Previzualizare foto – fotografie originală aici

Albitei 1R
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Albiței, 1R, zona Uverturii, Sector 6, București

Mai detaliat despre blocul

str. Albiței, 1R, București (Albitei 1R)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 4
Indisponibil

Albitei 1R pe hartă București

str. Albiței, 1R, zona Uverturii, Sector 6, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente14
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare12 locuri de parcare supraterane
🟧 Regim inalțimeP+2E+3R
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camerestudio-uri, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe38–71 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Complexul rezidențial „Albiței 1R” se află localizat pe strada Albiței, la numărul 1R, în zona Uverturii/Militari/Apusului, în sectorul 6 din municipiul București. Lângă complexul locativ funcționează supermarketurile Mega Image, LIDL și Profi, la 900 de metri se află centrul comercial Apusului și nu departe este Piața Gorjului. În apropiere de locuințele noi sunt cafenele, saloane înfrumusețare, complexul sportiv „2000”, sala de fitness „Relax Fit – Xbody Militari”, sunt farmacii, stomatologii și se află Policlinica Apusului, este Secția de Poliție Nr. 21, Oficiul Poștal 76 și sunt sucursale bancare. Pentru copiii rezidenților în apropiere de casă sunt o mulțime de organizații educaționale și de învățământ: Grădinița „David Mihai”, organizația preșcolară „Lilo Club”, școala și grădinița IKO, centrul educațional „Căsuța Strumfilor”, creșa Harap Alb, Școlile Gimnaziale „Sfânta Treime”, „Regina Maria”, „Constantin Brâncuși” și „Regele Mihai I”, este Liceul Tehnologic „Doamna Chiajna” și Școala de Aplicație pentru Ofițeri „Mihai Viteazul”.

De la locuințele noi este acces facil către stațiile de transport în comun, de autobuz și de tramvai. Stația de metrou Păcii se află la 1,3 km față de complexul „Albiței 1R”, până unde se ajunge pe jos în doar 13 minute. De la clădirea locativă până în centrul capitalei sunt 9,7 km, până la Gara de Nord sunt 6,9 km și 19,9 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă”, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” sunt 11,7 km.

Descrierea complexului locativ

Ansamblul rezidențial „Albiței 1R” dispune de un bloc de apartamente modern și calitativ construit. Blocul locativ are un Parter și 2 Etaje, iar al 3-lea Etaj este construit Retras. Structură de rezistență imobilului este formată din cadre din beton armat cu închiderile exterioare și cu compartimentările interioare zidite din cărămidă Porotehrm, ce este termo și fono eficientă, are fațadă termoizolată și finisată cu tencuială decorativă de exterior într-o combinație elegantă a culorilor albe și gri. Locuințele au instalată tâmplărie exterioară cu profil PVC de la Salamander cu geam termopan. Scara interioară din incintă este finisată cu granit și accesul în bloc se face prin interfon.

Complexul rezidențial „Albiței 1R” are organizate supraterane 12 locuri de parcare și toate căile de acces către ansamblul rezidențial „Albiței 1R” sunt asfaltate și iluminate.

Apartamente moderne și luminoase

În blocul rezidențial „Albiței 1R” sunt concepute 14 unități locative ergonomic compartimentate și în vânzare există apartamente cu o cameră de tip Studio și locuințe cu 2 și 3 camere decomandat și semidecomandat proiectate, ce au suprafețele de la 38 mp până la 71 mp. Locuințele sunt foarte confortabile și luminoase, dispun de spații generos vitrate și au balcoane deschise cu balustrade din tije de metal. Se vând apartamentele complet finisate, cu sape elicopterizate turnate peste pardoseli și acestea sunt finisate cu parchet în dormitoare și livinguri și cu plăci de gresie pentru blocurile sanitare și bucătării. Pereții sunt tencuiți și finisați cu vopsea lavabilă, iar în camerele de baie și peretele de lucru din bucătării sunt placați cu faianță. Instalate în apartamente sunt toate ușile interioare, acestea sunt pline din lemn și din metal este instalată ușa de la intrare. Încălzite sunt locuințele prin centrale termice proprii Buderus și calorifere Ferolli. În apartamente este acces la internet, CATV și telefonie. Blocul locativ are branșament la utilități și fiecare apartament este racordat la sistemul de electricitate, la țeava de gaze naturale, este asigurat cu apă curentă și are canal. Fiecare locuință se contorizează separat și dispune de apometre, contoare de gaz și electricitate.

Vă rugăm, să contactați direct Dezvoltatorul pentru alte informații și pentru programări la casa de apartamente, nu ezitați să accesați pagina web a complexului rezidențial „Albiței 1R”, către care este oferit acces imediat din site-ul nostru.

Acest proiect mai este numit și Albitei 1R Residence.

Unde se află Albitei 1R?

str. Albiței, 1R, zona Uverturii, Sector 6, București.

Termen de finalizare Albitei 1R?

Albitei 1R – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Albitei 1R în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Albitei 1R din București?

Dezvoltătorul Albitei 1R este – Albitei 1R.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC