc de apartamente construit cu un parter și plus 7 etaje locative. Construcția imobilului este efectuată conform celor mai înalte standarde de siguranță și cu utilizarea a celor mai calitative materiale de construcții. Spațiile interioare comune sunt finisate iar scările interioare sunt placate cu granit. Accesul la etaje se efectuează confortabil, ușor și repede prin ascensoarele de firma Schindler, care dispun de capacitatea de ridicare a 6 persoane și asigură un nivel înalt de fiabilitate. Glafurile exterioare sunt confecționate din piatră naturală, materialul pentru glafurile interioare este de tip lemnos compozit tip Helopal. Tâmplăria montată este cu 6 camere de la Gealan.

Tipuri de apartamente, dotări și finisaje

Un număr de 84 de unități locative sunt prezentate în ansamblul rezidențial „Maison 10”, locuințele sunt oferite cu o cameră, cu 2 camere și cu 3 camere. Cu suprafața de 27,98 mp pentru garsonierele cochete. Cu suprafața de la 44,41 mp și până la 66,90 mp sunt oferite pe piață apartamentele cu 2 camere moderne și confortabile. Și locuințele cu 3 camere dispun de suprafața de la 67,95 mp și până la 72,11 mp. Apartamentele se predau finisate și dispun de astfel de dotări și instalații: Încălzire – prin centrală termică proprie de apartament cu cameră etanșă și tiraj forjat de marcă Beretta, care se instalează pe perete. Climatizare – de tip inverter cu aparate de aer condiționat silențioase „Mitsubishi”, care funcționează pentru aer cald atunci când la exterior sunt până la -15 grade. Pardoseli – placate cu parchet laminat și gresie ceramică antiderapantă pentru băi și bucătării. Gresia ceramică este prezentată de către Imola și astfel de plăci sunt utilizare pentru pavaje și la căptușirea zidurilor. La intrare – montată ușa de acces din metal sau din lemn de la Pinum. Ușile interioare Pinum la fel sunt montate și sunt oferite de tip – celulare. Camerele de baie – complet dotate și echipate cu obiecte sanitare contemporane, de import, de la furnizorul internațional – Ideal Standard. Cablaj și prize pentru sistemele de comunicații – este televiziune și internet prin fibră optică. Sunt dezvoltate proiecte individuale de design interior pentru fiecare apartament, gratuit pentru fiecare cumpărător.

Dezvoltatorii ansamblului rezidențial „Maison 10” sun companiile: „Tahoma Bautrupp” și „Centinium Construction”.

Pentru a vă programa la o vizionare la apartamentul de vis, pentru a vedea mai multe informații utile despre proiectul locativ, pentru a afla informații depline despre finisaje și despre dezvoltatorii ansamblului rezidențial „Maison 10”, accesați pagina web a acestuia. Sunteți așteptați cu drag!

Acest proiect mai este numit și Maison 10 Residence, Complex Maison 10.

Unde se află Maison 10?

Aleea Tomești, 10, zona Berceni, Sector 4, București.

Termen de finalizare Maison 10?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Maison 10 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Maison 10 din București?

Dezvoltătorul Maison 10 este – Centinium Development, Tahoma Bautrupp.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC