Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Star Residence 1 Tulcea
în Galați

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Zimbrului, 1, Tulcea

Star Residence 1 Tulcea pe hartă Galați

str. Zimbrului, 1, Tulcea

Etape dezvoltare

Star Residence 1
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat3 trimestrul 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiloc de joaca pentru copii
Încălzirecentrala termica
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri1
Parcaresubterană și supraterană
Regim inalțimeS+P+7E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
Tip imobilbloc locuințe

Despre apartamente

Finisare apartamentela alb
Număr camere 2‑camere, 3‑camere

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizarea complexului rezidențial

Ansamblul imobiliar „Star Residence 1” se află construit în zona Piața Nouă, pe strada Zimbrului, la numărul 1,chiar la intersecție cu strada Călugăreni, în orașul Tulcea.

În imediata apropiere de blocul de apartamente se află Primăria și Prefectura orașului Tulcea, este Piața Nouă și funcționează supermarketurile: Fraher și Profi. De asemenea în vecinătatea complexului de locuințe este un salon de înfrumusețare, se află un centru medical, sunt farmacii, cafenele și cofetării. La o distanță de 400 de metri se află Liceul de Artă George Georgescu, sunt de parcurs 500 de metri până la Școala de Arte și Meserii Nr. 3 și 750 de metri până la Școala Gimnazială „Ioan Nenițescu”.

Lângă blocul de locuințe „Star Residence 1” se află stație de autobuz. Până la Piața Civică din orașul Tulcea se parcurg pietonal circa 800 de metri, iar până la Gara Feroviară din Tulcea sunt de parcurs 2,5 km.

Prezentarea complexului de apartamente

Ansamblul imobiliar „Star Residence 1” este prezentat pe piața imobiliară din orașul Tulcea cu un nou bloc de apartamente de un aspect modern, realizat cu un regim de înălțime cu Subsol plus Parter și plus 7 Etaje de apartamente. Blocul rezidențial este construit din materiale durabile și calitative cu aplicarea noilor tehnologii și ideilor de design performante. Casa de locuințe este construită în conformitate cu toate normele și legile în vigoare și dispune de o structură de rezistență bazată pe cadre din beton armat. Închiderile exterioare, pereții despărțitori ai apartamentelor și toate compartimentările interioare sunt realizate din blocuri din beton celular autoclavizat BCA. Pe perimetrul imobilului din partea exterioară este aplicat un sistem termic calitativ. Iar fațadele casei sunt finisate cu tencuială decorativă într-o combinație excepțională a culorii albe, gri și verde viu. Tâmplăria exterioară, ce este instalată la blocul de locuințe este de un grad înalt de eficiență termică și fonică și are instalat geam termopan. La parterul clădirii rezidențiale este prevăzut un spațiu comercial, în fața căruia sunt disponibile locuri de parcare exterioare.

În partea dreaptă a imobilului este amenajat un spațiu verde și complexul de locuințe are bine amenajat un spațiu cu echipamente sigure pentru joaca copiilor.

Rezidenții complexului de locuințe beneficiază de locuri de parcare organizate supraterane și în blocul locativ există amenajate locuri de parcare subterane.

Detaliile locuințelor și tipuri de finisare

În incinta complexului locativ „Star Residence 1” sunt prevăzute unități locative cu scheme cu 2 și 3 camere nedecomandate. Apartamentele cu două camere sunt disponibile cu următoarele suprafețe utile: 55 mp, 58 mp, 60 mp și 65 mp. Și apartamentele disponibile cu 3 camere dispun de suprafețele utile de: 88 mp, 93 mp, 96 mp și 109 mp, iar terasa apartamentului de la etajul 7 are o suprafață de 63 mp.

În vânzare locuințele noi sunt prezentate în două versiune de finisare: „La roșu” sau „La cheie” (cu diferență de preț). Apartamentele, ce sunt predate finisate „la cheie” dispun de toate placajele cu gresie și faianță, au tavanele și pereții tencuiți și vopsiți, dispun de toate ușile interioare și exterioare instalate. Și în camerele de baie au dotate și conectate toate obiectele sanitare. Locuințele se încălzesc individual și au instalate câte o centrală termică cu funcționare pe gaze. De asemenea pentru apartamente sunt prevăzute și sisteme de aer condiționat.

Blocul de apartamente se predă în folosință cu racordare totală la toate utilitățile generali și în fiecare apartament este gaz, curent, apă și canalizare și sunt instalate contoare separate pentru fiecare utilitate aparte inclusiv și apometre.

Pentru a achiziționa un apartament nou din zona Piața Nouă direct de la Dezvoltator și pentru a afla mai multe informații utile despre locuințe, vă rugăm să treceți direct pe pagina web a complexului de locuințe „Star Residence 1”, unde sunt oferite toate contactele directe ale managerilor de vânzare.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Star Residence 1 Tulcea?

str. Zimbrului, 1, Tulcea.

Termen de finalizare Star Residence 1 Tulcea?

Star Residence 1 – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Star Residence 1 Tulcea.

Cine este dezvoltatorul Star Residence 1 Tulcea în Galați?

Dezvoltator Star Residence 1 Tulcea – Star Beton.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC