Previzualizare foto – fotografie originală aici

Himson
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
bd. Chimiei, 101, zona Tătărași Sud, Iași

Mai detaliat despre blocul

bd. Chimiei, 101, Iași (Himson)
9 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 4
Indisponibil

Himson pe hartă Iași

bd. Chimiei, 101, zona Tătărași Sud, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispații comerciale, sala fitness, supermarket, spațiu de joacă pentru copii, stații încărcare vehicole electrice
🟧 Încălzire centrală termică individuală, aparat de aer condiționat inclus
🟧 Liftlifturi marca Schindler cu capacitatea de 10 persoane
🟧 Mijloace de transporttramvai, autobuz
🟧 Mobilatnu
🟧 Număr apartamente227
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană, parcare biciclete
🟧 Regim inalțime2S + P + 8E
🟧 Securitatesupraveghere video și acces securizat
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generaleCurent, Apa, Canalizare, Gaz, CATV, Telefon
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe32–94 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Himson” se găsește amplasat pe Bulevardul Chimiei, la numărul 101, în zona Tătărași Sud din orașul Iași.

În apropierea complexului funcționează Oficiul Poștal, până la hipermarket-ul Carrefour sunt de parcurs circa 2,7 km, este o distanță de 2,1 km până la Școala Ștefan cel Mare Dancu și sunt doar 1800 de metri până la Aeroclubul „Alexandru Matei”.

Lângă complexul de locuințe se află stații ale mijloacelor de transport în comun și circulă tramvaie și autobuze. Și de la clădirea „Himson” până în centrul orașului este o distanță de 4,7 km, sunt de parcurs distanțe egale de 6,1 km atât până la Gara din Iași cât și până la Aeroportul Internațional din Iași.

Descrierea complexului locativ

Ansamblul rezidențial „Himson” dispune de un bloc locativ prezentat cu o arhitectură mixtă și cu un design arhitectural modern, unde regimul de înălțime este proiectat cu două nivele la subsol plus un Parter și plus 8 Etaje cu apartamente.

Clădirea rezidențială este bazată pe o singură fundație, care este turnată sub forma literei „H”, iar structura de rezistență este formată din cadre de beton armat și pereții sunt construiți din blocuri BCA din beton celular autoclavizat. Toți pereții interiori (perimetrali) ai apartamentelor și cei dintre apartamente, precum și compartimentările interioare din locuințe la fel sunt realizate din BCA de la producătorii de top. Ferestrele sunt din profil PVC de clasă „A” de eficiență energetică, culoarea profilului este gri – antracit, tâmplăria exterioară are 7 camere termice și sticle securizate tripan, de tip „four season” cu acoperire low-e și cu tratare UV. La scările blocului locativ sunt instalate ascensoare de ultimă generație, care funcționează silențios și sunt nu numai rapide dar și foarte sigure, au capacitatea de încăpere și transportare a maxim 10 persoane și sunt prezentate de firma cu nume mondial Schindler. Piatra naturală este folosită pentru placările interioare a casei scării și a spațiilor comune. Pentru asigurarea complexului de locuințe cu un nivel înalt față de incendii sunt hidranți montați la fiecare etaj din bloc.

Rezidenții complexului „Himson” facilită de servicii de concierge timp de 24 /7. În incinta complexului sunt prevăzute diverse spații comerciale, este un supermarket cu o suprafață de circa 500 mp și funcționează o sală de fitness. Există un spațiu special amenajat cu echipamente pentru joaca veselă și în securitate a copiilor, în curte sunt diverse spații verzi plantate. În complex sunt amenajate speciale parcări pentru biciclete, există locuri de parcare organizate supraterane, parcări subterane amenajate și sunt stații pentru încărcarea automobilelor electrice.

Întreg teritoriul complexului locativ „Himson” este supravegheat video și accesul în incinta ansamblului imobiliar este controlat și securizat.

Dotările, echipajele și finisajele apartamentelor

În total în complexul rezidențial „Himson” sunt prezentate 227 de apartamente, toate sunt proiectate inteligent cu opt tipuri de scheme confortabile cu una, două sau trei camere cu suprafețele cuprinse între 47,27 mp și 46,96 mp pentru studio-uri, între 49,64 mp și 76,89 mp pentru apartamentele cu 2 camere și de la 83,03 mp până la 93,42 mp pentru locuințele cu 3 camere. Proprietățile locative beneficiază de balcoanele perfect finisate și care dispun de balustrade instalate din sticlă securizată.

Apartamentele se vând complet finisate și locatarii pot opta de Aplicații Smart. Pentru personalizarea apartamentului fiecărui locatar individual, cumpărătorii pot opta de alegerea materialelor de finisare dintr-o gamă largă de modele, culori, nuanțe și forme. Dar toate finisajele interioare: parchetul, gresia și faianța sunt de import. Camerele de baie sunt complet echipate cu obiecte sanitare și au toate instalațiile sanitare instalate și conectate. Toate ușile interioare, ce sunt instalate în apartamente sunt din lemn, iar ușa de acces este din metal. În locuințe toate instalațiile electrice sunt din cupru, toate prizele și întrerupătoarele sunt din sticlă specializată iar prizele au și USB port. Pentru încălzire este instalată câte o centrală termică proprie (în condensații) pentru completarea sistemului autonom din fiecare apartament. Și locatarii beneficiază de un sistem complet instalat și echipat cu aparate de aer condiționat. Imobilele sunt racordate la rețeaua de curent electric, au apă, canal și gaze naturale, toate separat contorizate.

Pentru a afla mai mult despre apartamente, despre finisajele și echipajele acestora, despre amenajarea întregului complex și despre toate metodele de plată acceptate, vă invităm să treceți direct pe pagina web a complexului rezidențial „Himson”, unde găsiți mult mai multe informații amănunțite despre proiect și unde sunt toate contactele directe către Dezvoltator.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Himson Residence.

Unde se află Himson?

bd. Chimiei, 101, zona Tătărași Sud, Iași.

Termen de finalizare Himson?

Himson – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Himson în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Himson din Iași?

Dezvoltătorul Himson este – Himson.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC