Previzualizare foto – fotografie originală aici

Aviatorii Residence 2
în Mamaia

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Capitan Aviator Alexandru Serbanescu, 3, zona Intrare Mamaia, Constanța

Mai detaliat despre blocul

strada Capitan Aviator Alexandru Serbanescu nr. 3 (Aviatorii Residence 2)
8 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Aviatorii Residence 2 pe hartă Mamaia

str. Capitan Aviator Alexandru Serbanescu, 3, zona Intrare Mamaia, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţi bază sportivă, loc de joaca pentru copii, adapost de aparare civila, generator electric de rezerva
🟧 Încălzirecentrală termica proprie
🟧 Lift2 lifturi marca Schindler cu capacitatea de 7 persoane
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente46
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare86 locuri de parcare subterană și supraterană
🟧 Regim inalțime8
🟧 Securitatesupraveghere video
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generaleGaz, CATV, Telefon, Curent, Apa
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe73–154 m²

Despre ansamblu rezidențial

Romantic și atrăgător se află amplasat și cu puncte strategice învecinat

Ansamblul rezidențial „Aviatorii Residence II” este perfect localizat la intrare în Stațiunea Mamaia, pe strada Capitan Aviator Alexandru Șerbănescu, la numărul 3, județul Constanța.

Complexul de locuințe se învecinează cu baza sportivă a Universității Ovidiu „Ilie Floroiu” și facilită de vederi excepționale asupra Lacului Siutghiol și Marea Neagră. În proximitatea locuințelor funcționează bănci, este o frizerie, sunt farmacii, o stomatologie, nu departe se află Piața Cireșica, supermarket-ul Profi, este market-ul Carrefour, Penny Market, sunt magazinele JYSK, Dedeman și Selgros și la 2,5 km se află centrul comercial „Tom Shopping Mall”, iar la 1,5 km este centrul comercial „City Park Mall”, nu departe se află terenul de tenis „Tomis Nord”, este Pavilionul Expozițional din Constanța și traseul de karting. Complexul de locuințe se învecinează cu multe hotele, cafenele, pizzerii, taverne, terase, restaurante, fast food-ul KFC și cu multe cluburi de noapte. Sunt doar 650 de metri de parcurs pe jos până la Luna Park și 750 de metri până la Parcul Acvatic „Aqua Magic Mamaia”.

O plimbare plăcută de cel mult 10 minute pietonal se face până la litoralul Mării Negre și este necesar de doar 5 minute până în Parcul Tăbăcăriei, anume aici în acest complex perfect localizat este locul ideal pentru a educa și crește copii, deoarece se află și următoarele puncte de învățământ și educație: Liceul Tehnologic „Virgil Madgearu”, este Școala Gimnazială „Petre Ispirescu”, Școala Gimnazială „Dimitrie Cantemir” Nr. 38, Școala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu”, Școala gimnazială Nr. 39 „Mihai Viteazu”, Hipocrate School, Liceul Teoretic „Decebal”, Liceul Teoretic „George Călinescu”, este Grădinița nr. 12 „Amicii” , Creșa Nr. 1 și se află Baza Nautică a Universității Maritime Constanța.

De la ansamblul de locuințe „Aviatorii Residence II” sunt de parcurs 5,1 km până în centrul orașului Constanța și 5,9 km până la Gara din Constanța. Iar distanța până la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu este de 21,4 km.

Detalii, instalații, echipaje tehnice și caracteristici constructive

Proiectul ansamblului imobiliar „Aviatorii Residence II” este realizat în conformitate cu ultimele cerințe ale ISU și constă dintr-un bloc de imobile realizat în simetrie inversă cu blocului complexului „Aviatorii Residence I”. Și a doua clădire rezidențială este prevăzută cu un regim egal de înălțime și are un Subsol plus Parter și plus 8 Etaje.

Dintr-un sistem mixt de cadre și diafragme din beton armat este formată structura de rezistență a blocului locativ. Din zidărie de blocuri celular autoclavizat BCA cu grosimea de 30 cm sunt construite toate închiderile exterioare, pereții perimetrali ai apartamentelor sunt la fel realizați din blocuri BCA și au grosimea de 25 cm, iar grosimea blocurilor pentru realizarea compartimentărilor interioare din apartamente este de 15 cm. Și toate plăcile utilizate la construcție sunt de tip – „dală groasă” fără de grinzi aparente.

Fațada imobilului este de tip – ventilată și este formată dintr-un strat cu grosimea de 10 cm de izolare termică cu vată bazaltică și plusare placate plăci ignifuge din fibrociment, ce garantează un grad sporit de rezistență la apă și foc și garantează casei de apartamente o izolare perfectă termică și fonică. Iar plăcile ce sunt aplicate ca stratul de finisare a fațadei sunt formate din panouri de polistiren cu ciment placate, ce sunt rezistente la acțiuni mecanice, la intemperii și sunt durabile în timp. Ferestrele ce sunt instalate la imobile dispun de profil din aluminiu Schuco și au geam termopan, care asigură liniștea și temperatura constantă în apartamente. La dispoziția locatarilor în blocul rezidențial sunt oferite două ascensoare sigure de producere de ultimă generație prezentate de la compania Schindler, care au capacitatea de transportare până la 7 pasageri și care circulă și opresc la toate etajele inclusiv și la nivelul parcărilor subterane. Toate spațiile comune din interiorul blocului locativ, toate coridoarele, holurile, casa scării se predau în folosință complet finisate – la cheie, cu instalația sistemului de iluminat, pereți, pardoseli, tavane, cu trepte și balustrade absolut finisate.

Înspre strada Aurel Vlaicu sunt proiectate spații comerciale localizate la parterul blocului și există organizate și pavate alei de promenadă, și în incinta complexului rezidențial sunt amenajate frumoase spații verzi cu arbuști, gazon și plante decorative, iar pentru cei mai mici rezidenți aici există organizate și locuri de joacă.

La cheie sunt organizate un total de 86 de parcări prevăzute în complexul locativ, astfel ca să asigure toți rezidenții, vizitatorii și oaspeții cu suficiente locuri și există 47 de locuri de parcare organizate în subsolul clădirii și spre strada Aviator Alexandru Șerbănescu sunt organizate 39 de locuri de parcare localizate la nivelul parterului blocului.

Pentru toate instalațiile și comunicațiile inginerești sunt special prevăzute spații tehnice în complex. Unde la subsolul clădirii rezidențiale toate spațiile sunt complet finisate și sunt dotate coșuri de desfumare și există asigurată o rețea de hidranți exteriori și interiori. Și pentru asigurarea unei vieți confortabile fără întreruperi complexul rezidențial este echipat cu un generator electric de rezervă, are instalată o stație hidrofor pentru consumul de apă menajeră și este o stație de pompare pentru apele uzate. Precum și ansamblul locativ „Aviatorii Residence II” dispune și de adăpost de apărare civilă ALA. Iar la limita teritoriului complexului (către stradă) se află îngropate două platforme, care se vor utiliza pentru colectarea deșeurilor. Toate spațiile aferente blocului locativ sunt îngrijite și sunt predate în folosire complet finisate de către Dezvoltator.

Pentru liniște și siguranță și pentru supravegherea video a complexului locativ sunt instalate camere video la nivelul parterului și la nivelul subsolului la fel, la imaginile camerelor locatarii au acces atât în timp real cât și la toate imaginile înregistrate în arhivă.

Modele de apartamente și facilitățile locuințelor

În total în complexul imobiliar „Aviatorii Residence II” sunt proiectate 68 de proprietăți rezidențiale, printre care sunt apartamente cu 2-3-4 camere și locuințe de tip Duplex.

  • Un total de 46 de locuințe cu schițe de două camere, structurate în 7 tipuri de modele funcționale cu suprafața cuprinsă între 73,77 mp și 78,63 mp;
  • Un număr de 20 de unități locative cu trei camere, împărțite în 5 tipuri de modele confortabile cu spațiile, care încep de la 101,95 mp până la 137,67 mp;
  • Și numai 2 apartamente cu patru camere spațioase proiectate într-un singur model cu suprafața de 154,68 mp.

Toate unitățile locative beneficiază de balcoane sau logii și toate schițele apartamentelor sunt proiectate în stil modernist și sunt oferite cu bucătării deschise de tip american Open Space, cu bucătării semideschise și cu bucătării complet izolate de camera de zi și despărțite prin perete și cu ușă. Înălțimea liberă a încăperilor din apartamente este de 270 cm. În locuințe toate pardoselile sunt turnate până la nivel de sapă și toți pereții sunt prelucrați cu glet și sunt gata pregătiți pentru aplicarea ultimului nivel de finisare inclusiv și tavanele formate din rigips și vopsite cu var lavabil – alb.

Sistemul autonom de încălzire dispune de toate instalațiile termice montate și este format din calorifere din oțel instalate și au câte o centrală termică în condensații pentru fiecare apartament individual, ce funcționează pe gaz, unde toate instalații de și țevile sunt racordate la gaz.

Obiectele sanitare sunt instalate în camerele de baie și sunt alese în conformitate cu lista prețurilor prestabilite de către Dezvoltator, precum și sunt conduse până la poziții toate instalațiile sanitare. Locuințele dispun și de toate instalațiile electrice. Utilitățile sunt asigurate la limita proprietății și în apartamente este apă potabilă, gaze naturale, curent electric și canalizare, iar fiecare utilitate separate este contorizată individual, sunt instalate contoare pentru controlul consumului de energie electrică, gaz și apometre.

Fiecare apartament are instalată ușă metalică la intrare și toate logiile și balcoanele apartamentelor sunt complet finisate și beneficiază de balustrade instalate formate din aluminiu și plus sticlă securizată.

Locuințele sunt poziționate în așa mod pe fiecare etaj, pentru ca fiecare cumpărător să-și poată alege personal vederea din ferestre, pentru apartamentele poziționate în partea de Nor-Est sunt prezentate vederi panoramice asupra Mării Negre, Lacului Siutghiol și asupra Stațiunii Mamaia, iar din ferestrele apartamentelor poziționate în partea de Nord-Este se arată Parcul Taberei. Iar Universitatea Ovidiu și Lacul Siutghiol se află prezentat în vederile din locuințele poziționate pe partea de Nord-Vest a blocului rezidențial.

Vă invităm să intrați pe web-site-ul complexului rezidențial „Aviatorii Residence II” și să luați cunoștință cu alte informații despre apartamente, despre planimetrii, disponibilitate, modalități de plată și unde prezentate toate contactele directe către dezvoltator.

Acest proiect mai este numit și Aviatorii Residence 2 Constanta.

Unde se află Aviatorii Residence 2?

str. Capitan Aviator Alexandru Serbanescu, 3, zona Intrare Mamaia, Constanța.

Termen de finalizare Aviatorii Residence 2?

Aviatorii Residence 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Aviatorii Residence 2 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Aviatorii Residence 2 din Mamaia?

Dezvoltătorul Aviatorii Residence 2 este – Aviatorii Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC