Previzualizare foto – fotografie originală aici

Sky Land Residence
în Iași

Prețul / m2
de la ‍900 €
Adresa
str. Sf. Apostoli Petru şi Pavel, 28, zona Păun, Iași

Mai detaliat despre blocuri

Bloc 1
Bloc 1
4 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2019
Blocurile 2-7
Încă 5 blocuri în această etapă
Încă 5 blocuri
Bloc 2
4 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2021

Schițe și prețuri în Sky Land Residence

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 20 octombrie 2022
2 camerede la 51 m2de la ‍900 € / m2de la ‍45 900 €
3 camere67–77 m2de la ‍900 € / m2de la ‍60 300 €

Sky Land Residence pe hartă Iași

str. Sf. Apostoli Petru şi Pavel, 28, zona Păun, Iași

Modalități de achiziție a unui apartament în Sky Land Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiinterfon, grădiniță, spații de joacă, terenuri de sport, piste de alergat, piscină, spălătorie self service, stație încărcare automobile electrică
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Număr apartamente200
🟧 Număr clădiri7
🟧 Parcareloc de parcare suprateran inclus în preț
🟧 Regim inalțimeP+3E
🟧 Securitatesupraveghere video și pază
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente50.91 – 77.17 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

La aer curat și la verdeață localizat

Înconjurat de spații verzi și complet asigurat cu aer curat apare prezentat unicul ansamblu locativ „Sky - Land Residence”. Complexul de locuințe se află localizat într-o zonă foarte liniștită – zona Păun, pe strada Sfinții Apostoli Pavel și Petru, la numărul 28, orașul Iași.

În vecinătatea complexului locativ funcționează baruri și sunt câteva minimarket-e, se află Oficiul Poștal „Păun” și este Park-ul „Pok Pok Airsoft/Paintball Cabana Bucium”.

Până în centrul orașului Iași este de parcurs o distanță de 12,8 km, Gara din Iași se află localizată la 13,9 km, iar distanța de la apartamentele complexului locativ „Sky Land Residence” până la Aeroportul Internațional din Iași este de 16,9 km.

Caracteristici de amenajare a complexului

Ansamblul de imobile „Sky Land Residence” este proiectat cu corespundere către cele mai înalte standarde de calitate și siguranță și este format din șapte blocuri locative, fiecare cu un regim egal de înălțime cu Parter plus 3 Etaje de apartamente. Structura de rezistență a blocurilor de apartamente este realizată din cadre din beton armat și închideri din cărămidă inclusiv pereții interiori și compartimentare sunt din cărămidă. Plus sistemul termic de izolare exterioară a blocurilor locative este compus din vată minerală monobloc. Iar tâmplăria exterioară ce este instalată la blocuri este din profil PVC de 70 mm TERMOPLAST SOFTLITE cu 6 termo camere și sticlă tripan, precum și glafurile sunt realizate din PVC. Blocurile rezidențiale din interior sunt finisate și dispun de scări interioare placate cu gresie porțelanată de import din Spania (atât treptele cât și contratreptele) și balustradele scărilor interioare sunt din inox.

În incinta ansamblului de locuințe este proiectată și o grădiniță personală și sunt organizate multe diverse spații de joacă pentru copii la aer liber și în plină siguranță. Este amenajată o piscină, sunt diverse terenuri de sport cu instalații de nocturnă, sunt modern echipate săli de sport, există piste de alergare și sunt amenajate piste pentru bicicliști. Este o spălătorie self servise și sunt spații special amenajate pentru relaxare și socializare, spații pentru grătar și funcționează în incintă cafenele.

Dezvoltatorul are grijă de transportul rezidenților și în complex există o stație pentru încărcarea automobilelor electrice și drumul de acces către case este bine asfaltat. Sunt amenajate în total 90 de locuri de parcare, câte două locuri de parcare pentru fiecare apartament.

Pentru liniștea și siguranța locatarilor întreg teritoriul din incinta ansamblului locativ este complet monitorizat și păzit. Complexul este dotat cu sistem de control a accesului și toate apartamentele sunt echipate cu interfon.

Modele de apartamente cu finisaje de import

În blocurile locative „Sky Land Residence” sunt prezentate în total 45 de unități locative decomandate cu planimetrii funcționale cu 2 sau 3 camere cu suprafața care începe de la 51 mp și ajunge până la 77 mp și există posibilitatea de a alege dintre cele 5 tipuri de modele de apartamente. Apartamentele sunt foarte luminoase, au suprafețe mari vitrate și spații eficient compartimentate, toate au terase și beneficiază de camere de baie complet echipate și utilate cu obiecte sanitare de cea mai înaltă calitate și garanție, toate importate din Spania, și unde toate instalațiile termice și sanitare sunt îngropate.

Fiecare locuință se încălzește autonom și are instalată câte o centrală termică în condensații. Apartamentele se vând complet finisate și beneficiază de pardoseli placate cu gresie de producere din Spania și parchet (Egher cu grosimea de 10 mm), dispun de pereți prelucrați cu tencuială de interior mecanizată și finisați cu lavabil alb și placați cu faianță în camerele de baie și parțial în bucătării. Ușile ce sunt instalate în interiorul apartamentelor sunt din MDF și au toc reglabil, iar la intrare este montată ușă din metal.

Imobilele au instalații electrice dotate, este cablu pentru TV instalat, este fir de telefon și opțional puteți opta de instalații pentru sistemul de aer condiționat. Necesarele utilități sunt branșate la blocuri, în apartamente este curent electric, gaz, apă și canal, iar toate contoarele și apometrele se află instalate pe casa scării.

Veniți cât mai repede cu o vizită la fața locului pentru a vă alege unul dintre apartamentele perfecte, care oferă vederi panoramice asupra orașului și pădurii. Pentru a cumpăra un apartament excelent și pentru a vedea toate schemele și a vă informa cu mai multe detalii, sunteți așteptați să vizitați website-ul ansamblului locativ „Sky Land Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Sky Land Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Sky Land Residence în Iași?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Sky Land Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍900 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în Sky Land Residence în Iași?

Modalități de plata în Sky Land Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Sky Land Residence?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5, Bloc 6, Bloc 7 – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC