Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex str. Piscul Crasani
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Piscul Crasani, zona Militari, Sector 6, București

str. Piscul Crasani pe hartă București

str. Piscul Crasani, zona Militari, Sector 6, București

Etape dezvoltare

dat în exploatare

Caracteristicile Complexului Locativ

Informații despre Ansamblul rezidențial

Piscul Crasani - Acest proiect imobiliar, dezvoltat în partea de vest a Sectorului 6 in zona Militari, în apropiere de stația de metrou Pacii, într-o locație privilegiată, care permite locuitorilor să aibă acces la principalele atracții ale acestui sector, cum ar fi parcuri și locuri de petrecere a timpului liber, cafenele , restaurante, instituții educaționale și culturale, centre de afaceri, centre comerciale și altele.

Cunoscând nevoile generației actuale în detaliu, dezvoltatorul prin In Town Residence - Piscul Crasani subliniază maximizarea bunăstării viitorului chiriaș, oferind case moderne, care combină funcționalitatea cu confortul urban și cele mai recente tehnologii. Toate aceste elemente au făcut din Pacii-Militari un domeniu de interes din punct de vedere al proprietății imobiliare. În același timp, indiferent dacă sunteți în căutarea unei locuințe sau a unei investiții, aceasta este o zonă demnă de atenție.

Blocul este alcătuit din cadre, diafragme și pardoseli din beton armat, cu un radiator de tip general și pereți de cărămidă din cărămidă POROTHERM, atât din interior cât și din exterior. Ferestrele marca Salamander, tamplaria are 6 camere cu geam termopan, o scara acoperita cu granit, otel inoxidabil, parcare atat in exterior cat si in interior. Clădirea va fi echipată cu un lift cu o încărcătură de 6 persoane.

În exterior se aplică o izolație termică de 100 mm și un tencuială decorativă. Clădirea este legată de toate serviciile municipale ale orașului.

Apartamentele vor fi complet instruite, dotate și adaptate în funcție de preferințele personale ale fiecărui chiriaș, care sunt învățați la etapa la cheie.

Toate apartamentele vor fi echipate cu:

  • cazan de condensare termică de 24 kW,
  • oțel oțel,
  • tamplarie PVC SALAMANDER cu 6 camere si 3 rinduri de sticla,
  • usa de intrare metalica,
  • marca internă PINUM,
  • parchet, faianță, faianță,
  • Echipamentele electrice (prize și întrerupătoare), precum și toate utilitățile (apă, canalizare, gaz, electricitate) sunt conectate.

Fiecare apartament este socotit separat pentru toate utilitățile

Pentru mai multă informaţie desfăşurată puteţi despre Complexul locativ găsi pe pagina oficială a companiei.

Unde se afla str. Piscul Crasani?

str. Piscul Crasani, zona Militari, Sector 6, București.

Termen de finalizare str. Piscul Crasani?

str. Piscul Crasani – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul str. Piscul Crasani.

Cine este dezvoltatorul str. Piscul Crasani în București?

Dezvoltator str. Piscul Crasani – InTown Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC