Previzualizare foto – fotografie originală aici

Bucium Panorama
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Liviu Rebreanu, 2, zona Păun, Iași

Bucium Panorama pe hartă Iași

str. Liviu Rebreanu, 2, zona Păun, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrala termica proprie
🟧 Liftnu
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri4 case duplex
🟧 Parcaresupraterană proprie
🟧 Regim inalțimeP+1E+Pod
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilcase duplex
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe97 m²

Despre ansamblu rezidențial

Grijuliu localizat – în Colina Bucium

Ansamblul de locuințe „Bucium Panorama” se află localizat în una din cele mai frumoase zone din apropierea orașului Iași - pe strada Liviu Rebreanu, la numărul 2, în zona satului Păun din comuna Bârnova, județul Iași.

Imobilele sunt perfect poziționate într-un cadru natural cu mult aer curat și de spații verzi înconjurate. Și în vecinătatea locuințelor se află Complex/Restaurant/Motel Bucium. De la casele noi pe o rază de circa 2 km funcționează supermarket-ul din satul Păun și este Oficiul Poștal, iar până la clubul „Hill Center Sport & SPA” sunt de parcurs 3,6 km și sunt aproximativ 4 km până la Școala „Veronica Micle”.

Distanța de la complexul de locuințe „Bucium Panorama” până în centrul orașului Iași este de 10,7 km, până la Gara Mare sunt de parcurs 11,1 km și distanța până la Aeroportul Internațional din Iași este de 14,7 km.

Detalii tehnice și amenajarea proiectului rezidențial

Blocul de apartamente „Bucium Panorama” este prezentat cu patru case de tip – Duplex și toate au aspecte asemănătoare și regimuri de înălțime egale, fiecare cu câte un Parter plus Un Etaj și Pod.

Toate imobilele sunt construite foarte calitativ din materiale durabile, la cele mai înalte standarde de confort și cu respectarea tuturor nomelor și legilor în vigoare. Casele sunt realizate cu structuri de rezistență formate din cadre din beton armat și dispun de toți pereții exteriori, interiori și de compartimentările zidite din cărămidă eficientă termic și fonic. Casele locative au instalată tâmplărie exterioară din profil PVC de culoarea gri antracit și geam termopan. Plus imobilele sunt placate pe exterior cu sistem termic fiabil și au fațadele finisate cu tencuială decorată de culoare albă și sunt ornamentate cu piatră decorativă de culoarea maro, ce perfect se combină cu culoarea profilului tâmplăriei și cu culoarea acoperișului. Astfel toate imobilele sunt foarte atractive și au aspecte decente.

Toate locurile de parcare sunt prevăzute supraterane și se află poziționate în curtea proprie a caselor. Și complexul locativ „Bucium Panorama” dispune de curte închisă.

Prezentarea locuințelor de Premium clasă

Complexul de locuințe „Bucium Panorama” prezintă case cu 5 camere decomandate, ce sunt logic poziționate una față de alta pentru a oferi confort la maxim și intimitate deplină tuturor locatarilor. Fiecare casă facilită de curtea sa proprie ce are suprafața de la 255 mp și până la 305 mp (diferă de la o vilă la alta). Proprietățile rezidențiale au scheme logic gândite, unde este perfect proiectat fiecare metru pătrat și casele sunt foarte funcționale și dispun de suprafețele total construite de 122 mp și au suprafețele utile de 97 mp. În plus, vilele beneficiază de terase și balcoane deschise, acestea sunt complet finisate, cu gresie placate și au instalate balustrade din fier forjat. La parterul locuințelor se află un living spațios, este un dormitor, o baie și se află bucătăria. Iar la etaj sunt poziționate 3 dormitoare, este un bloc sanitar, se află holul și sunt prevăzute 2 balcoane și desigur că spațiile din poduri pot fi folosite pentru depozitare.

În vânzare toate proprietățile rezidențiale sunt oferite finisate în versiune – „La cheie” și dispun de toate instalațiile sanitare, electrice și termice montate. Este dotată câte o centrală termică proprie pentru fiecare unitate locativă în parte. Imobilele noi sunt oferite în vânzare cu racordare completă la rețelele de utilități și în fiecare casă este apă curentă, gaz metan, curent electric și acestea sunt branșate la sistemul de canalizare.

Neapărat trebuie de menționat, că de la vilele „Bucium Panorama” se deschid vederi excepționale asupra orașului Iași.

Pentru mai multe informații detaliate despre finisarea vilelor, despre rezervări, achiziționare și despre toate metodele de plată acceptate, vă invităm să treceți direct pe web pagina oficială a complexului rezidențial „Bucium Panorama”, unde se află afișate toate contactele directe către Dezvoltatorul proiectului imobiliar – compania „Iavi Invest”.

Acest proiect mai este numit și Ansamblul Bucium Panorama.

Unde se află Bucium Panorama?

str. Liviu Rebreanu, 2, zona Păun, Iași.

Termen de finalizare Bucium Panorama?

Casa 1, Casa 2, Casa 3, Casa 4 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Bucium Panorama în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Bucium Panorama din Iași?

Dezvoltătorul Bucium Panorama este – Iavi Invest.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC