Previzualizare foto – fotografie originală aici

Jade Rezidențial Nord Buzau
în Galați

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Poet Grigore Vieru, 2, zona Orizont, Buzău

Mai detaliat despre blocul

str. Poet Grigore Vieru, 2, Buzău (Jade Rezidențial Nord)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
Indisponibil

Jade Rezidențial Nord Buzau pe hartă Galați

str. Poet Grigore Vieru, 2, zona Orizont, Buzău

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţirampa destinata persoanelor cu handicap locomotor, spații comerciale
🟧 Încălzirecentrală termică proprie, încălzire în pardoseală
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare37 locuri de parcare supraterană
🟧 Regim inalțimeP+5E
🟧 Securitatesupraveghere video
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela alb
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, 5‑camere
🟧 Suprafața locuințe90–340 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare și puncte din vecinătate

Ansamblul cu locuințe și spații comerciale „Jade Rezidențial Nord” se găsește situat în zona Orizont, pe strada Poet Grigore Vieru, la numărul 2, în orașul Buzău.

Locuințele noi construite se află localizate lângă zona comercială din oraș și oferă locatarilor săi acces imediat la centrele comerciale „Galleria Mall” și „Shopping City Buzău”, la hipermarket-urile Carrefour, Kaufland și market-ul „Penny Market”, în apropierea complexului de locuințe se află magazinul cu mărfuri sportive Decathlon, sunt magazinele de electrocasnice Flanco și Altex, magazinul JYSK și funcționează multe alte buticuri și localuri de divertisment și relaxare, cu cafenele, restaurante, este HappyCinema, un bowling club și clubul de noapte „Tessence PUB”.

De asemenea în apropiere de casa locativă se află Grădinița cu program prelungit Nr. 1 – la doar 400 de metri (5 minute pietonal), este clubul de sport „TWB” și sala de fitness „Wellzon Fitness Center”, sunt bănci, farmacii, cabinete medicale și o clinică veterinară, de asemenea se află stația de alimentare MOL.

Distanța de la complexul locativ „Jade Rezidențial Nord” până în centrul orașului Buzău este de doar 1,6 km și unde se ajunge pe jos în 22-25 de minute, piața centrală la fel se află la aceeași distanță, iar Gara din Buzău se află la 2,8 km față de locuințele noi.

Structură tehnică, caracteristică constructivă și amenajarea complexului

Ansamblul rezidențial „Jade Rezidențial Nord” este prezentat cu un bloc de apartamente construit cu un Parter plus 4 Etaje locative plus Mansarda, care cuprinde spații comerciale și apartamente. Clădirea locativă este gândită cu spații comerciale amplasate la parterul imobilelor și care sunt menite să fie de un mare folos cu servicii, oferte și mărfuri imediat lângă ușa Dumneavoastră. De asemenea toate spațiile comerciale dispun de acces din partea Bulevard-ului Unirii. De menire mixtă este considerat etajul întâi, acesta este multifuncțional și pe care sunt proiectate atât apartamente cât și spații comerciale.

Blocurile rezidențiale sunt construite în conformitate cu toate normele și standardele în vigoare și au o structură constructivă realizată în bază de stâlpi și grinzi din beton armat cu utilizarea noilor tehnologii din domeniul construcțiilor, care se află întemeiate pe fundații continue izolate de tip bloc cu cuzinet din beton armat cu centuri și soclu din beton armat turnat monolit pentru partea superioară a fundației. Toate închiderile exterioare sunt efectuate din zidărie din cărămidă termic eficientă Brikston cu grosimea de 30 cm de tip BKS30, pereții interiori perimetrali ale apartamentelor au grosimea zidăriei de 25 cm și la fel sunt din cărămidă BKS25, pentru compartimentarea interioară din apartamente sunt folosite blocurile din beton celular autoclavizat și pereții interiori au grosimea de 10 cm și pentru pereții despărțitori ai grupurilor sanitare la fel este folosită cărămida Brikston cu grosimea de 11,5 cm și toate planșeele folosite sunt de tip dale din beton armat. Iar pentru acoperișul mansardei este folosit sistemul de tip șarpantă cu acoperire cu tabla fălțuită în zona de pod și restul acoperișului este de tip terasă circulabilă hidroizolată în două straturi cu membrană bituminoasă și izolată termic cu 15 cm de polistiren extrudat. Întreg clădirea are un sistem termic format din anvelopă din polistiren expandat, ce este fiabil montat pe plasă de exterior cu adeziv și dibluri. Fațadele imobilului sunt finisate cu tencuială decorativă de marca Caparol de tip „bob de orez” de culoare albă și gri. Pentru a păstra în apartamente căldura și a le face luminoase Dezvoltatorul a instalat tâmplărie exterioară cu profil din PVC de la Veka de culoare gri antracit cu sticle termopane.

În clădirea locativă este bine gândit totul până la ultimul detaliu și accesul în incintă are prevăzută o rampă specială pentru persoanele cu handicap locomotor. Blocul rezidențial beneficiază de un ascensor modern cu capacitatea de transportare a șase pasageri, liftul este de la firma Endor – Fujitec – Mac Puar și este ales modelul „MRL MacPuar MPD – 100CAR”. La intrare în blocul de apartamente este montat un sistem de securitate cu cartele și plus cu chei. Chiar la intrare în blocul locativ la parter este amenajat un spațiu pentru așteptare, există instalate căsuțele poștale și este prevăzut un spațiu special pentru pază sau pentru serviciu.

Locurile de parcare ale complexului sunt organizate individuale și în total există 37 de locuri de parcare. Toate locurile de parcare, zonele și spațiile comune ale complexului locativ „Jade Rezidențial Nord” sunt video supravegheate. Sistemul de iluminat a spațiilor comune, intrărilor, casei scării, coridoarelor și holurilor este echipat și cu senzorii de mișcare.

Apartamente, finisaje, utilități și echipaje

Proiectul locativ „Jade Rezidențial Nord” dispune de apartamente multifuncțional compartimentate, unde spațiile utile sunt proiectate mari și la maxim de confortabile și toate beneficiază de balcoane individuale, care dispun de balustrade din țevi rectangulare (toate balcoanele sunt termic izolate cu polistiren extrudat cu grosimea de 5 cm), iar logiile la fel sunt hidroizolate și izolate termic cu polistiren extrudat cu grosimea de 15 cm. Schemele locuințelor sunt logice și la dispoziția cumpărătorilor există oferite în vânzare unități locative cu două, trei, patru și cinci camere, care se amplasează la etajele: 2,3,4 și parțial la primul etaj și la mansardă, în locuințe sunt perfect definite zonele de zi și de noapte. Mansarda găzduiește doar trei apartamente, fiecare cu câte 3 camere și acestea se mândresc cu terasele sale generoase de unde se deschid cele mai spectaculoase vederi asupra vecinătăților.

  • Apartamentele cu 2 camere au suprafața de la 78,6 mp până la 93,9 mp;
  • Locuințele cu 3 camere beneficiază de suprafețele de la 135,5 mp până la 151,75 mp;
  • Unitățile locative cu 4 camere sunt prezentate cu spațiul de 260,3 mp;
  • Proprietățile cu 5 camere au mărimea de 340,10 mp.

Locuințele sunt completate, utilate și finisate la cheie. Pardoselile apartamentelor sunt placate cu parchet laminat de producere germană de firma Krono Original. Iar pentru placările ceramice este aleasă gresia și faianța de cea mai bună calitate. Camerele de baie au toate instalațiile sanitare conduse și dispune de obiectele sanitare de la Roca Nexo instalate și bateriile sunt de tip Grohe Bauloop, cu căzi și cu căditele de duș de tip Cersanit. Toate camerele de baie sunt ventilate prin sisteme cu tubulatură.

La intrare în fiecare apartament sunt instalate uși din metal dotate cu vizor. Ușile de acces au ramă metalică și dispun de fațade finisate cu panouri laminate, care imită lemnul. Iar grosimea foii ușilor interioare este de 4 cm și acestea au trei balamale feronerie de culoare argintie și dispun de toc și pervaz.

Toate instalațiile electrice și siguranțele sunt montate și apartamentele se predau cu toate întrerupătoarele și prizele instalate și acestea sunt de tip Schneider.

Sistemele de încălzire ale locuințelor sunt individuale și fiecare apartament beneficiază de câte o centrală termică instalată în zona bucătăriei pe peretele exterior, care are ieșire directă afară pentru evacuarea gazelor. Centralele termice sunt alese de la firma Immergas Victrix și funcționează pe gaze naturale. Alimentarea locuințelor cu gaze naturale se face prin țevi metalice montate la vedere.

Apartamentele sunt alimentate cu apă rece prin țevi de tip PPR și dispun de apometre instalate, de asemenea separată este și contorizarea curentului electric consumat și a gazelor folosite.

Nu ezitați să faceți o programare de vizită la ansamblul de locuințe „Jade Rezidențial Nord” pentru a face cunoștință detaliată cu toate facilitățile apartamentelor complexului, cu vecinii din locația perfectă și pentru a afla contactele directe a Dezvoltatorului, termene și disponibilități, vă rugăm să treceți pe pagina web „Jade Rezidențial Nord”.

Acest proiect mai este numit și Jade Rezidențial.

Unde se află Jade Rezidențial Nord Buzau?

str. Poet Grigore Vieru, 2, zona Orizont, Buzău.

Termen de finalizare Jade Rezidențial Nord Buzau?

Jade Rezidențial Nord – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Jade Rezidențial Nord Buzau în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Jade Rezidențial Nord Buzau din Galați?

Dezvoltătorul Jade Rezidențial Nord Buzau este – Jade Group.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC