În prezent, acest complex nu poate fi vizualizat

Previzualizare foto – fotografie originală aici

Solumnia
în Iași

Prețul / m2
de la ‍1 600 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Aurel Vlaicu, 84, zona Aviației, Iași

Mai detaliat despre blocul

str. Aurel Vlaicu, 84, zona Aviației, Iași (Solumnia)
13 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 1
În desfășurare

Schițe și prețuri în Solumnia

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 28 februarie 2024
1 camere
31.45–43.6 m2
de la ‍1 600 € +TVA / m2de la ‍50 320 € +TVA
2 camere
54.42–68.41 m2
de la ‍1 600 € +TVA / m2de la ‍87 072 € +TVA
3 camere
68.09–85.25 m2
de la ‍1 600 € +TVA / m2de la ‍108 944 € +TVA

Solumnia pe hartă Iași

str. Aurel Vlaicu, 84, zona Aviației, Iași

Plata în rate la Solumnia

Avans 50%

Disponibil

3 Tranșe

Disponibil

Ipoteca în Solumnia

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, staţii încărcare vehicule electrice, spațiu de joacă, spaţii de depozitare, parcare biciclete, spații comerciale
🟧 Încălzirecentrală termică murală proprie, încălzire prin pardoseală
🟧 Lift2 lifturi cu apacitatea de 10 persoane
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente121
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare130 locuri de parcare supraterană şi subterană
🟧 Regim inalțime3S+D+P+12E
🟧 Securitatepaza şi supraveghere video
🟧 Tip imobilloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe31.45–126.69 m²

Despre ansamblu rezidențial

Adresa complexului, vecinătăți și distanțe către punctele importante

Ansamblul rezidențial „Solumnia” se găsește amplasat în zona Aviației, pe strada Aurel Vlaicu, la numărul 84, în orașul Iași.

În apropiere de blocul rezidențial se află Stadionul și Baza Sportivă „Tineretului” și este Parcul Tătărăști. Nu departe funcționează hipermarket-urile Carrefour și Kaufland, este supermarket-ul LIDL, Piața „2 Băieți” și magazinul Leroy Merlin, la 2,9 km este „Egros Comercial Center” și la 3,1 km se ală centrul comercial „Iulius Mall” cu Cinema City și food corturi.

Pe o rază de până la 2,5 - 3,6 km funcționează următoarele organizații de învățământ: Școala „Ștefan Cel Mare Dancu”, Liceul Teoretic „Waldorf Iași”, Școala Nr. 4 „Ionel Teodoreanu”, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi”, Campus „Tudor Vladimirescu” și la 1000 de metri de la casa locativă este Aeroclubul „Alexandru Matei”.

Nu departe de complexul rezidențial se găsește Spitalul Clinic de Urgență „Sfânta Maria”, este Clinica „Oftaprof”, sunt cabinetele medicale „Mihalache” și în apropiere de complex se află sălile de fitness „Oxigen Sport Center”, „Body Line Gym”, „Fantastic Fit Metalurgiei”, de asemenea sunt câteva frizerii și cafenele.

De la blocul locativ este conexiune ușoară și rapidă către toate punctele importante din Iași și este o distanță accesibilă către centrul orașului de 4,8 km, Gara din Iași se află la 6,5 km, iar Aeroportul Internațional din Iași este localizat la doar 5,7 km față de complexul locativ „Solumnia”.

Complex unic prezentat pe piața din Iași

Ansamblul rezidențial „Solumnia” este desfășurat pe o suprafață de teren cu mărimea de 10 310 mp și este proiectat să fie de menire mixtă și cuprinde nu numai proprietăți locative dar dispune de spații comerciale, spații de birouri, locuri de socializare și relaxare.

Regimul de înălțime al ansamblului rezidențial este proiectat cu 3 Subsoluri + Demisol + Parter + 12 Etaje și dispune de o înălțime totală de 42 de metri începând de la sol și are 5 132 mp construiți în subteran. Clădirea rezidențială are o arhitectură contemporană și este prezentată cu un aspect solemn și care o face nu numai atractivă dar și inspiră încredere și siguranță.

Structura de rezistență a clădirii este formată din cadre de beton armat pe o fundație indirectă formată din piloți forați cu radier general și grinzi continue pe ambele direcții. Având în vedere adâncimea fundaţiei, incinta este realizată din pereţi mulaţi. Pereţii exteriori au o grosime de 25 cm, completat prin placarea cu sistem termoizolant de faţadă compus din vată minerală bazaltică de 10 cm grosime şi tencuială decorativă. Balcoanele apartamentelor sunt zidite, având o lăţime de 1,2 – 1,8 m. Compartimentările interioare sunt realizate din zidărie din cărămidă de 25 cm între apartamente, respectiv între apartamente şi casa scării, iar compartimentările în interiorul apartamentelor sunt realizate din cărămidă de 15 cm.

Spațiile comune din clădire, coridoarele și casa scării sunt placate cu gresie de trafic intens și în bloc sunt instalate două ascensoare moderne, fiecare cu capacitatea de transportare a câte 10 pasageri. Lifturile sunt foarte sigure și funcționează rapid fără a face zgomot și deranj rezidenților. Pentru vizitatori și oaspeți sau pentru rezidenți există organizată și o zonă de așteptare în hol de tip – închis, precum și este inteligent organizat un lounge foarte spațios, unde se află amenajată și o zonă de networking. De asemenea în incinta complexului rezidențial se află și un spațiu pentru organizarea evenimentelor și o sală de conferențe aflate în blocul C2 din incinta ansamblului de locuințe. Și întreg complexul rezidențial „Solumnia” beneficiază de servicii de administrare a imobilului.

Locurile de parcare din complex se află situate atât în subsolul clădirii cât și sunt locuri supraterane organizate în curte, toate parcările sunt păzite și există video control al acestora. În total în complexul rezidențial sunt organizate 130 de locuri de parcare și ansamblul de imobile dispune de stații cu prize de încărcare pentru mașinile electrice și autoturisme de tip hybrid. plug-in. În subsolul imobilului se află organizate și spații de depozitare pentru păstrarea obiectelor de folosire rară și pentru a oferi locatarilor mai mult spațiu util în apartamente. De asemenea ansamblul rezidențial beneficiază și de locuri de parcare pentru biciclete. La intrarea în bloc sunt instalate rampe speciale pentru persoanele cu dizabilități.

În curtea complexului rezidențial „Solumnia” există special pentru joaca copiilor amenajat un teren cu spațiu total de 300 de metri pătrați și este amenajat cu echipamente speciale un teren de sport.

Complexul de locuințe este non stop păzit și teritoriul este sub supraveghere video permanentă, iar pentru controlul personal al oaspeților și vizitatorilor la Dumneavoastră acasă, aveți instalat în fiecare apartament câte un interfon, care asigură locatarii cu intimitate confortabilă. De asemenea accesul în incinta ansamblului este complet controlat și absolut securizat.

Apartamente grațioase cu spații luminoase

Cele 121 de apartamente prezentate în complexul rezidențial „Solumnia” sunt perfect compartimentate și sunt realizate cu trei modele de scheme cu 1, 2, 3 și 4 odăi, toate sunt prevăzute cu spații generoase și toate se află amplasate ideal și foarte logic la fiecare etaj în așa mod ca să păstreze intimitatea, liniștea și confortul de acasă. Există proiectate apartamente decomandate, apartamente de tip – „Open Space” cu bucătării unite de camera de zi și locuințe semidecomandate.

  • Drăguțele apartamentele cu o cameră sunt proiectate cu suprafața, care începe de la 31,45 - 43,60 mp;
  • Suprafața confortabilelor apartamente cu două camere este cuprinsă între 51,59 - 68,41 mp;
  • Mărimea generoaselor locuințe cu trei camere este prezentată cu 66,41 - 126,69 mp.

Locuințele sunt foarte luminoase și beneficiază de balcoane din zidărie de cărămidă, deci sunt termic și fonic eficiente și dispun de placaje cu gresie antiderapantă de exterior, ce este rezistentă la temperaturi scăzute.

Designul interior al apartamentelor este foarte practic și funcțional realizat în stil scandinavic, care se caracterizează cu un grad înalt de intimitate încadrat în aspecte estetice. În camerele de zi și în dormitoare pardoselile sunt placate cu parchet laminat de marca Eger. În trei variante de textură și culori, la alegerea beneficiarilor este oferită gresia și faianța porțelanată, care este placată în băile și bucătăriile apartamentelor, plăcile ceramice sunt rectificate de producere italiană. Tavanele și pereții apartamentelor sunt calitativ finisați, sunt perfect nivelați, tencuiți, gletuiți și vopsiți cu var lavabil de culoare albă. La camerele apartamentelor sunt instalate toate ușile interioare, acestea sunt celulare de la firma Porta și au fețele placate cu HDF. Din metal sunt confecționate ușile de acces instalate la intrare în fiecare apartament.

Camerele de baie sunt proiectate cu ventilare și lumină naturală și sunt prevăzute cu geam în fiecare. Aici sunt instalate toate obiectele sanitare și în băi sunt instalate lavoarele incastrate, vasele de veceu suspendate, căzile, mobilierul plus oglinzile. Toate sistemele inginerești sunt montate calitativ și sunt puse la poziții și racordate la utilități. Sistemul de încălzire este instalat prin pardoseală și fiecare apartament este echipat cu câte o centrală termică murală în condensare instalată în spațiul de la bucătărie a fiecărei locuințe. Toate instalațiile electrice la fel sunt montate și conectate. Sistemul de aer condiționat la fel funcționează în fiecare apartament. Sunt prize și cablaje pentru internet, telefonie și TV.

Pe casa scării se află dotate contoarele individuale ale fiecărui apartament pentru controlul individual al consumului de gaze și a curentului electric. De asemenea în fiecare locuință sunt instalate apometre.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial de menire mixtă „Solumnia” este compania „Crossgate” S. R. L.

Pentru achiziționarea apartamentului Dumneavoastră de vis, sunteți invitați să vizitați site-ul Dezvoltatorului (unde puteți trece imediat de pe site-ul nostru) și de pe care vă puteți programa la o vizionare a imobilelor și unde sunt afișate toate ofertele de vânzare a imobilelor noi cu informații depline și unde găsiți contactele directe ale consultanților de vânzare, găsiți mai multe detalii despre unitățile locative și spațiile comerciale, finisajele, dotările și echipaje proprietăților locative ale complexului rezidențial „Solumnia”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Solumnia?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Solumnia Iasi, Solumnia apartamente, Solumnia apartamente Iasi.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Solumnia din Iași?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Solumnia?

M² în acest complex costă de la ‍1 600 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Solumnia în Iași?

Modalități de plata în Solumnia: Plata integrală, Avans 50%, 3 Tranșe.

Termen de finalizare Solumnia?

Solumnia – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC