Previzualizare foto – fotografie originală aici

Sky Land Residence
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Sf. Apostoli Petru şi Pavel, 28, zona Păun, Iași

Mai detaliat despre blocuri

Bloc 1
str. Sf. Apostoli Petru şi Pavel, 28, zona Păun, Iași (Bloc 1)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 4
Indisponibil
Blocurile 2-7
Încă 5 blocuri în această etapă
Încă 5 blocuri
str. Sf. Apostoli Petru şi Pavel, 28, zona Păun, Iași (Bloc 2)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Sky Land Residence pe hartă Iași

str. Sf. Apostoli Petru şi Pavel, 28, zona Păun, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, grădiniță, spații de joacă, terenuri de sport, piste de alergat, piscină, spălătorie self service, stație încărcare automobile electrică
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente200
🟧 Număr clădiri7
🟧 Parcareloc de parcare suprateran inclus în preț
🟧 Regim inalțimeP+3E
🟧 Securitatesupraveghere video și pază
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje premium
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe50.91 – 77.17 m²

Despre ansamblu rezidențial

La aer curat și la verdeață localizat

Înconjurat de spații verzi și complet asigurat cu aer curat apare prezentat unicul ansamblu locativ „Sky - Land Residence”. Complexul de locuințe se află localizat într-o zonă foarte liniștită – zona Păun, pe strada Sfinții Apostoli Pavel și Petru, la numărul 28, orașul Iași.

În vecinătatea complexului locativ funcționează baruri și sunt câteva minimarket-e, se află Oficiul Poștal „Păun” și este Park-ul „Pok Pok Airsoft/Paintball Cabana Bucium”.

Până în centrul orașului Iași este de parcurs o distanță de 12,8 km, Gara din Iași se află localizată la 13,9 km, iar distanța de la apartamentele complexului locativ „Sky Land Residence” până la Aeroportul Internațional din Iași este de 16,9 km.

Caracteristici de amenajare a complexului

Ansamblul de imobile „Sky Land Residence” este proiectat cu corespundere către cele mai înalte standarde de calitate și siguranță și este format din șapte blocuri locative, fiecare cu un regim egal de înălțime cu Parter plus 3 Etaje de apartamente. Structura de rezistență a blocurilor de apartamente este realizată din cadre din beton armat și închideri din cărămidă inclusiv pereții interiori și compartimentare sunt din cărămidă. Plus sistemul termic de izolare exterioară a blocurilor locative este compus din vată minerală monobloc. Iar tâmplăria exterioară ce este instalată la blocuri este din profil PVC de 70 mm TERMOPLAST SOFTLITE cu 6 termo camere și sticlă tripan, precum și glafurile sunt realizate din PVC. Blocurile rezidențiale din interior sunt finisate și dispun de scări interioare placate cu gresie porțelanată de import din Spania (atât treptele cât și contratreptele) și balustradele scărilor interioare sunt din inox.

În incinta ansamblului de locuințe este proiectată și o grădiniță personală și sunt organizate multe diverse spații de joacă pentru copii la aer liber și în plină siguranță. Este amenajată o piscină, sunt diverse terenuri de sport cu instalații de nocturnă, sunt modern echipate săli de sport, există piste de alergare și sunt amenajate piste pentru bicicliști. Este o spălătorie self servise și sunt spații special amenajate pentru relaxare și socializare, spații pentru grătar și funcționează în incintă cafenele.

Dezvoltatorul are grijă de transportul rezidenților și în complex există o stație pentru încărcarea automobilelor electrice și drumul de acces către case este bine asfaltat. Sunt amenajate în total 90 de locuri de parcare, câte două locuri de parcare pentru fiecare apartament.

Pentru liniștea și siguranța locatarilor întreg teritoriul din incinta ansamblului locativ este complet monitorizat și păzit. Complexul este dotat cu sistem de control a accesului și toate apartamentele sunt echipate cu interfon.

Modele de apartamente cu finisaje de import

În blocurile locative „Sky Land Residence” sunt prezentate în total 45 de unități locative decomandate cu planimetrii funcționale cu 2 sau 3 camere cu suprafața care începe de la 51 mp și ajunge până la 77 mp și există posibilitatea de a alege dintre cele 5 tipuri de modele de apartamente. Apartamentele sunt foarte luminoase, au suprafețe mari vitrate și spații eficient compartimentate, toate au terase și beneficiază de camere de baie complet echipate și utilate cu obiecte sanitare de cea mai înaltă calitate și garanție, toate importate din Spania, și unde toate instalațiile termice și sanitare sunt îngropate.

Fiecare locuință se încălzește autonom și are instalată câte o centrală termică în condensații. Apartamentele se vând complet finisate și beneficiază de pardoseli placate cu gresie de producere din Spania și parchet (Egher cu grosimea de 10 mm), dispun de pereți prelucrați cu tencuială de interior mecanizată și finisați cu lavabil alb și placați cu faianță în camerele de baie și parțial în bucătării. Ușile ce sunt instalate în interiorul apartamentelor sunt din MDF și au toc reglabil, iar la intrare este montată ușă din metal.

Imobilele au instalații electrice dotate, este cablu pentru TV instalat, este fir de telefon și opțional puteți opta de instalații pentru sistemul de aer condiționat. Necesarele utilități sunt branșate la blocuri, în apartamente este curent electric, gaz, apă și canal, iar toate contoarele și apometrele se află instalate pe casa scării.

Veniți cât mai repede cu o vizită la fața locului pentru a vă alege unul dintre apartamentele perfecte, care oferă vederi panoramice asupra orașului și pădurii. Pentru a cumpăra un apartament excelent și pentru a vedea toate schemele și a vă informa cu mai multe detalii, sunteți așteptați să vizitați website-ul ansamblului locativ „Sky Land Residence”.

Acest proiect mai este numit și Sky Land Residence Bucium.

Unde se află Sky Land Residence?

str. Sf. Apostoli Petru şi Pavel, 28, zona Păun, Iași.

Termen de finalizare Sky Land Residence?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5, Bloc 6, Bloc 7 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Sky Land Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Sky Land Residence din Iași?

Dezvoltătorul Sky Land Residence este – Sky Land Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC