Previzualizare foto – fotografie originală aici

Herastrau Parkview
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Capriorilor, 5B, zona Băneasa, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocul

str. Capriorilor, 5B, București (Herastrau Parkview)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
Indisponibil

Herastrau Parkview pe hartă București

str. Capriorilor, 5B, zona Băneasa, Sector 1, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Încălzirecentrala termica proprie, aer condiționat inclus, încălzire în pardoseală
🟧 Lift2 ascensoare
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțime 2S+D+P+6E
🟧 Securitatevideointerfon
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela alb
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, duplexuri
🟧 Suprafața locuințe81.30–116.7 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locația și descrierea zonei de amplasare a complexului

În Nordul capitalei, în cea mai dorită zonă - zona Băneasa se găsește situat Ansamblul cu locuințe „Herăstrău ParkView”, cu adresa pe strada Căpriorilor, la numărul 5B, în sectorul 1 din orașul București.

În apropiere de complex se află Lacul și Parcul Herăstrău, este Ambasada Republicii Armenia, Ambasada Republicii Irak, este un sector de Poliție și Oficiu Poștal, sunt bănci, stații de alimentare și multe zone de shopping, centre comerciale, restaurante, cafenele și cluburi de noapte. Locatarii facilită de acces rapid către Piața Băneasa, la supermarket-urile LIDL și Mega Image, nu departe este centrul comercial Băneasa Shopping City” și centrul comercial „Promenada Mall”. Rezidenții au la îndemână sala de sport „VibeOn Fitness Club”, Clubul (bazinul) Aqua Sport, sala de sport „Fit & Go” și sunt câteva minute pe jos până la clubul sportiv „700 Fit Club”, aici nu departe de casă sunt saloane de înfrumusețare și în această zonă funcționează farmacii, este Spitalul „Medicover”, Spitalul Băneasa Regina Maria, centrul medical „Neolife”, Clinica de chirurgie plastică „Lascăr”, Clinica „Estetica Med” și „iDentity Clinic”.

Colegiul Tehnologic „Viaceslav Harnaj” se află la doar 47 de metri față de casa locativă și unde se ajunge în mai puțin de 2 minute, Grădinița Nr. 283 se află la 260 de metri față de casa locativă, nu departe este Grădinița și Școala Primară Rose Mary 2, Grădinița nr. 122, Grădinița lui David, organizația preșcolară „Kids Club Băneasa”, Școala Gimnazială Nr. 7, Școala Gimnazială Nr. 6, Școala Germană din București și Colegiul Tehnic de Aeronautică „Henri Coandă” (1,4 km pietonal).

În apropiere de complexul locativ circulă mijloace de transport în comun cu rute de autobuze. Călătorii la fel se vor bucura de o astfel de zonă de amplasare, deoarece până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” este o mică distanță de 1,6 km, până la Aeroportul „Henri Coandă” sunt 9,8 km, Grădina Zoologică se află la 6,7 km, până în centrul Bucureștiului și până la Gara de Nord sunt 8 -10 km.

Prezentare și detalii de amenajare a complexului

Proiectul rezidențial exclusivist „Herăstrău ParkView” se prezintă cu o clădire de o structură arhitecturală ultra modernă, cu un aspect captivant și foarte atractiv. Regimul de înălțime al clădirii complexului rezidențial este structurat cu un Subsol plus Demisol plus Parter și plus 6 Etaje și acesata este realizată într-un design modern și prevăzută cu spații comerciale la parterul imobilului.

Structura de rezistență a întregii construcții este realizată pe cadre din beton armat și toate închiderile exterioare, pereții interiori și compartimentările sunt realizate din cărămidă de tip Porotherm. Fațada imobilului este ventilată și este placată cu plăci din materiale moderne de culori deschise și nuanțe calde. Tâmplăria exterioară instalată la clădirea rezidențială este cu profil din aluminiu și are geam termopan în trei foi de un nivel înalt de eficiență termică și fonică.

Blocul rezidențial are instalate două ascensoare moderne, de un nivel înalt de siguranță, care au capacitatea de funcționare liniștită și rapidă. Toate spațiile comune, casa scării, holurile și coridoarele comune sunt perfect finisate cu materiale calitative în stiluri plăcute și primitoare.

Locurile de parcare se află organizate în două nivele la subteran și la demisolul clădirii, în total în complexul locativ „Herăstrău ParkView” sunt amenajate 90 de locuri de parcare.

Pentru un nivel mai înalt de securitate și pentru intimitate sporită, fiecare locuință este echipată cu câte un video interfon. Și de asemenea locatarii beneficiază de serviciu de administrare a imobilului și pentru o viața liniștită și păzită întreg complexul rezidențial este supravegheat video. Toate căile de acces către clădire sunt asfaltate și dispun de iluminat stradal.

Apartamente la cele mai înalte standarde

Cele mai moderne, spațioase și luminoase apartamente sunt prezentate în incinta ansamblului rezidențial „Herăstrău Parkview”. Unitățile rezidențiale sunt proiectate într-o gamă largă de scheme funcționale cu 2, 3, 4 camere și cu locuințe de tip Duplex (cu 3, 4 și 5 camere). În total ansamblul locativ dispune de 72 de proprietăți locative perfect proiectate, unde fiecare detaliu este bine gândit pentru a le face nu numai funcționale dar și la maxim de primitoare.

  • Proiectul deține 43 de apartamente cu 2 camere, ce dispun de suprafața de la 66,5 mp până la 74,2 mp;
  • Există organizate 19 unități locative cu 3 camere, suprafața cărora este cuprinsă între 95,5 mp și 107,6 mp;
  • Unicul apartament cu 4 camere este proiectat cu mărimea de 169,8 mp;
  • În total sunt oferite 9 locuințe de tip Duplex cu suprafața de la 141,1 mp și până la 186,2 mp.

Toate apartamentele sunt luminoase datorită spațiilor amplu vitrate și sunt foarte luxoase datorită fiecărui element folosit și datorită materialelor alese grijuliu cu o mare atenție la producere, calitate și aspect. Pentru formarea căminului de „acasă” designerii proiectului au pus accentul pe cele mai calde culori și nuanțe ușoare aplicate în stiluri sofisticate de design. Fiecare apartament este pregătit pentru o viață nouă, frumoasă și stă în așteptarea locatarilor pentru ai întâmpina cu cele mai armonioase finisaje de lux. Locuințele se predau cumpărătorilor nemobilate și momentul plăcut de personalizare a viitorului loc de trai este oferit rezidenților.

Pardoselile apartamentelor sunt turnate calitativ și sunt placate cu parchet laminat, gresie și marmură, în dependență de încăpere. Pereții interiori sunt ideal nivelați, prelucrați, tencuiți și vopsiți calitativ cu vopsea lavabilă sau placați cu gresie de import, în dependență de cameră. Toate ușile interioare, ce sunt instalate la camere sunt confecționate din lemn, iar ușile de acces instalate la intrare în fiecare locuință sunt din metal. De asemenea locatarii primesc apartamente cu toate terasele la fel finisate și complet utilate.

Toate apartamentele dispun de instalații sanitare, electrice și termice. Locuințele sunt echipate cu obiectele sanitare necesare în blocurile sanitare, dispun de centrale termice proprii pentru asigurarea locuințelor cu căldură autonomă și sistemul de încălzire este instalat prin pardoseală. Sistemul de aer condiționat este instalat în fiecare apartament și este condus până în fiecare cameră.

Întreg blocul de imobile este racordat la utilități și locatarii sunt asigurați cu apă, gaze naturale, curent electric și sistem de canalizare. Pentru controlul consumului utilităților în fiecare apartament sunt instalate separat contoare de gaz, contoare de electricitate și apometre. De asemenea locuințele sunt echipate cu cablaje și prize pentru TV, internet prin fibră optică și fir de telefon.

Apartamentele ansamblului locativ oferă nu numai confort dar și priveliști fermecătoare și din ferestrele apartamentelor complexului rezidențial „Herăstrău ParkView” se deschid vederi admirabile și surprinzătoare asupra Parcului Herăstrău.

Ansamblul rezidențial „Herăstrău ParkView” este dezvoltat de către compania „Crystal Investment”, care în principal pune accentele pe aspectele estetice și stilurile moderne contemporane ale locuințelor construite, care se bazează pe cele mai calitative materiale de construcții și utilități în conformitate cu toate standardele internaționale. Pentru realizarea construcțiilor sale compania „Crystal Investment” alege locații de top cu vecinătăți importante și ușor accesibile. Cu mândrie Dezvoltatorul poate prezenta și alte obiecte ideal finisate din București așa ca: Crystal Pipera, Crystal Palace Hotel, Crystal Sebastian, Nord City ș.a.

Biroul de vânzări a luxoaselor apartamente din Nordul capitalei se află la aceeași adresă cu ansamblul rezidențial și vă invită să veniți cu o vizită pentru a vedea personal locuințele perfecte, finisajele excepționale, echipajele și utilitățile calitative ale apartamentelor complexului rezidențial „Herăstrău ParkView”. Nu ezitați posibilitatea de a locui fericiți în unul din cele mai dorite ansambluri rezidențiale, contactele căruia le găsiți afișate pe web site-ul Dezvoltatorului, unde aveți posibilitatea de a trece cu o singură mișcare direct de pe site-ul nostru.

Acest proiect mai este numit și Park view Herastrau.

Unde se află Herastrau Parkview?

str. Capriorilor, 5B, zona Băneasa, Sector 1, București.

Termen de finalizare Herastrau Parkview?

Herastrau Parkview – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Herastrau Parkview în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Herastrau Parkview din București?

Dezvoltătorul Herastrau Parkview este – Crystal Investment.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC