Previzualizare foto – fotografie originală aici

Record Park
în Cluj-Napoca

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Onisifor Ghibu, 20A, cartier Mărăști, Cluj Napoca

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
str. Onisifor Ghibu, 20A, cartier Mărăști, Cluj Napoca (Bloc 1)
7 etaje
Indisponibil
tr. 4 2019
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil
Faza construcție
str. Onisifor Ghibu, 20A, cartier Mărăști, Cluj Napoca (Bloc 2)
7 etaje
Indisponibil
tr. 4 2019
Finalizat în 2021 tr. 1
Indisponibil
Faza construcție
str. Onisifor Ghibu, 20A, cartier Mărăști, Cluj Napoca (Bloc 3)
7 etaje
Indisponibil
tr. 4 2019
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Record Park pe hartă Cluj-Napoca

str. Onisifor Ghibu, 20A, cartier Mărăști, Cluj Napoca

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţisala fitness, piscină, spații comerciale, grădiniță
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente236
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresubterana, 230 locuri
🟧 Regim inalțime2S+P+6E
🟧 Securitatesecuritate 24/7
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Înălțime plafoane2.80 m
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe67–110 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare perfectă

În cartierul Mărăști din orașul Cluj – Napoca, pe strada Onisifor Ghibu, la numărul 20A, se găsește mândru amplasat ansamblul rezidențial „Record Park”. În complexul de locuințe este o atmosferă calmă cu multă liniște, deoarece până la locuințe nu ajunge zgomotul bulevardului și imobilele se află situate chiar pe malul Canalului Morii.

Complexul de locuințe se învecinează cu clădirea de birouri „The Office” și are în apropiere o mulțime de cafenele și restaurante, nu departe se află supermarket-ul LIDL, este Institutul de Hematologie, centrul medical „SCM Medfarm Grup”, cabinete medicale, sunt farmacii, saloane de înfrumusețare, este sala de gimnastică „Sonia Iovan” și centrul sportiv „Oncos Tonus Gym”.

În fața complexului se află Liceul Teoretic „Avram Iancu” și în această zonă funcționează: Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu”, Colegiul de Muzică „Sigismund Toduță”, Colegiul Tehnic de Construcții „Anghel Saligny”, Universitatea Tehnică De ECO-Management, Facultatea de Matematică și informatică a UBB, Grădinița Reformată Nr.1 și Happy Junior Club.

Distanțe reale și tipul petrecut în drum către punctele de interes: ansamblul rezidențial „Record Park” este bine conectat la rețeaua cu mijloace de transport în comun și este nu numai ușor accesibil, dar și oferă rezidenților posibilitatea de a petrece puțin timp în drum către alte puncte de interes din oraș. Sunt doar 15 minute pietonal până în centrul vechi al orașului Cluj – Napoca și se parcurg numai 1,4 km; Gara Centrală se află situată la 2,1 km față de complex, unde se ajunge în cel mult 26 de minute pe jos; până la Aeroportul Internațional din Cluj „Avram Iancu” sunt 7,7 km, unde se ajunge în 15-20 de minute cu mașina; sunt 10 minute până la zona industrială și circa 17 minute până la Cartierul Florești.

Caracteristica generală a complexului

Pe un teren de 17 300 mp este dezvoltat (în două faze) ansamblul rezidențial „Record Park” și în total complexul are construită o suprafață de 37 000 mp. În compoziția ansamblului sunt prevăzute două clădiri rezidențiale modern proiectate la nivelul celor mai exigente cerințe și la cele mai înalte standarde europene. Blocurile rezidențiale sunt compuse din Două Subsoluri plus Un Parter și au câte 6 Etaje locative.

La construcție este folosit betonul armat de calitate superioară, în baza structurii de rezistență stau stâlpii din oțel, piloții secanți și planșeele. Scările locative sunt echipate cu cele mai bune ascensoare, care sunt alese de la producători cu renume și funcționează nu numai rapid dar și foarte liniștit. În incinta ansamblului rezidențial sunt incluse atât unități locative, spații de birouri cât și zone de retail. Spațiile de birouri sunt proiectate cu o suprafață totală de 12 000 mp, iar suprafețelor de menire comercială și de serviții sunt dedicați circa 1000 de mp.

În incinta complexului rezidențial de menire mixtă „Record Park” sunt amenajate cu o mare grijă și cu un bun gust aproximativ 7000 mp de spații verzi. Pentru buna dispoziție a locatarilor, în curtea interioară a complexului se află organizată o piscină deschisă, care beneficiază de un acoperiș retractabil și pentru o stare perfectă de sănătate în interiorul ansamblului se află organizată o sală de sport „World Class” și în total sunt dedicați 1200 de metri pătrați spațiilor sportive. De asemenea locatarii și vizitatorii au la dispoziție diverse magazine, piațetă și spații cu oferte de servicii, este un restaurant și cafenele. Ochii se bucură de o mulțime de spații plantate verzi cu zonă de promenadă pe malul canalului și câteva poduri ce sunt construite peste canal. Iar pentru cei mai micuți locatari este organizată o grădiniță și există amenajate locuri de joacă. În incinta ansamblului este organizat și un centru de artă și o zonă de co-working situată în două clădiri ale fostei fabrici, care au fost restaurate, dar și unde a fost păstrată o parte din istorie – un perete original.

Curtea complexului este proiectată exclusiv pietonală și toate autovehiculele vor fi îndreptate către zona de parcare, care are capacitatea de a găzdui peste 400 de locuri de parcare, ce se află organizate în subteran și sunt poziționate în două nivele. Întreg ansamblul rezidențial „Record Park” este păzit 24 de ore din 24.

Apartamente energetic eficiente și plăcute estetic

Apartamentele din complexul rezidențial „Record Park” sunt ideale din toate punctele de vedere. Toate 236 unități locative sunt inteligent compartimentate și dispun de planimetrii bine gândite cu 2, 3, 4 camere și studio-uri elegante. Suprafața studio-urilor începe de la 45 de mp, proprietățile locative cu două camere au suprafața de la 56,6 mp până la 68,5 mp, locuințele confortabile cu scheme cu 3 camere vă bucură cu suprafața de la 79,5 mp până la 98,2 mp, iar cele mai spațioase locuințele dispun de 4 camere și sunt prezentate cu mărimea de 110 mp.

Poziționarea logică a locuințelor este rezultatul perfect pentru că acestea sunt foarte luminoase și sunt asigurate cu lumină naturală pe tot parcursul zilei, dar și faptul că apartamentele beneficiază de ferestre generoase este mult important pentru viața locatarilor. De asemenea senzația de libertate și sporirea vizuală a spațiilor este oferită de către înălțimea tavanelor locuințelor, care este de 280 mm. Toate locuințele beneficiază de balcoane generoase și au bucătăriile proiectate cu ferestre.

Atât spațiile comune cât și spațiilor locuibile se predau finisate la cheie cu utilizarea materialelor grijuliu montate și atent alese cu păstrarea structurilor naturale, cu folosirea lemnului pentru pardoseli și pietrei ca placaj pentru pereți. Locuințele se încălzesc prin pardoseală, iar sistemul de încălzire este compus centralizat. Ansamblul este racordat la tota utilitățile și locuințele sunt contorizate separat.

Proiectul rezidențial prevede și apartamente cu grădini private și aveți posibilitatea de a alege dintre apartamentele cu vederi către grădinile private sau dintre apartamentele care dispun de vederi fascinante asupra centrului orașului către turlele bisericilor .

Ansamblul rezidențial mixt „Record Park” este dezvoltat cu pasiune de către compania de dezvoltare imobiliară „Speedwell”, care este cunoscută cu proiectele sale excepționale din parte de Est a Europei.

Vă invităm să treceți pe site-ul web al Dezvoltatorului pentru a lua legătură directă cu consultanții de vânzare de la care puteți afla răspuns la toate întrebările legate de imobilele noi și vă veți informa cu toate detaliile și amănuntele apartamentelor din complexul rezidențial „Record Park”.

Acest proiect mai este numit și Record Park Residence.

Unde se află Record Park?

str. Onisifor Ghibu, 20A, cartier Mărăști, Cluj Napoca.

Termen de finalizare Record Park?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Record Park în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Record Park din Cluj-Napoca?

Dezvoltătorul Record Park este – Speedwell.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC