Previzualizare foto – fotografie originală aici

Aviatorii Residence 3
în Constanța

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
Aleea Universității, zona Campus Tomis Nord, Constanța

Mai detaliat despre blocuri

Aleea Universității, zona Campus Tomis Nord, (Corp A)
7 etaje
Indisponibil
tr. 4 2021
Finalizat în 2023 tr. 4
Indisponibil
Aleea Universității, zona Campus Tomis Nord, (Corp B)
7 etaje
Indisponibil
tr. 4 2021
Finalizat în 2023 tr. 4
Indisponibil

Aviatorii Residence 3 pe hartă Constanța

Aleea Universității, zona Campus Tomis Nord, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispații de joacă, sali de squash, sala fitness, minimarket, dapost de aparare civila
🟧 Încălzirecentrala termica proprie in condensatie si incalzire in pardoseala pex Uponor
🟧 Lift lifturi marca Schindler
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente150
🟧 Număr clădiri2 scari
🟧 Parcare278 locuri de parcare subterane, parcare supraterană
🟧 Regim inalțimeP+6
🟧 Securitatesupraveghere video
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe69–117 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul locativ „Aviatorii Residence III” se amplasează imediat la intrarea în Stațiunea Mamaia și se găsește localizat pe Aleea Universității, zona Campus Tomis Nord din orașul Constanța. Complexul de locuințe se învecinează cu Universitatea Ovidius și Campusul Universitar, precum și la mici distanțe funcționează magazine, supermarketuri, bănci și centre comerciale. Pe o rază de până la 900 de metri se află Liceul Tehnologic Economic „Virgil Madgearu”, este Liceul Teoretic „Decebal”, Școala Gimnazială „Dimitrie Cantemir” și Grădinița Nr. 12 „Amicii”. Sunt de parcurs doar 600 de metri până la Parcul Tăbăcărie, Luna Parc „Vacanța” și 800 de metri până la Parcul Acvatic „Aqua Magic Mamaia”, iar până la plajele din Mamaia se ajunge parcurgând circa 999 de metri. În proximitatea locuințelor circulă autobuze și microbuze și de la complexul rezidențial „Aviatorii Residence III” sunt 4,9 km până în centrul orașului Constanța și 7 km până la Portul Turistic Tomis, până la Gară se parcurge o distanță de 5,7 km și sunt 21,3 km până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”.

Prezentare proiect

Blocurile locative „Aviatori Residence III” reprezintă un proiect nou din cadrul complexul rezidențial „Aviatorii Residence Constanța” și este prezentat cu două blocuri de locuințe, proiectate într-un stil rezidențial contemporan, ce dispun de un regim de înălțime egal cu câte două Subsoluri plus Parter și plus 6 Etaje. Clădirile locative sunt realizate cu design minimalist doar din materiale de calitate înaltă și durabilitate sporită. Structura constructivă a imobilelor este formată dintr-un sistem mixt din cadre și diafragme din beton armat, cu plăci de tip „dală groasă” și construcțiile sunt proiectate fără grinzi aparente, cu pereții exteriori, pereții interiori perimetrali și compartimentări din blocuri BCA cu grosimea de 30 cm pentru exterior, 25 cm pentru pereții apartamentelor și 15 cm pentru compartimentări. Fațadele clădirilor sunt ventilate și sunt placate cu plăci de fibro ciment și casele sunt izolate termic cu vată bazaltică. Iar tâmplăria exterioară are profil din aluminiu de marca Shuco cu sticlă de tip termopan. Fiecare corp de imobil are instalate câte două ascensoare moderne Schindler, fiecare cu capacitatea de transportare a câte 8 persoane și cu pornire din nivelurile parcărilor din subsoluri.

În curtea interioară a complexului sunt spații de promenadă cu locuri de relaxare amenajate și insule verzi, sunt prevăzute spații comerciale și este un minimarket, sunt săli de fitness și spații de squash, iar pentru copii sunt locuri de joacă modern amenajate. La două niveluri subterane se află organizate 278 locuri de parcare, unde sunt localizate și spații tehnice, de asemenea în incinta complexului de locuințe sunt organizate și parcări supraterane în curtea interioară. Complexul rezidențial este construit cu respectarea tuturor cerințelor și standardelor europene și dispune de Adăpost de Apărare Civilă, are instalat suplimentar generator electric de rezervă, sunt stații de pompare pentru apele uzate și stații hidrofor pentru consumul de apă menajeră. Accesul în incinta locuințelor este controlat și complexul rezidențial și are instalat sistem de video supraveghere.

Apartamente

Un total de 150 unități locative sunt găzduite în blocurile complexului locativ „Aviatorii Residence III”. Disponibile în vânzare sunt oferite garsoniere, apartamente cu una, două și trei camere, ce sunt proiectate cu suprafețele de la 45 mp până la 123 mp și au balcoane și logii finisate cu balustrade din sticlă securizată. În apartamente sunt instalate centrale termice proprii cu funcționare în condensații, acestea funcționează pe gaze și sistemul termic este realizat cu instalații din PEX Uponor conduse prin pardoseală. Este racordare totală a utilităților generale la blocurile locative și pentru controlul consumului de energie electrică, gaz și apă sunt instalate contoare și apometre. Din ferestrele locuințelor se deschid vederi panoramice către Marea Negară și Stațiunea Mamaia, către Lacul Siutghiol și Parcul Tăbăcărie.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să treceți pe site-ul ansamblului locativ „Aviatorii Residence III”.

Acest proiect mai este numit și Aviatorii Residence.

Unde se află Aviatorii Residence 3?

Aleea Universității, zona Campus Tomis Nord, Constanța.

Termen de finalizare Aviatorii Residence 3?

Corp A, Corp B – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Aviatorii Residence 3 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Aviatorii Residence 3 din Constanța?

Dezvoltătorul Aviatorii Residence 3 este – Aviatorii Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC