Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Solaris Arena
în Cluj-Napoca

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Moldovei, 4-6, Cluj-Napoca

Schițe și prețuri în Solaris Arena

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
3 camere
de la 69 m2totul e vândut

Solaris Arena pe hartă Cluj-Napoca

str. Moldovei, 4-6, Cluj-Napoca

Etape dezvoltare

Începutul construcției Solaris Arena conform panoului de şantier — 4 tr. 2020
Solaris Arena
în proiect
totul e vândut
finalizare2 trimestrul 2021

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţispatiu comercial
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente10
Număr clădiri1
Parcaresubterană
Regim inalțimeP+2E
Structură rezistențăstructura din beton armat
Tip imobilbloc apartamente

Despre apartamente

Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente52–73 mp utili

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare ultracentrală

Complexul imobiliar „Solaris Arena” se află excelent localizat pe strada Moldovei, la numerele 4-6, în orașul Cluj – Napoca.

Centrul comercial „Platinia Shopping Center” se află localizat la o distanță de doar 200 de metri față de complexul rezidențial și sunt de parcurs numai 100 de metri până la strada Piezisă. În apropiere de locuințe sunt multe magazine, cafenele, restaurante, organizații de învățământ, este parc și stadion. De la locuințele noi până la stația de autobuz sunt de parcurs circa 100 de metri, iar distanța până la Piața Unirii din Cluj Napoca este de 1,6 km, până la Gară sunt de parcurs circa 3 – 3,3 km, iar până la Aeroportul Internațional „Avram Iancu” este de parcurs o distanță de 10 km.

Caracteristica blocului și amenajarea complexului

Ansamblul rezidențial „Solaris Arena” este prezentat cu o clădire rezidențială de tip mixt, care este proiectată cu un regim mic de înălțime cu un subsol plus parter plus 2 etaje și al 3-lea etaj este retras, unde sunt prevăzute nu numai unități locative dar și spații comerciale.

Blocul de apartamente este profesionist proiectat cu o structură de rezistență formată din cadre din beton armat și cu închideri din cărămidă. Imobilul are un sistem termic calitativ aplicat pe exterior și fațada blocului de locuințe este finisată cu tencuială decorativă de culoarea gri în combinație cu alb, ce formează un contrast perfect și plus pereții de la balcoane și parțial pe fațade dispun de placaje cu cărămidă decorativă de exterior de culoare maro, iar sistemul de iluminat exterior al blocului este cu un bun gust instalat și perfect prezintă clădirea locativă. Pe acest fon al fațadei ideal se privesc ferestrele instalate ce au culoarea profilului gri antracit (profil PVC) și care sunt foarte calitative și dispun de geam termopan în trei rânduri de sticle și șase camere termice. În complexul de locuințe este instalat sistem anti incendiu. La parterul blocului rezidențial sunt organizate spații comerciale. Toate spațiile comune exterioare și interioare, balcoanele și terasele se predau în folosință complet finisate. În clădire este instalat un ascensor modern pentru 8 persoane.

Locurile de parcare din complex sunt organizate subterane și pentru fiecare apartament este prevăzut câte un loc de parcare în garajul subteran.

Teritoriul ansamblului de locuințe „Solaris Arena” este securizat, este prevăzut cu acces controlat și are supraveghere video.

Versiunea de finisare a locuințelor

Proiectul rezidențial „Solaris Arena” este prevăzut cu un număr total de numai 10 apartamente perfecte, care oferă locatarilor nu numai confort sporit dar și un nivel înalt de intimitate. Proprietățile locative sunt ideal proiectate, au scheme logic gândite și multifuncționale cu 2 și 3 camere decomandate și cu suprafețele utile cuprinse între 52 mp și 73 mp utili plus suprafețele balcoanelor și teraselor alocate. La alegerea cumpărătorilor sunt oferite apartamente cu 2 camere cu suprafețele de: 52 mp, 52,45 mp și 52,83 mp. Și suprafețele apartamentelor cu 3 camere sunt de: 69 mp, 69,36 mp și 73,07 mp. Suprafețele teraselor și balcoanelor sunt de: 8,93 mp, 16,70 mp, 22,70 mp și 69,95 mp.

În vânzare toate locuințele se predau în versiune de finisare – semifinisate și toate pardoselile sunt turnate cu șapă, iar pereții sunt prelucrați cu un strat de glet. La intrare în fiecare apartament este instalată ușă de acces din metal cu sistem de antiefracție. Toate sistemele inginerești sunt instalate și locuințele dispun de instalații termice și sanitare, au dotate centrale termice proprii și caloriferele sunt instalate. Imobilele se predau în folosință cu racordare la toate utilitățile generale și în apartamente este apă, gaz, curent electric și branșament la sistemul de canalizare.

Dezvoltatorul complexului rezidențial „Solaris Arena” este compania „Solaris Real Estate Development”, pe site-ul căreia sunteți invitați pentru mai multe informii detaliate și pentru contactele directe către managerii de vânzare.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Solaris Arena?

str. Moldovei, 4-6, Cluj-Napoca.

Termen de finalizare Solaris Arena?

Solaris Arena – în proiect.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Solaris Arena.

Cine este dezvoltatorul Solaris Arena în Cluj-Napoca?

Dezvoltator Solaris Arena – Solaris Real Estate Development.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC