Previzualizare foto – fotografie originală aici

Roka I
în Galați

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Română, 208, Galați

Mai detaliat despre blocul

str. Română, 208 (Roka 1)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Roka I pe hartă Galați

str. Română, 208, Galați

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente32
🟧 Parcareexterioară
🟧 Regim inalțimeD+P+5E
🟧 Securitatenu
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 ZiduriCărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „ROKA I” se află amplasat în zona centrală a Galațiului, pe strada Română, nr. 208, municipiul Galați.

Despre facilitățile amplasării

Complexul locativ „ROKA I” se află așezat în apropiere de Monumentul Apărătorilor Galațiului, de Muzeul Casa Colecțiilor, de Muzeul de Istorie, de Casa Cuza Vodă și de Complexul Muzeal de Științele Naturii. Nu departe se află Colegiul Pedagogic „Costache Negri”, Colegiul Național „Mihail Kogălniceanu” și Universitatea „Dunărea de Jos”. Imediat alături de casă se află Parcul „Viva” cu teren de joacă pentru copilași și se întinde Aleea Faleza Dunării. Pentru grijile cotidiane în vecinătate funcționează Penny Market, Oficiu poștal, Centru Medical, Centru Comercial Winmarkt, Cinematograf și sunt restaurante și cafenele. Distanța de la blocul de apartamente și oficii până în centrul orașului este de doar 1,3 km. Până la Gară sunt de parcurs 2,9 km.

Structura constructivă și caracteristica generală a Proiectului Rezidențial

Complexul locativ „ROKA I” este prezentat printr-un bloc de apartamente și oficii, care este construit pe un radier general din beton armat și închideri din cărămidă. Clădirea dispune de un Demisol, un etaj de Parter și 5 Etaje Locative. În bloc spațiul de la parter și de la primul etaj este destinat pentru birouri. La demisolul imobilului sunt construite locuri de parcare. Casa are montată tâmplărie cu geam termopan de un nivel înalt de eficiență termică. Sistemul de izolație între apartamente și planșee este cu membrană fonică. Casa scării este echipată cu ascensor modern și silențios. În curtea privată a Complexului locativ este amenajat un teren de joacă pentru copii și un foișor pentru părinții lor. Ansamblul dispune de supraveghere video 24 din 24.

Descrierea locuințelor

32 de apartamente și 16 spații pentru birouri sunt construite în ansamblul rezidențial „ROKA I”. Imobilul dispune de locuințe cu una, două sau trei camere, care sunt amplasate la etajele 2, 3, 4 și 5. Apartamentele sunt finisate deosebit cu materiale de calitate superioare (gresie, faianță, parchet, zugrăveli superioare și var lavabil). Ușile din interior și cea de la intrare (cu antiefracție) sunt instalate și blocurile sanitare sunt echipate cu obiecte sanitare de import (chiuvetă, cadă, vas wc și bideu). Apartamentele se încălzesc autonom cu centrală termică proprie individuală pentru fiecare unitate locativă. Sistemul de încălzire este condus prin pardoseală. De asemenea toate locuințele sunt conectate la un sistem de aer condiționat și sunt dotate cu toate instalațiile electrice. Sunt branșamente la toate utilitățile: la apă, gaz, curent electric, canalizare și contorizare individuală (și apometre) pentru fiecare utilitate aparte. Există instalații proprii pentru internet, telefonie și dotări cu cablu pentru TV în fiecare apartament. Beneficiarii pot face mici replanificări a compartimentărilor, până la momentul finisării locuințelor cu materiale de finisare.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „ROKA I” este Compania de Construcții „ROKACONSTRUCT MODERN”, care a fost înființată în România în anul 2006 și are ca obiect principal de activitate – execuția și vânzarea apartamentelor și spațiilor comerciale.

Modalități de plată

Dezvoltatorul asigură finanțare și este acceptată posibilitatea de vânzare prin programul Prima Casă.

Pentru mai multe detalii și informații utile despre Blocul locativ, schițele, planificările apartamentelor, finisajele lor, pozele, prețurile actuale, disponibilitatea și despre toate metodele de achitare și achiziționare a unui apartamente direct de la Dezvoltator, sunteți invitat pe pagina oficială a Dezvoltatorului ansamblului rezidențial „ROKA I”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Roka 1 Residence, Roka 1.

Unde se află Roka I?

str. Română, 208, Galați.

Termen de finalizare Roka I?

Roka 1 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Roka I în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Roka I din Galați?

Dezvoltătorul Roka I este – Roka.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC