Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Star Residence 2 Tulcea
în Galați

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Isaccei, zona Parcul Ciuperca, Tulcea

Schițe și prețuri în Star Residence 2 Tulcea

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
2 camere
de la 59 m2totul e vândut

Star Residence 2 Tulcea pe hartă Galați

str. Isaccei, zona Parcul Ciuperca, Tulcea

Etape dezvoltare

Star Residence 2
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat0 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiloc de joaca pentru copii
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri1
Parcaresubterană și supraterană
Regim inalțime7
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
Tip imobilbloc apartamente

Despre apartamente

Finisare apartamentela alb
Număr camere 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente55–96 mp utili

Informații despre Ansamblul rezidențial

Perfect localizat cu o mulțime de puncte de interes învecinat

Ansamblul locativ „Star Residence 2” se află perfect localizat, într-o zonă ușor accesibilă, în plină dezvoltare și cu o mulțime de puncte de interes confortabil localizate. Blocul rezidențial este construit pe strada Isaccei, la numărul 53, în zona Parcul Ciuperca din municipiul Tulcea și se află amplasat vis-a-vis de Sala Sporturilor. În imediata apropiere de complexul locativ funcționează supermarketurile Profi și Cronos Pelican, este supermarketul Lidl - la doar 250 de metri, sunt de parcurs 280 de metri până la supermarketul Penny și 550 de metri până la Fraher Piața Vest. În zona de amplasare a complexului de locuințe se află Sector de Poliție, este oficiul Poșta Română, sunt saloane de înfrumusețare, farmacii și centre medicale. Pentru copii la doar 190 de metri funcționează Școala Generală „Alexandru Ciucurencu”, la 400 de metri se află Școala Nr. 12 și sunt 450 de metri până la Liceul Teoretic „Grigore Moisil”.

Lângă blocul locativ „Star Residence 2” se află stație de autobuz și la doar 400 de metri se află Autogara și Gara Fluvială, iar până la Gara Feroviară sunt de parcurs pietonal doar 300 de metri. De la locuințele noi se ajunge până în centrul orașului în cel mult 17 minute pe jos și până la Piața Mircea cel Bătrân sunt de parcurs 1,4 km.

Detalii constructive și informații de amenajare a proiectului imobiliar

Complexul de locuințe „Star Residence 2” este prezentat pe piața imobiliarelor noi din Tulcea cu un bloc de apartamente armonios proiectat, unde se îmbină calitatea înaltă a construcției cu aspectul modern și elegant. Regimul de înălțime al clădirii locative este cu un Subsol plus Parter și plus 7 Etaje locative, ce oferă vederi panoramice de la ultimele etaje. Imobilul este construit responsabil din materiale calitative și durabile și are o structură de rezistență compusă din cadre, stâlpi, diafragme și plăci din beton armat cu toate închiderile exterioare, toți pereții interiori și compartimentările realizate din blocuri din beton celular autoclavizat BCA și dispune de un sistem de izolare exterioară fiabil placat peste care este aplicat stratul de finisare a fasadei imobilului cu tencuială decorativă de culoare albă, gri și verde. La blocul de apartamente sunt instalate ferestre calitative de un grad înalt de eficiență termică și fonică. La parterul clădirii este prevăzut un spațiu comercial și la casa scării este instalat un ascensor modern și sigur.

Complexul de locuințe are amenajate spații verzi, plantate cu arbuști și gazon pe un teren cu suprafața de 450 mp, la fel în incinta complexului este echipat modern un loc de joacă pentru copii.

Locurile de parcare din ansamblul rezidențial „Star Residence 2” sunt organizate atât subterane cât și supraterane și accesul către parcarea subterană este controlat și se face prin poartă automatică.

Detalii de finisare ale apartamentelor

Ansamblul de locuințe „Star Residence 2” dispune de unități locative ergonomic proiectate cu scheme logice cu două și cu trei camere. Toate apartamentele dispun de spații funcționale și au suprafețele cuprinse între 55 mp și 96 mp și dispun de balcoane drăguțe de tip deschis cu balustrade din sticlă securizată.

În vânzare unitățile locative sunt prezentate în variantă – „la alb” și au toate tavanele și toți pereții nivelați, prelucrați cu amestec uscat și vopsiți, iar pereții din bucătării parțial sunt placați cu faianță și pereții din camerele de baie la fel sunt placați cu faianță. În dependență de încăpere pardoselile locuințelor sunt placate cu gresie sau parchet. Locuințele au instalații sanitare, termice și de gaze și imobilul se predă în exploatare cu racordare completă la toate utilitățile generale.

Pentru mai multe informații despre finisarea locuințelor, despre unitățile disponibile, despre cum acestea pot fi achiziționate și prin ce metode de plată de pot fi achitate, nu ezitați să treceți pe pagina web a complexului de locuințe „Star Residence 2”, unde sunt oferite toate contactele Dezvoltatorului.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Star Residence 2 Tulcea?

str. Isaccei, zona Parcul Ciuperca, Tulcea.

Termen de finalizare Star Residence 2 Tulcea?

Star Residence 2 – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Star Residence 2 Tulcea.

Cine este dezvoltatorul Star Residence 2 Tulcea în Galați?

Dezvoltator Star Residence 2 Tulcea – Star Beton.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC