Previzualizare foto – fotografie originală aici

Flamingo Residence
în Galați

Preț
la cerere
Dezvoltător
Adresă
str. Movilei, 90, cartier IC Frimu, Galați

Flamingo Residence pe hartă Galați

str. Movilei, 90, cartier IC Frimu, Galați

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, loc de joaca pentru copii, lobby cu wi-fi gratuit
🟧 Încălzireincalzire prin pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeD+P+6E
🟧 Securitatesupraveghere video
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe60–137 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locație

Complexul locativ „Flamingo” se află localizat pe strada Movilei, la numerele 88 - 90 în cartierul IC Frimu din orașul Galați. Fiind amplasat lângă Parcul Libertății și în imediata apropiere de cele mai importante puncte din oraș, locatarii complexului facilită de acces facil către Piața Centrală și centrul comercial „Shopping City Galați”. Sunt 850 de metri până la sala de fitness „Max Fitness” și în apropiere este Oficiul Poștal și Sector de Poliție. Imediat lângă blocurile locative se află zona distractivă pentru copii „Kids Zone Galați”, la 450 de metri funcționează Școala Nr. 15 „Elena Cuza”, este Colegiul Național „Vasile Alecsandri” și nu departe se află Colegiul Pedagogic „Costache Negruzzi”.

Complexul rezidențial „Flamingo” se află localizat la doar 50 de metri față de Bulevardul George Coșbuc și are în apropiere stație de autobuz. Până în centrul orașului Galați se parcurge o distanță de circa 1,7 km – 2 km. Gara din Galați se află la 1,9 km și Aeroportul Internațional din Galați este localizat la 17,8 km.

Proiect rezidențial deosebit prin eleganță, modernism și siguranță

Ansamblul rezidențial „Flamingo” este compus din două clădiri de apartamente, ce se amplasează pe o suprafață de 4000 mp. Clădirile sunt construite cu aspecte egale și cu regimuri egale de înălțime fiecare cu câte un Demisol plus un Parter și plus 6 Etaje locative. La realizarea proiectului imobiliar sunt folosite doar materiale de calitate superioară și blocurile sunt realizare cu responsabilitate și cu respectarea tuturor normelor și cerințelor în vigoare pentru a corespunde celor mai înalte standarde de confort și siguranță. Structura de rezistență a blocurilor de apartamente este realizată pe cadre din beton armat în parteneriat cu firma Doka, cu stâlpi de la garajul din demisol cu sistem de cofrare Doka Frami Xlife. Tâmplăria exterioară instalată dispune de profil PVC de la firma Salamander și are instalat geam termopan tripan cu prelucrare low-e. Fațadele imobilelor sunt finisate cu un bun gust, într-un stil arhitectural modern și elegant. Ascensorul instalat la imobile pornește de la nivelul demisolului, funcționează foarte liniștit, dispune de un grad înalt de siguranță și este foarte confortabil. Lobby-ul complexului este finisat cu bun gust, unde vizitatorii și locatarii au posibilitatea de a se folosi de Wi-Fi gratuit. La fiecare etaj holurile sunt prevăzute largi și spațioase cu mărimea de 70 mp, toate sunt aerisite și luminate. În curtea blocurilor locative este modern amenajat cu echipamente sigure un loc de joacă pentru copiii. Iar spațiile verzi plantate bucură locatarii cu vederi peisagistice și pentru ca acestea să fie mereu verzi, dispun de sistem de irigare automată.

Locurile de parcare sunt rganizate supraterane și subterane. Parcarea subterană este încălzită și ventilată, locul unde mașina Dvs va fi păstrată curată și ferită de intemperiile naturii și unde accesul se face prin poartă cu telecomandă, iar parcarea supraterană este securizată și video supravegheată.

Schemele și suprafețele apartamentelor

Toate unitățile locative din ansamblul rezidențial „Flamingo” sunt perfect proiectate și dispun de scheme ergonomice cu 2, 3 și 4 camere decomandate și funcțional compartimentate. Apartamentele sunt spațioase și dispun de suprafețele de la 56,60 mp până la 141,70 mp. Spațiile locuințelor sunt foarte luminoase, datorită faptului că imobilele sunt proiectate cu ferestre generoase și apartamentele beneficiază de terase primitoare cu suprafețele de la 8 mp până la 30 mp. Proprietățile locative beneficiază de aer condiționat și complexul rezidențial se predă în exploatare cu racordare la sistemul de alimentare cu apă curentă, canalizare și este asigurat cu curent electric. Sistemul termic poate fi organizat cu calorifere sau prin pardoseală. Accesul în locuințe se face prin sistem cu interfon.

Complexul de locuințe este dezvoltat de către compania „Flamingo Imobiliar”, care oferă un discount plăcut cumpărătorilor cu plata integrală, sunt acceptate creditele ipotecare și Dezvoltatorul oferă posibilitatea de plată în trei rate sau chiar în rate lunare. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să treceți direct pe site-ul complexului locativ „Flamingo”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Flamingo Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Complex Flamingo.

Unde se află Flamingo Residence?

str. Movilei, 90, cartier IC Frimu, Galați.

Cât costă m² în Flamingo Residence?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Termen de finalizare Flamingo Residence?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.

Cine este dezvoltatorul Flamingo Residence din Galați?

Dezvoltătorul Flamingo Residence este – Flamingo Imobiliar.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC