Previzualizare foto – fotografie originală aici

Morilor Residence
în Galați

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Morilor, 47, zona Mazepa 2, Galați

Mai detaliat despre blocul

str. Morilor, 47, zona Mazepa 2, Galați (Morarilor Residence)
5 etaje
Indisponibil
tr. 1 2020
Finalizat în 2021 tr. 1
Indisponibil

Morilor Residence pe hartă Galați

str. Morilor, 47, zona Mazepa 2, Galați

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente42
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare22 locuri de parcare subterană
🟧 Regim inalțimeDs+P+4E
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje premium
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe61–86 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizarea complexului

Complexul rezidențial „Morilor Residence” este dezvoltat pe strada Morilor, la numărul 147, în zona Mazepa 2 din orașul Galați. Blocul de locuințe se află localizat într-o zonă rezidențială liniștită și sigură și este poziționat în vecinătatea imediată a Casei de Cultură a Sindicatelor. Locuințele noi sunt construite la o distanță de doar 100 de metri față de Centrul Financiar Bancar și la 260 de metri până la Judecătoria din Galați, nu departe se află Oficiu Poștal Nr. 6 și este Sector de Poliție. Sunt de parcurs circa 600 de metri până la Colegiul Național „Costache Negri”, Colegiul Național „Mihai Kogălniceanu” și Școala Gimnazială Nr. 2 „Constantin Gh. Marinescu”, iar la 1,1 km se află Școala Gimnazială Nr. 28 „Mihai Eminescu”, este Grădinița „Iulica”, Grădinița nr. 9, Grădinița cu program prelungit Nr. 36 „Mihai Eminescu” și Grădinița „Tom and Jerry” și la 900 de metri este Parcul „Orășelul Copiilor”, iar până la Parcul și Skateparc-ul Viva sunt de parcurs doar 700 de metri. La 700 de metri de la locuințele noi se află clubul sportiv „Max Fitness”, în apropiere este un salon de înfrumusețare, sunt centrele medicale: „Hiperdia Galați”, „Esomed”, sunt farmacii și funcționează cabinete veterinare. Pentru cumpărături în apropiere de casă sunt supermarketurile Profi și Penny, până la Piața Centrală din Galați se parcurg 1,6 km și sunt 2,8 km până la centrul comercial „Shopping City Galați”.

De la complexul locativ „Morilor Residence” sunt 2,5 km până în centrul orașului Galați, 2,9 km până la Gară și 18 km până la Aeroportul din Galați.

Prezentare generală cu informații utile despre complexul locativ

Ansamblul de imobile „Morilor Residence” este prezentat pe piața imobiliarelor noi sin Galați cu un bloc de apartamente de un regimul de înălțime cu un Demisol plus Parter și plus 4 Etaje de apartamente. Clădirea locativă este foarte atractivă și este construită într-un stil arhitectural ultra modern, fiind proiectată cu un design deosebit, cu aplicarea celor mai performante idei de design și dispune de un aspect plăcut finisat în culoari alb și beige, unde balcoanele sunt evidențiate pe fațada imobilului cu culoarea grafitului. La realizarea obiectului rezidențial sunt folosite tehnologii inovaționale și materiale de ultimă generație cu capacități durabile și eficiente din punct de vedere termic și fonic. Structura de rezistență a imobilului este realizată pe cadre din beton armat cu umplutura pereților cu materiale termice și ferestre termo și fono eficiente. La casa scării este încorporat un ascensor modern și blocul locativ se predă în folosință cu spațiile comune interioare finisate.

În incinta complexului de locuințe „Morilor Residence” sunt organizate subterane un total de 22 locuri de parcare, ce sunt poziționate la demisolul clădirii. Drumul de acces către locuințele noi este amenajat și asfaltat.

Schemele și suprafețele apartamentelor

Proiectul locativ „Morilor Residence” oferă în vânzare 42 unități locative diversificat compartimentate cu scheme ergonomice și funcționale cu 2 sau 3 camere. Suprafața utilă a locuințelor cu două camere începe de la 62 mp, iar suprafața celui mai generos apartament cu 3 camere este prevăzută de 86 mp utili. Diferite modele ale apartamentelor sunt prevăzute cu balcoane diversificat proiectate, complet finisate cu pardoselile placate cu gresie de exterior și cu balustrade din zidărie combinată cu sticlă securizată.

În vânzare apartamentele se oferă cu finisaje personalizate și pardoselile holurilor, bucătăriilor, camerelor de baie și a livingurilor sunt finisate cu plăci de gresie, iar pentru pardoselile cabinetelor și a dormitoarelor sunt placate cu parchet laminat. Toate instalațiile inginerești la momentul predării locuințelor sunt realizate și toate utilitățile sunt racordate.

Dezvoltatorul complexului de locuințe „Morilor Residence” este compania „AL SIN Management” S. R. L., care a fost înființată în anul 2016 și se deosebește cu o echipă de profesioniști în domeniu.

Vă invităm, să treceți de pe site-ul nostru direct pe pagina web a complexului de locuințe „Morilor Residence”, unde găsiți mai multe informații și unde sunt afișate toate contactele Dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și Morilor Residence Galați.

Unde se află Morilor Residence?

str. Morilor, 47, zona Mazepa 2, Galați.

Termen de finalizare Morilor Residence?

Morarilor Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Morilor Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Morilor Residence din Galați?

Dezvoltătorul Morilor Residence este – Al Sin Management.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC